רמת ציוד הסקי
-
האם יש הבדל ברמת ציוד הסקי שמשכירים למתחילים?
האם בתור מתחיל שווה לשלם יותר על ציוד מעולה יותר?
-
השכרת ציודיש הבדל ברמות ציוד הסקי, כפי שוודאי ראית במחירים השונים.
כמתחיל בחופשה הראשונה (אם הבנתי נכון זה מצבך) לא תרגיש בהבדל בין רמות הציוד השונות ואין סיבה לשכור ציוד יקר יותר ומתקדם יותר.
עם השנים, ככל שתתקדם ברמת הגלישה, יהיה מקום להשקיע בהשכרת ציוד מתקדם שיאפשר ביצועים טובים יותר, אך אין צורך בכך בחופשה הראשונה.
-
השכרת ציודייתכן שיש ציוד מיוחד שמיועד למתחילים, אבל מכיוון שאת רוב הזמן של השבוע הראשון תעבירו בנסיונות לא ליפול על התחת ולהצליח לעצור במשולש ולבצע פניות , אני לא חושב שזה רלוונטי ובעל משמעות עבורכם.
-
רמת ציוד הסקיביום שתגיע למצב שאתה מבדיל בין ציוד ברמות שונות
ושזה בא לידי ביטוי ביכולת הגלישה שלך
תדע שאתה כבר לא מתחיל...
אני גולש כבר 15 שנה ועד היום לא תמיד מצליח להרגיש בהבדלים בין סוגי מגלשיים שונים
-
רמת ציוד הסקיתודה רבה
מה שבטוח זה שחסכתם לי כסף.
-
אני לא מבין גדול אבללדעתי על סמך ניסיון דל ומחקר תיאורטי קלוש
אז יש הבדל -אבל דוקא הרמה הנמוכה יותר בהשכרה
מתאימה יותר למתחילים (גם למי שעושה פרלל וקארוינג) מכיוון שהם
גמישים יותר אז יותר סלחנים (ניתן לתקן טעויות באמצע נגינה...).
ברמות הגבוהות הסקיס קשיחים יותר ומתאים למי שרוצה לייצר מהירות גבוהה+פניות חדות.הם גם מגיבים בצורה חדה יותר להעברת משקל(לטוב ולרע בהתאם לרמה ולרצון).
-
רמת ציוד הסקיאל תשקיע כי יש הבדל ומגלשיים למתחילים אכן מיועדים למתחילים. זה לא שסתם מנסים לנפח לך את החשבון עם כל מיני "אלמנטים". עקרונית מגלש למתחילים גמיש לאורך [לכן כשתהיה על רכבל מושבים הם יתקפלו כמו בננה] וקשיח על הצד [תעשה תנועת עארסים של למה מי? עם היד- על הציר הזה]. זה למשל מאפשר לך לגהץ כל מיני בליטות ומוגולים קטנים בשלג במהירות נמוכה. שזאת מהירות הגלישה שלך.
מגלש מתקדמים בדיוק הפוך. קשיח לאורך אבל גמיש על ציר הצד כי הם "מתנדנדנים" מצד לצד. הטובים באמת ממש גולשים על הסכין = על החלק הצר בצד של המגלש. אפשר לראות את זה בשבתות בשידורים הישירים של סקי אלפיני. אני חייב להגיד שכשעברתי ממגלש מתחילים לבינוני כן הרגשתי הבדל .
-
מה לגבי חופשה שניה? שלישית?פעם אחרונה שגלשתי היתה לפני 5 שנים... הפעם הזאת תהיה השלישית. ממליצים להשאר עם ציוד ברמת מתחילים? סליחה שמנצל את הפוסט שלך...
-
תישאר -
מה לגבי חופשה שניה? שלישית?ציוד למתחילים בהחלט יספק אותך בשלב הזה. אם תראה שזה ממש לא זה, תוכל להחליף במהלך השבוע.