דרום תאילנד
-
היי

צריכה עזרה לגבי יעדים בדרום תאילנד (אזור פוקט) אנחנו 2 חברות בנות 26, פעם רביעית שלי בתאילנד. יש לנו 3 שבועות בתאילנד נוחתות ישירות בפוקט ללא עצירה בבנגקוק נשארות באיזור זה ולא מעוניינות לקחת טיסה במהלך הטיול ליעד מרוחק יותר..
מטרת הנסיעה היא נופש- חופים, נופים, חיי לילה, מסאג'ים ופינוקים..
לא רוצות לדחוס יותר מידי יעדים ונסיעות ב 3 שבועות: בתחילת הטיול נשהה כשבוע בקופיפי בסוף הטיול כמה ימים בפוקט (משם הטיסה לארץ). צריכות המלצות לשני יעדים נוספים בהתאם למה שכתבתי, עדיפות למקומות שוקקי חיים אבל לא עמוסים בישראלים, נשמח להצעות למקומות מגניבים ופחות למקומות המוכרים מידי כמו קוסמוי, קופנגן..
תודה

-
דרום תאילנדבדקו את האפשרות לשהות באיזור קראבי בחוף אונאג בתקופות המתויירת יותר
יש שם הרבה מטיילים יחסית ופחות ישראלים והמלונות באיזור יחסית טובים במחירים לא גבוהים במיוחד
אם בא לכם מקום קצת יותר שקט לבטן גם אפשר גם לשקול מעבר בסירה מקראבי לריילי ביץ'
-
דרום תאילנדלדעתי תעשו כ7-10 ימים בקוסמוי קופנגאן , רק שעה טיסה ממכן.
-
דרום תאילנדחח קוסמוי קופנגן? חבל שלא הקדשתם עוד כמה שניות לקרוא עד הסוף..
-
דרום תאילנדמה השוני בין אאונג לריילי ביץ? פלוסים ומינוסים? מעדיפות מקום יפה שאפשר לטייל ביום ולבלות בלילה תודה
-
דרום תאילנדבשני המקומות אין יותר מדי בילויים בלילות פרט לכמה בארים ומסעדות
לדעתי האישית האיזור של ריילי ביץ' יותר יפה ושקט עם מלונות מעולים במחירים יחסית לא יקרים במיוחד
קחו בחשבון שהיעדים מאוד קרובים אחד לשני וניתן לשלב את שניהם
-
דרום תאילנדאת מעלה בשאלתך הרבה ניגודים
מקומות שוקקי חיים אבל בלי הרבה ישראלים
אתן לא רוצות לטוס ליעדים ומחפשות יעד קרוב לפוקט , יעדים פחות מוכרים
אבל עם חיי לילה
את צריכה להבין כאחת שהייתה כבר כמה פעמים בתאילנד
מקומות פחות מוכרים ופחות מתוירים מן הסתם הם יעדים שאין בהם כמעט חיי לילה .
את נמצאת בסביבה שאם מעוניינים ביעד שאינו מצריך טיסה אז תוכלי במרחק נסיעה / שייט להגיע למקומות הבאים :
קאו לאק
שמורת הטבע קאו סוק
קראבי ( ריילי / או נאנג וכו )
קו לאנטה
קו ליפה הרחוקה אבל עדיין שייט ולא טיסה
כל המקומות הנ״ל הם יעדים מקסימים לביקור אבל לא תמצאי בהם חיי לילה תוססים כפי שתמצאי ביעדים המוכרים והמתוירים
עכשיו תעשי את השיקול שלך מה יותר חשוב לך .
-
דרום תאילנדבסה"ה אני חושב שסינדלתם את עצמכן בזה שאתן נוחתות בפוקט
וחוזרות מפוקט וחבל.
ןבכל זאת למרות שכתבתן שאתן לא מעוניינות בטיסות פנים יש טיסות
מאוד זולות באייר אסיה לבנגקוק וחזרה, משם תוכלו להתנהל יבשתית
לאחד משני מקומות מקסימים ולא ממש מתויירים.
האי קוצ'אנג או עיירת החוף הואה הין , בשניהם חופים יפים ושקטים
טיולים באיזור וגם קצת חייי ליליה, תנו לזה מחשבה שנייה.
-
דרום תאילנדלא "סינדלנו" את עצמנו, המטרה היא מראש לא לבלות בנסיעות ולא לקחת טיסות במהלך החופשה (לא משיקול כלכלי ). לא מעוניינות להגיע לאזור שציינת.. תודה בכל אופן

-
דרום תאילנדתודה אני מודעת למקומות שציינת, ההתלבטות היא לאיזה מהם כדאי לי להגיע.. בקו לאק הייתי שבוע ומאוד מצאה חן בעיניי- יפה ושקטה אך לא "מתה", ובערבים ממש לא השתעממנו.. כשאני אומרת "חיי לילה" אני לא מתכוונת למועדונים כמו בפוקט, אבל כן רוצה מקום שיש לאן לצאת בערב, שיהיה בו אזור של פאבים ודאנס ברים. .