רכב לטיול באירלנד
-
אנו עתידים להגיע לאירלנד ביולי 3 זוגות ומתלבטים בנושא הרכב
האם לקחת רכב גדול כמו פולקסווגן קרוואל (9 נוסעים) לשני רכבים רגילים
ההתלבטות היא לא רק בגלל המחיר היקר של הרכב הגדול אלא גם הנסיעה שנאמר לנו כי הרכב אינו מתאים לכבישים הצרים באירלנד
אשמח באם למישהו יש הכוונה בנושא , מיני ואן ל7 נוסעים נראה צפוף ל6 איש
-
רכב לטיול באירלנדהיי אורה,
תשעה אנשים בטיול באירלנד, זה הולך להיות מעניין
איך שאני רואה את זה יש כאן שני פרמטרים חשובות:
נוחות, ומחיר (הסיבות ברורות).
לא בדיוק ברור באיזה חברות בדקת אבל אם המחיר של המיני יקר יותר,
אני חושב שצריך לפצל כוחות ואכן להשכיר 2 רכבים.
לדעתי מבחינת הפרטיות וה"שקט" שכל מטייל מקבל זה שווה את זה.
אני מרשה לעצמי לתתלך עוד כמה טיפים חשובים במושא השכרה
ראשית, תמיד מומלץ להזמין רכב מהארץ, מלבד להבטחת התנאים, הדבר החשוב באמת הוא שיריון הרכב שתרצי.
שימי לב, שבמצבך את צריכה לדעת בדיוק מה את שוכרת, טעות קטנה יכולה לעלות להרוס לתשעה אנשים את הטיול, לכן עשי מחקר קצר (אשמח לעזור כאן) על רכבים שמתאימים לרצונות שלכם.
שנית, מומלץ לבחור בסוכנות בעלת פריסת סניפים רחבה, ממש לא בא לך ל"טייל" אחרי סניפי רשת השכרת רכבים.אשמח להמשיך לעזור, דני

-
רכב לטיול באירלנדאורנה (לא אורה) תודה לתגובה מהירה ציינתי 3 זוגות (6 איש) הרכב ל- 9 או 7 זו ההתלבטות
האמת שאני מחכה לתגובות מאנשים שטיילו ברכב ויוכלו להגיד באם אכן קשה לנהוג באירלנד עם רכב ל-9
-
רכב לטיול באירלנדאומנם טיילנו רק זוג ברכב, אבל כן יש מקומות בהם הכבישים צרים, לא תמיד יש שוליים ובדרך כלל יש גדרות אבן משני הצדדים. צריך לקחת את זה בחשבון כולל את העובדה שגם ככה הנהיגה בצד הלא נכון של הכביש לא פשוטה.
מצד שני, ומעבר לשאלת רוחב הכביש - לרכב אחד יש את היתרון של יותר נהגים מחליפים (הנהיגה ההפוכה מתישה למדי בשלבים הראשונים).
-
רכב לטיול באירלנדחלק נכבד (למעשה - הרוב המוחלט) מהכבישים באירלנד אכן צרים ביותר.
הם נראים צרים יותר מרוחב של מכונית נוסעים רגילה והם דו סטריים,
בכבישים האלה נוסעות גם משאיות...
אף על פי כן, רכב ל-9 יותר מתאים לדעתי (בתנאי שאתם נהנים להיות כל ה-6 ביחד, כמובן).
רכב ל-7 לא יתאים לטיול נינוח של 6 מבוגרים על ציודם.
ההבדל ברוחב בין רכב ל-9 לרכב ל-7 הוא לא משמעותי.
למעשה, גם ההבדל ברוחב בין רכב "רגיל" לבין רכב ל-9 (כמו קראוול) הוא לא כל כך גדול, ובכל מקרה - זה לא מה שישבור אתכם.
בבחירה בין 2 רכבים "רגילים" לרכב של 9 הייתי בוחר בגדול. כפי שצוין לעיל - יהיה יתרון גדול באפשרות התחלופה של נהגים.
בגלל שהטיול באירלנד הוא לרוב מתגלגל, ובגלל שהתנועה די איטית (בין היתר בשל רוחבם של הכבישים הדו סטריים) מבלים לא מעט זמן ברכב. אם אתם נהנים מהביחד למה לא לנצל את הזמן הכפוי ברכב להנאה ?
קחי רק בחשבון שהיצע הרכבים הגדולים באירלנד - גם רכבי 7 מקומות - נמוך מאד (לפחות נכון ל-2012).
יתרה מכך, על פי נסיונם המר של שני אחיי האהובים, גם לאחר שהזמינו ושריינו (ושילמו) מהארץ עבור רכבים ל-7 בפועל לא היו רכבים מתאימים בתחנת ההשכרה בש"ת בדאבלין והם נאלצו להסתפק ברכבי 5+2, שהיו קטנים וצפופים.
מהרי לשריין לך רכב מתאים ותנסי לוודא מול חברת ההשכרה, עד כמה שזה אפשרי, שבאמת תקבלי מה שהוזמן.