חג המולד באירופה
-
אני מעוניין לחוות את אוירת הכריסמס באירופה- מתי כדאי לטוס לפני הכריסמס? או יום לפני הכריסמס25/12 ? האם ביום החג החנויות, האתרים פתוחים? או שכולם חוגגים.
-
חג המולד באירופההכי כדאי במהלך השבועיים -שלושה שלפני החג, בשום אופן לא בחג עצמו. לי יצא להעביר חג מולד אמנם בחלק אחר של העולם, אבל העיקרון דומה - 25 בדצמבר זה כמו יום כיפור, אבל שמח. זה חג משפחתי מאוד, אף אחד לא רוצה לעבוד, הכל סגור. השווקים והקישוטים מתחילים בסוף נובמבר - התחלת דצמבר, ככה שאפשר לבקר ולהנות החל מאז.
-
חג המולד באירופההיינו בבבודפשט והיה מדהים.לפני חג המולד בערך שבועיים
-
חג המולד באירופהמסוף נובמבר כבר מקשטים ומדליקים את הערים בתוארה מתאימה. רצוי מאוד לברר ספציפית מתי נפתחים שווקי חג המולד, מה שבטוח בשבוע הראשון של דצמבר השווקים והביתנים יהיו כבר פתוחים והאווירה תהיה כבר בשיאה. ביקרתי גם בערים גדולות כמו פריז ואמסטרדם וגם באזורים כפריים כדוגמת אלזס, לכל סוג של מקום הייחוד שלו.
-
חג המולד באירופהמה לגבי ה-1.1?
גם "יום כיפור"?
-
תודה על התגובות! -
חג המולד באירופהפחות. יצא לי להיות בפריז ב-1.1. יש תחבורה ציבורית (יש סיכוי שאפילו בחינם אבל אני לא בטוחה), היו מדי פעם מסעדות ובתי קפה פתוחים וכד׳, אבל כמעט כל המוזיאונים והאטרקציות תיירותיות היו סגורות. ספציפית בפריז 31.12 הוא מאכזב, אבל יש מקומות בהם יש חגיגות, זיקוקים, מופעים ואז שווה אולי ״לספוג״ את ה״סגר״ של 1.1.