ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קרואטיה סלובניה

פורום אירופה
    5
    21
    7686
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • doitchmoti
      doitchmoti נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם!

קראתי שישנה רכבת מבוהינסקה ביסטריצה שעולים עליה עם הרכב ונוסעים אל מוסטנה סוצ'י.

שאלותי הינם:

1) באיזה שעות פועלת הרכבת ובאיזה תדירות.

2)כמה זמן לוקחת הנסיעה ברכת זו

3)להמשיך עם הרכב ממוסטנה סוצי לאידריה מהו זמן הנסיעה.

4)להמשיך לאחר מכן מאידריה למערות פוסטוינה מהו זמן הנסיעה

תודה מוטי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אלי_88
        אלי_88 נערך לאחרונה על ידי

קרואטיה סלובניה

http://www.slo-zeleznice.si/en/passengers/slovenia/additiona l-offers/motorail היי מנסה לתת קישור לרכבת המכוניות מקווה שיעלה 

• אלי_88

קרואטיה סלובניה

שןב שלום ,לא מה שרציתי אבל הרכבת יוצאת ב9 בבוקר ,הנסיעה למוסט נא סוצי כ 50 דקות ,משם לאידריה 40 ק" מ ומאידריה לפוסטוינה עוד כ 40 ק" מ אני אנסה לתת קישור אחר ,למרות שאני לא הייתי עושה את הדרך לפוסטוינה כך משום שלדעתי אם אתם יוצאים ברכבת המכוניות למוסט נא סוצי יש כל כך הרבה מה לעשות באזור -טולמין -קובריד -בובץ -חזרה דרך מעבר וורשיץ -קרנסקה גורה ,בלד -ופוסטוינה מקדיש לה יום אחר החל מהבוקר ,יחד עם פרידאימה -ואולי אפילו שקוציאן 

אלי

• אלי_88

קרואטיה סלובניה

נסה דרך האתר הזה יש המון חומר (בתקווה שהקישור יעבור) 

אליhttp://www.gotravel.co.il/travel/?p=1046

• אלי_88

קרואטיה סלובניה

יש ,הצלחתי -יש המון חומר ,תהנו הטיול משגע הייתי בקיץ האחרון 

אלי

• סקר סביונית
                סקר סביונית נערך לאחרונה על ידי

קרואטיה סלובניה

Timetable and price list

Motorail route Bohinjska Bistrica - Most na Soči Station 853 855 857 859 861* Vehicles are loaded onto the train 10 minutes before departure. 
                * Runs from 25.4. to 27.9.2015. Bohinjska Bistrica 9:00 11:36 14:10 16:50 21:00 Podbrdo 9.26 11:46 14:20 17:05 - Most na Soči 9:51 - - 17:31 21:35 Motorail route Most na Soči - Bohinjska Bistrica Station 852 854 856 858 860* Vehicles are loaded onto the train 10 minutes before departure. You can also bring your bicycle on the train.
                * Runs from 2654. to 27.9.2015. Most na Soči 7.34 10:35 - - 18:31 Podbrdo 8:03 11:05 13:15 15:40 18.59 Bohinjska Bistrica 8:13 11:15 13:25 15:50 19:09

Car transportation price list

• סקר סביונית

קרואטיה סלובניה

הקישור לא צלח.

תחפש ב motorail slovenia.

מסכימה עם אבי.

ואבי נראה לי עד שלא ניסע שוב אנחנו לא נרגע.

• אלי_88

קרואטיה סלובניה

ת'כוונת אלי????בטח לא נירגע ,היה לנו כיף ,אבל עוד פעם רק בחורף ,ראית פעם תמונות של מפל פריצניק קפוא?לא  יאומן ,המים עומדים ,,,,,וינטגאר?שוצף וקוצף ,השאירה בי חותם סלובניה 

אלי

• doitchmoti

קרואטיה סלובניה

אלי תודה!

התוכנית המקורית שלי היתה טיול של 15 ימים לטוס ביום ראשון בבוקר לזאגרב לקחת את הרכב ומשם להמשיך לטירת טרקושצ'אן משם לליובליאנה וללון בליובליאנה.

יום שני נסיעה לשקופיה לוקה המשך לקראני להגיע ללינה לבלד.

ימים שלישי ורביעי בלד, אגם בלד,האי בלד, טירת בלד,ערוץ וינטגאר,אגם בוהיני, הר ווגל, מפל סאוויצה, עמק הסוצ,'ה,מפל קוז'אק ליד קובריד,בובץ,מעבר הרים ורשיץ', קרנסקה גורה.יום שלישי לינה בבלד יום רביעי להגיע ללינה לבוהינסקה ביסטריצה.

יום חמישי נסיעה ברכבת שעולים עליה עם הרכב ונוסעים אל מוסטנה סוצ'י המשך לאידריה, נסיעה למערות פוסטוינה, טירה ומערת פרדיאמה חוות הסוסים בליפיצה, מערות שיקוציאן, קופר בלילה להגיע ללינה לפיראן.(כמובן שאם הזמן לא יספיק נוותר על חלק מהמערות וחוות הסוסים)

יום שישי פיראן, מעבר לקרואטיה: ריאקה, קאסטאב, אופאטייה להגיע לפני כניסת שבת שבאותה תקופה יוצא בשעה 20:30 לזאגרב לינה בזאגרב

יום שבת זאגרב טיול רגלי (עקב היותינו דתיים) לינה בזאגרב

יום ראשון הר אוצ'קה, לאבין, פולה, איי בריוני, רוביני,,פורץ', לינה בפורץ'. (כמובן שאם ניראה20 שהזמן אינו מספיק נוותר על איי בריוני )

יום שני פאזין , סלוני, אגמי פליטוויצה , זאדאר לינה בזאדאר

יום שלישי הפארק הלאומי פאקלניצה, שיבניק, הפארק הלאומי קארקא , טרוגיר , סולין. לינה בסולין.

יום רביעי ספליט, האי הואר,האי ברץ' לינה בסטון (במקרה ולא נספיק נוותר על אחד האיים)

יום חמישי מאלי סטון ווליקי סטון, האי קורצ'ולה, האי מליאט, (במידה והזמן לא יספיק נוותר על אחד האיים)לינה בדוברובניק

יום שישי האי לוקרום,  צאווטאט, איי אלאפיט לינה בדוברובניק (כניסת שבת בשעה 20:12 במידה והזמן לא יספיק נעשה רק אחד האיים).

יום שבת דורובניק

יום ראשון עד זמן הטיסה המשך דוברובניק.

מכיוון שמצאתי מבצע טוס וסע של סביב העולם וימי הטיסה השתנו. אני נאלץ לשנות את התוכנית ולכן התוכנית החדשה הינה כדלהלן אני מודע שישנם לקויים בתוכנית החדשה .אבל מתקשה למצוא את הדרך לתיקונה. הנסיעה הינה ל-14 ימים.

יום שלישי טיסה לזאגרב בשעה 05:45 נחיתה בשעה 8:15 לקיחת הרכב נסיעה לטירת טרקושצא'ן המשך לליובליאנה, משם שקופיה לוקה, המשך לקראני הגעה ללינה בבלד.

ימי רביעי וחמישי בלד, אגם בלד, האי בלד, טירת בלד, ערוץ וינטגאר, אגם בוהיני, הר ווגל, מפל סוויצה, עמק הסוצ'ה, מפל קוז'אק ליד קובריד, בובץ,מעבר הרים ורשיץ', קראנסקה גורה. יום רביעי לינה בבלד יום חמישי לינה בוהינסקה ביסטריצה.

יום שישי נסיעה ברכבת שעולים עליה עם הרכב ונוסעים אל מוסטנה סוצ'י, המשך לאידריה, מערות פוסטווינה, טירה ומערת פרדיאמה חוות הסוסים בליפציה , מערות שיקוציאן והגעה לזאגרב לפני כניסת שבת בשעה 20:30.(במידה והזמן יפעל לרעתינו נוותר על טירה ומערת פרדיאמה וחוות הסוסים בליפציה) לינה בזאגרב.

יום שבת זאגרב (עקב היותינו דתיים זה המקום היחיד שמצאתי שניתן לטייל רגלי ולמלא את היום ולכן בחוסר ברירה אני חייב לזגזג ולא לבצע על פי המסלול שתוכנן בתחילה)

יום ראשון יציאה מוקדמת מאד נסיעה לקופר, פיראן, ריאקה, קאסטאב, אופאטייה. לינה באוופאטייה

יום שני הר אוצ'קה, לאבין, פולה, איי בריוני, לינה ברוביני (במידה והזמן לא יספיק נוותר על איי בריוני)

יום שלישי רוביני, פורץ', פאזין, סלוני, לינה בסלוני.

יום רביעי אגמי פליטוויצה לינה בזאדאר

יום חמישי זאדאר, הפארק הלאומי פאקלניצה, שיבניק, הפארק הלאומי קרקא. לינה בטרוגיר

יום שישי טרוגיר, סולין ,ספליט הגעה לדוברובניק לפני כניסת שבת בשעה 20:12. לינה בדוברובניק.

יום שבת דוברובניק.

יום ראשון האי הואר, האי ברץ', מאלי סטון ווליקי סטון. לינה בדוברובניק.

יום שני האי קורצולה, האי מליאט, האי לוקרום ., צאווטאט, איי אלפיט, (על פי הזמן שיוותר לטיסה. טיסה חזרה מדוברובניק שעה 22:50 נחיתה בישראל יום שלישי שעה 02:30

אשמח לכל הצעה לשיפור המסלול בציון היום והשנויים המתבקשים.

ברצוני לציין כי בטיולינו איננו מתעכבים לישיבה במסעדות או בבתי קפה במשך היום עקב אכילת מוצרים כשרים שאנו מביאים איתנו מהארץ בשעות הערב במלון. ובמשך היום אנו מנשנשים תוך כדי הליכה.

תודה מוטי 

• אלי_88

קרואטיה סלובניה

מוטי שלום,יש לך המון מקומות ,אני קורא לזה בנק מטרות ,מה שתספיקו נהדר יש לך כל האפשרויות ,לגבי קרואטיה ,לא אוכל לתת טיפים -הייתי רק אגמי הפליטביצה לנתי בסלוני -רסטוקה ,משם פניתי מערבה לחופים ,לנתי יומיים בקרק -יום אחד הוקדש כולו לשייט ,משם דרך החופים לוונציה כי חזרתי משם ,לגבי סלובניה -לא כל כך ברור לי -כמה ימים חוץ מהמערות אתם בסלובניה?יום הגעה -יום מערות כולל נסיעה לזגרב?וכל יתר האתרים בסלובניה יומיים?תקן אותי אם אני טועה ,אלי

• אלי_88

קרואטיה סלובניה

וכדאי לך לבדוק שמורת קרקא -לא הייתי אבל מטיפים פה הבנתי שהיא מדהימה ,גם כשלנתי בסלוני הומלץ לי לא לוותר 

אלי

• doitchmoti

קרואטיה סלובניה

אלי  שוב תודה

בקרוב אפרסם את המסלול המתוכנן המלא. מכיוון שאתמול בלילה עלה לי רעיון לשהות בשבת בלילוביאנה במקום בזאגרב. אני ממתין כרגע לתשובה האם קיים בלילוביאנה בית כנסת שיש בו מניין. ואז אפרסם את המסלול לקבלת הערות הפורום. ואשמח לשמוע גם את המלצותיך והשנויים שאותם הינך מציע.

תודה מוטי

• סקר סביונית

קרואטיה סלובניה

קודם כל זה נראה לי עמוס מדי.והשאלה שלי אם כל התיזוז שהתכוונת לגבי שישי שבת נובע מזה שיש בתי כנסת או בית חבד ליד או כי יש אפשרות לטייל רגלית???לא ברור לי למה ביום ראשון א

תה נוסע לסטון ומאלי סטון חוזר לדוברובניק ולמחרת קרצולה.אין טעם לחזור לדוברובניק,תמשיכו לקרצולה סתם מיותר לחזור.זה בינתיים על רגל אחתעד שתענה לי לשאלה.

• doitchmoti

קרואטיה סלובניה

שלום ותודה

לגבי השאלה שתי הסיבות נכונות. אבל כרגע חשבתי על משהו אחר ובשבת לשהות בלילוביאנה. כרגע אני בודק מה קורה שם מבחינת בית כנסת בשבת. מאותם סיבות חשבתי לעשות שבת שניה בדוברובניק ומשם טיולי כוכב. כאשר יהיה לי תשובה לגבי שבת בלילוביאנה אפרסם את תוכניתי ואשמח לקבל תגובות לתיקונה.

אני יודע שהתוכנית עמוה ולכן ציינתי במקומות מסויימים שבשטח אם נראה שאיננו עומדים בלוח הזמנים נדלג עליהם. כמוכן ציינתי שאיננו נוהגים לשבת במסעדות או בבתי קפה לאורך הטיול כמוכן בדרך כלל אנו עוזבים את המלון בשעה מוקדמת.

מרדכי

• סקר סביונית

קרואטיה סלובניה

המלצה שלי,ואולי יחלקו עליי.קח לך עוד יום באזור בלד או בוהיני,יום שישי קחו את רכבת המכוניות מבוהניסקה למוסט נא סוצי,המשיכו לאידריה ומשם לפוסטוינה,סקוצאן סיימו את חלק סלובניה וסעו הלאה לטריאסטה,תחנו את הרכב בחניון תחנת רכבת קחו רכבת לוונציה,תוך שעתיים ועשר דקות אתם שם.סגרו על 2 לילות בונציה קרוב לגטו היהודי,יש שם בית כנסת מדהים,גם את בית חבד שמארגן קידוש וארוחת ערב שבת חינם במסעדת גאם גאם(ניתן לתרום בצאת השבת)לפני הארוחה קידוש שירי שבת מזמורים וריקודים.יום שבת הבנתי אבל לא הייתי,לאחר הבית כנסת שוב ארוחה.ויש לכם המון טיולים רגליים בין סמטאות ונציה המדהימה.יום ראשון עלו על הרכבת הראשונה וב 10 בבוקר אתם בטריאסטה.27 קמ ואתם מתחילים את חלק קרואטיה.

• doitchmoti

קרואטיה סלובניה

תודה

רעייתי מצא חן בעיניה הרעיון שלך. אף על פי שכבר בעבר טיילנו בונציה. הבעיה שאיני רואה כיצד אני משלב זאת בתוכנית הכללית. וכיצד אני מספיק להגיע ביום שישי לונציה אחרי ביקור בשתי המערות לפחות. בימים הקרובים אפרסם את התוכנית המלאה לאחר השנויים שערכתי. ואם תציעי לסדר את הימים בצורה שונה. על מה צריך לוותר ובאיזה יום אני עושה כל דבר. אשמח לקבל את הצעתך. הדבר הסופי הסגור ברגע זה הינם תאריכי הטיסות והזמנים ומקום לקיחת הרכב והחזרתו.

מרדכי 

• xfwind
                                      xfwind נערך לאחרונה על ידי

בימים שלישי ורביעי רשמת תוכנית לשלושה ימים בלחץ
                                      • doitchmoti

בימים שלישי ורביעי רשמת תוכנית לשלושה ימים בלחץ

שלום ותודה!

האם אתה עשית את כל המקומות שציינתי בימים השלישי והרביעי. וזה לקח לך שלשה ימים ויותר. או שזוהי רק הערכה שזה אמור לקחת לפחות שלשה ימים. אם התנסית בפועל בכל המקומות אשמח ללמוד מהתנסותך ולקבל פירוט רחב יותר. כמה זמן הקדשת לכל מקום. והאם זה כלל טיול נטו. או גם ישיבה על שפת האגם, פיקניק, מסעדות, בתי קפה. וכו', מכיוון שאצלי מדובר רק על טיול נטו.

ערב טוב

מרדכי 

• סימה3231011
                                          סימה3231011 נערך לאחרונה על ידי

קרואטיה סלובניה

היי

האם מנסיונך כדאי לנסוע בטיול מאורגן לסלובניה וקרואטיה?

תודה

• אלי_88

קרואטיה סלובניה

בוקר טוב ,למה טיול מאורגן?כל כך קל להסתדר בסלובניה -קרואטיה  -אם את לא נוהגת -או יש לך חשש מניווט  אז כן ,טיול מאורגן יכול להיות נהדר רק שאני מעדיף לנסוע עצמאית -לא תלוי בקבוצה 

אלי

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון