מונית משדה תעופה בציריך
-
מישהו יודע כמה עולה מונית משדה תועפה בציריך לעיר?
תודה
-
מונית משדה תעופה בציריךהמון!!! לפני מספר שנים טסתי לשוויץ לפגישת עסקים, לא זוכרת כמה המונית עלתה, אך גמרתי את כל הכסף שהבאתי ליום וחצי שלי - רק על הנסיעה במונית... הפקקים בעיר היו נוראיים. אחרי הפגישה הסתובבתי לחפש כספומט, לא היה לי גרוש... נהג המונית .... וגם האנשים שנפגשתי איתם הסבירו לי שבשוויץ ממש לא כדאי לנסוע במוניות, זה מאוד יקר, יש המון פקקים, כולם נוסעים בתחבורה ציבורית היעילה והיחסית זולה.
בקיצור, אין לי הרבה ידע לתרום, אבל ממליצה מאוד לברר אם יש תחבורה ציבורית. 1. די בטוח שיש.2. זה וודאי הרבה הרבה יותר זול.3. מכיוון שזה בשוויץ - אין לי ספק שתהיה רכבת יעילה ומהירה.
-
מונית משדה תעופה בציריך -
מונית משדה תעופה בציריךהמון תודה לכולם. כל הכבוד לכל משתתפי הפורום. מקבלים פה תשובות לכל השאלות
-
מונית משדה תעופה בציריךאם הוזמן מלון בציריך, ממליצה לבדוק מול המלון האם מספק שירותי הסעה משדה התעופה. אנחנו גילינו רק אחרי שהגענו למלון (בתחבורה הציבורית, שקצת אכזבה על ההתחלה, כי הרכבת יצאה באיחור, עצרה לא מעט פעמים בדרך, והנסיעה לקחה הרבה זמן), שיכולנו להזמין את השאטל של המלון (מלון בריסטול - מומלץ!!, 45 פרנק בהזמנה מוקדמת).
נסיעה טובה, תהנו.
-
משדה תעופה למרכז ציריך נוסעים ברכבת. נ ק ו ד ה.בטוח שאפילו ג. יפית כבר ניסתה. תחנת הרכבת נמצאת בבניין שדה התעופה. ניתן להשתמש במדרגות הנעות עם עגלת המטען (לא לדאוג, היא לא תיפול. להעמיד על המסוע ולשחרר את המעצור כלומר לעזוב את הידיים)
-
משדה תעופה למרכז ציריך נוסעים ברכבת. נ ק ו ד ה.מסכימה. רק ברכבת. בנוסף כדאי לברר בתחנת היעד שלך איזה רכבת תחתית מגיעה לשם ובתחנת הרכבת להחליף.
-
משדה תעופה למרכז ציריך אפשר לנסוע גם ברכבתההחלטה שלכם
בהתאם לשעת הנסיעה
הרכב הנוסעים
כמות המזוודות
מיקום המלון בתוך ציריך.
מהי הדרך הנוחה והמועדפת לכם.