עזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודע
-
האם מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה פשר השעות שמופיע כאשר רוצים לקנות כרטיס לרכבת באתר שלהם מופיע למשל 15 או 14 שעות וכדומה אני רוצה להזמין כרטיס לרכבת מרומא לוונציה ורשום לי 16 שעות מה זה אומר בבקשה
-
עזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודעאתה מתכוון לאתר של trenitalia?
אם כן, בשעות אתה צריך למלאות את השעה שבה בערך אתה רוצה ליסוע. השעה 15 היא בעצם שלוש אחרי הצהריים, ויגיעו אליך האופציות של הנסיעה מ- 3 בצהריים והלאה.
-
עזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודעורוצה להוסיף שאלה: הבנתי שברכבות באיטליה צריך גם לקנות כרטיס וגם לקנות מקום, איך אני שומרת מקום? אם בתהליך קניית הכרטיסים אני בוחרת מקום, זה נקרא ששמרתי מקום?
תודה רבה.
-
עזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודעתודה רבה על העזרה עכשיו אני מבין
-
עזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודעבאתר שלהם ברגע שאת מזמינה כרטיס מתי שאת פותחת את השעה של הרכבת תסתכלי בלמטה מתחת למחיר רשום באותיות קטנות אם את רוצה לבחור כסא ומקום לבד או שיבחר לך אוטומטית ואז שאת משלמת מופיע לך מספר קרון וכסא
-
עזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודעואם תרצי אני יוכל לצלם את הכרטיס אחרי הדפסה שתוכלי לראות אם יעזור לך ודרך אגב אם מזמינים דרך האתר שלהם ומדפיסים את הוואוצ'ר לא צריך לכרטס במכונה הצהובה בעליה לרכבת
-
עזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודעתודה לך על התשובה והאינפורמציה.
לא מצליחה לקנות כרטיסים

אחרי שאני מסיימת הכל, מכניסה את פרטי האשראי ולוחצת על confirm, הוא כותב לי שההזמנה שלי ב- process , ואז מופיע עמוד שכתוב בו:
Error code 998 - The transaction has not been completed, no charge made
מישהו יודע למה? נתקלתם פעם בדבר כזה?
-
עזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודעלא מכיר את האתר שאת מתייחסת אליו ולא מבין את הודעת השגיאה.
אבל מנסיון (לרוב מר) באתרים אחרים בחו"ל - יכול להיות שזו בעיה בסוג כרטיס האשראי בו ניסית להשתמש.
נסי לבצע את אותה רכישה באמצעות כרטיס בינלאומי מחברה שונה
-
עזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודעתודה יאיר.
השתמשתי בכרטיס ויזה...
יש אולי חברה ישראלית אמינה שאפשר לקנות דרכה כרטיסים?
מישהו מכיר את Europerailways ? הם אמינים?
-
עזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודעיתכן והבעיה כי יש לך אינטרנט מסונן של אתרוג או דומה.
ואת צריכה להתקשר לתמיכה הטכנית שיפתחו לך.
-
עזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודעהאתר שלהם לא אמור לתת קוד תקלה בכלל זה כנראה בעיה באינטרנט שלך אני עשיתי דרך הפלאפון כמה דקות ועל המקום את האישור עם כל הפרטים למייל
-
עזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודעוסליחה על האיחור בתשובה אם עדיין תתקלי בבעיה אשמח לעזור בכייף
-
עזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודעתודה לכולכם!
אז ככה, עכשיו ממש, בנסיון עם כרטיס אשראי שלישי (אגב שלושתם של ויזה), זה סוף סוף הצליח!!
לא ברור לי מה היתה הבעיה...האינטרנט שלי לא היה מסונן.
העיקר שיש כרטיסים

-
עזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודעיופי תהנו
-
עזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודעהי כפיר, (או כל מי שיודע ויוכל לעזור)
ניסיתי לכתוב לך בפרטי, ומנסה את מזלי גם כאן

רשמת לי שאם מזמינים דרך trenitalia את הכרטיסים, אז לא צריך לתקף את הכרטיס לפני שעולים לרכבת.
את מה בדיוק עלי להדפיס? את הכרטיס ששלחו לי למייל, או את הדף הסופי שהופיע לי בסוף ההזמנה (שהיה בו כפתור print), או אולי את שניהם?
איך אתה יודע שלא צריך לתקף? יש איזה אתר שבו זה כתוב?
אני לא צריכה לבוא עם הכרטיס המודפס לפקיד ברכבת כדי שיחליף לי אותו לכרטיס רגיל שאותו אראה לפקח?
סליחה על מטר השאלות
-
עזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודע
איך אתה יודע שלא צריך לתקף? מנסיון, לא צריך.אני לא צריכה לבוא עם הכרטיס המודפס לפקיד ברכבת כדי שיחליף לי אותו לכרטיס רגיל שאותו אראה לפקח? תראי לפקח , לא צריך להחליף.
-
עזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודעחבל תודה!! עזרת לי מאד