ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אילייה גרנדה או בוזיוס?

פורום דרום אמריקה
    3
    6
    2851
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sivanz1
      sivanz1 נערך לאחרונה על ידי

מה יותר מומלץ?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • איתי א.
        איתי א. נערך לאחרונה על ידי

אילייה גרנדה או בוזיוס?

אני אישית העדפתי בהרבה את איליה גראנדה - יפה יותר, נינוחה יותר וכיפית יותר (לדעתי).

מצד שני, בוזיוס נוחה ותיירותית יותר וגם הרבה יותר נוח וקצר להגיע אליה מריו

• sivanz1

אילייה גרנדה או בוזיוס?

האם יש צורך לסגור מקום לינה מראש או שאין בעייה להגיע ספונטנית ולסגור שם?

יש לציין שנגיע כמה ימים אחרי הקרנבל

• חתול-רובוט
            חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

גם אני הייתי הולך על איליה גראנדה.

ואם אתם לא אוהבים להיתקע זמן רב באותו מקום אז אפשר גם את שניהם. כמו שאמר איתי, לבוזיוס מאוד פשוט להגיע. היא לא מאוד מעניינת לטעמי, אבל יש בה חופים נחמדים. באיליה גראנדה יש את החופים שנחשבים מהיפים בברזיל ובעולם, אבל קצת יותר מורכב להגיע אליהם [אפשר לעשות זאת בשייט קצר מאבראו - היישוב המרכזי של האי, או בטרק קצר יחסית ביערות האי]. כמובן שגם לאי עצמו צריך להגיע בשייט - מעבורת קצרה מאנגרה דוס רייס, או מעבורת ארוכה יותר מריו.

בקשר למקומות לינה נראה לי שכדאי להזמין - אתם הרי יודעים את התאריכים המדוייקים שתהיו שם, אז למה להמר? מצד שני, סביר שאחרי הקרנבל יהיה קל יחסית למצוא מקום גם באופן ספונטני - החופש נגמר והנופשים באי חוזרים לבתיהם ולשגרתם היומיום האפרורית שלהם. אני, בזמנו, נתקעתי שם לגמרי - הגעתי בעיצומה של חופשת הפסחא, האי היה מפוצץ, וכל מקומות הלינה היו מלאים. הסתובבתי שם במשך כמה שעות בחום כבד עם התרמיל על הגב עד שבדרך נס התפנתה מיטה אחת באכסנייה אחת. אבל זו הייתה אחת החוויות הפחות נעימות שלי בברזיל, ומאז הקפדתי להזמין מקומות לינה מראש במדינה.

• sivanz1

הסיבה שאני שואלת על הזמנת מקומות זה מכיוון שבבוקינג יש 76% תפוסה והמקומות המוצעים יקרים מאןד או לא משהו בכלל..אז חשבתי אולי נגיע ושם נמצא. בנוסף רציתי לשאול האם יש חופים המתאימים לגלישה באילייה גרנדה?

• sivanz1

הסיבה שאני שואלת על הזמנת מקומות זה מכיוון שבבוקינג יש 76% תפוסה והמקומות המוצעים יקרים מאןד או לא משהו בכלל..אז חשבתי אולי נגיע ושם נמצא. בנוסף רציתי לשאול האם יש חופים המתאימים לגלישה באילייה גרנדה?

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון