ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בחירת וילה בדה אמהוף

פורום טיולי משפחות
    5
    11
    3586
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • עמיר.ב
      עמיר.ב נערך לאחרונה על ידי

שלום,

באוגוסט אנחנו מתכננים לנסוע לדה אמהוף לשבוע (זוג + ילדה בת 8, ילד בן 5 ותינוקת בת שנה) ואני מתלבט בין שני סוגי וילות VIP:

1.  VIP Cottage, 4 persons 74m

2. Waterfront Suite, 4 persons 71m שעולה 40 יורו יותר ונמצא על המרינה.

אשמח לשמוע חוות דעת

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • rani-b
        rani-b נערך לאחרונה על ידי

בחירת וילה בדה אמהוף

המרינה נמצאת בקצה הכפר רחוק יחסית מהאזור של המסעדות, הסופרמרקט ופארק המים. מצד שני יכול מאוד להיות שיש חניה סמוכה למרינה ואז זה יתרון, במיוחד  עם תינוקת בת שנה. אני מציע לך לברר את עניין החניה. אני כמעט משוכנע שיש כביש גישה "פתוח" ישירות למרינה שלא עובר דרך כפר הנופש אבל לא יודע לגבי חניה.

בקוטג' VIP יש בד"כ מרפסת  על המים , סלון, מטבח וחדר אמבטיה גדולים ומשופצים כולל סאונה (?!) ועוד שני חדרי שינה לא כל כך מחודשים. 

• עמיר.ב

בחירת וילה בדה אמהוף

תודה, חניה זה באמת חשוב

• משפחה בהכנה לטיול
            משפחה בהכנה לטיול נערך לאחרונה על ידי

בחירת וילה בדה אמהוף

הי עמיר

אני חושבת שב VIP יש גם וואצ'רים לסופר ולארוחת בוקר והחדר כולל מגבוצת מצעים וכו שזה משהו שצריך לקחת בחשבון

בדה אמהוף, עד כמה שאני יודעת, אין כניסה עם מכוניות. אנחנו היינו עם תינוקת בת שנתיים והלכנו ברגל עם העגלה מהכניסה. ביום הראשון והאחרון הרשו כניסה כדי לאסוף מזוודות

תעשו חיים

נעמה

• טל גלינה10
              טל גלינה10 נערך לאחרונה על ידי

בחירת וילה בדה אמהוף

היי,

אם זה עדיין רלוונטי:

אנחנו היינו לפני שנתיים וחצי בוילה מסוג VIP עם 2 מתבגרים. נהננו הנאה ענקית. התלבטתי את ההתלבטות שלך. מה שהכריע אצלי את הכף בבחירה לאחר סיור וירטואלי באתר של הכפר, הייתה השאלה איזו אווירה אני רוצה בסביבה המיידית של דירת הנופש: "בית משותף" עם נוף מקסים למרינה ולימת אמר. או בית צמוד קרקע עם נוף מקסים לאגם פנימי ולברווזים שבאים להגיד בוקר טוב. ההעדפה האישית שלי הייתה לגבי האפשרות השנייה, אבל אני מדגישה שזו העדפה אישית, ואין כאן נכון ולא נכון. אישית, לא הייתי מכונה לוותר על האכלת הברווזים כשאני יושבת על המרפסת, ובגילאי הילדים שלך, אין לי ספק שגם הם יתלהבו.

האזור של המארינה הוא חדש יחסית (נפתח כמה חודשים לפני שאנחנו היינו שם) ומן הסתם הדירות יותר מדוגמות. הוילות בכפר עצמו הן מאוד מאוד נוחות ונעימות, אבל אל תצפו לפאר של 5 כוכבים.

עד כמה שאני זוכרת, לאזור המארינה יש חניה קרובה, אבל איני יודעת האם מדיניות הכניסה אליה שונה מזו של כלל הכפר. המארינה די מנותקת מהכפר.

היה מאוד נחמד לקבל לחמניות טריות על הבוקר עד לפתח הדירה. העיתון בהולנדית היה קצת מיותר blush. הסאונה שקיימת ביחידת VIP הייתה מיותרת לחלוטין מבחינתנו (אם נשים בצד את העובדה ששם קליטת ה WIFI הייתה הכי טובה וכך הסאונה הפכה לפינת ישיבה....). בדיעבד, אני חושבת שהייתי מסתפקת בוילה בדרג הביניים שכולל מצעים ומגבות.

כשאנחנו היינו, רמת ה VIP כללה לחמניות, כמו שכתבתי, ושני וואוצ'רים לקניות בסופר, נדמה לי של 20 יורו, אך לא ארוחת בוקר.

תבלו!

טל 

• איריס ס.
                איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

בחירת וילה בדה אמהוף

יש וילות שנמצאות בקרבת המים בחלק המרכזי של הכפר ולא במרינה . נראה לי שלכך עמיר התכוון או למרינה ?. בכל אופן יש לזכור שקרבה למים גוזרת גם קרבה מקסימלית ליתושים... היית ותראו מים בכל מקום בכפר הייתי מותרת על תוספת  המחיר של יחידה על המים . בעיני מיותר. 

כמו כן אין להן חניה פרטית , חניה אולי רק במרינה שם מדובר בבניינים ולא יחידות צמודות קרקע.  

אנחנו היינו ביחידה הפשוטה והיא היתה  בסדר גמור. ממליצה דוקא על יחידות  שנמצאות לא רחוק מהברכה נותן לילדים הרבה עצמאות. 

תהנו הכפר מקסים

איריס

• איריס ס.
                  איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

בחירת וילה בדה אמהוף

מתנצלת

עכשיו ראיתי שכתבת בפרוש מרינה.  לא ממליצה.  בעיני לא משקף את האווירה של הכפר.  יותר נחמד ביחידות צמודות הקרקע וכמו שכתבתי ממש לא חובה אחת שהיא קו ראשון למים.  גם השאר לא רחוקות ...

מצרפת  בלוג שלי מהחופשה בהולנד.  אולי יעזור.  יש שם פרוט על הכפר

• עמיר.ב

הבהרות

ראשית כל שתי האופציות נחשבות VIP, כלומר בכל מקרה יהיה את הwifi לחמניות וכו'.

ההתלבטות היא בין הקוטג' VIP לבין הסוויטות בבניינים שבמרינה.

• טל גלינה10
                      טל גלינה10 נערך לאחרונה על ידי

הבהרות

עמיר, היה לי ברור מלכתחילה למה אתה מתכוון, ונשארת עם מה שכתבתי קודם. כלומר, שתחשבו עם עצמכם איזו אווירה "עושה לכם" את זה יותר. כאמור, אנחנו העדפנו להיות בתוך הכפר.

בזמנינו ה WIFI לא נכלל במחיר יחידת VIP, אלא שהיה צריך לקנות בנפרד כרטיס שבועי, שמאפשר בנקודת זמן מסויימת אפשרות גלישה למכשיר אחד בלבד.

כשאנחנו היינו (חודש יולי 2012), לא הייתה בעיית יתושים, למעט בערב אחד, מה שמראה שהדברים משתנים, כנראה, בהתאם למזג האוויר ההפכפך . למרות שהיינו ביחידה "על המים" יכולנו להשאיר את הדלתות פתוחות.

• עמיר.ב

הבהרות

ומבחינת בטיחות? אנחנו נהיה עם בן 5 ובת שנה (וגם בת 8 ), אין סכנה של נפילה לאגם או משהו כזה?

• rani-b
                          rani-b נערך לאחרונה על ידי

הבהרות

על בת השנה צריך להשגיח, מן הסתם , כל הזמן ואי אפשר להשאיר את הדלת של המרפסת פתוחה בלי השגחה. לילדים היותר גדולים נראה לי שאין בעיה. 

בכל מקרה תראה את התמונה.

בוילות שאינן VIP בד"כ יש רחבה עם דשא לפני האגם. 

IMG_0312.JPG
                          • 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון