ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מונגוליה-שאלות!

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    3
    1474
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • onemanfreakshow
      onemanfreakshow נערך לאחרונה על ידי

אהלן חברים.

אני מתלבט קשות לגבי יעד הטיול הבא שלי,ולאחרונה התחלתילשקול גם את מונגוליה כיעד.הנה כמה שאלות,אשמח אם תעזרו לי:

לגבי ההגעה למונגוליה,קיבלתי הרושם שהרכבת הארנס-סיבירית היא אופציה זולה ודרך מדהימה להגיע למונגוליה.איך עושים את זה?כמה זה עולה?האם להגיע לרוסיה ולקפוץ על הרכבת?

בנוסף,האם מישהו יודע על האפשרות לטיול אופנועים במדינה?גם בהקשר זה,אשמח לפרטים;מחירים,איך מתנהליםעם דלק בערבות מונגוליה הצחיחות וכיו״ב

האם אפריל יהא זמן טוב לטיול במדינה?

תודה לכל המשיבים,ואשמח אם לא תפנו אותי לבלוגים ומדריכים שכבר נכתבו באתר,אני תמיד אובד בים המידע ומעדיף לקבל תשובות בפורמט הזה:)

תודה,

חנן.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דניאל רוזליס
        דניאל רוזליס נערך לאחרונה על ידי

מונגוליה-שאלות!

קודם כל מדינה מדהימה!

דבר שני, אפריל זה מוקדם, צריך להתכוונן למאי והלאה.

הרכבת היא לא סופר זולה, כרטיסים יכולים להגיע עד ל250 דולר (רק בייג'ינג אולאן בטור), אפשר לנסות להתקמבן (אנחנו קנינו כרטיס בייג'ינג אולאן בטור ב-60 דולר, בחזור לסין 90 דולר). דרך רוסיה אני לא יודע מחירים אבל כמובן שזה אפשרי.

פגשתי כמה אנשים שטיילו במונגוליה על אופנוע, מאוד קשה, צריך לארגן את כל הציוד (אוהל, שקש, ביגוד, מזון, דלק) על האופנוע עצמו, בכל מקרה המשימה אפשרית אך קשה, אבל לא משהו שעשיתי בעצמי. באופן כללי ביחס לרמת הצחיחות יש שם תחנות דלק בכל חור, אבל אין ברירה אלא לקחת עוד דלק חוץ ממה שעל האופנוע.

למרות שביקשת שלא, יש כאן בלוג שלי על חודש במונגוליה, עם וואן.

חודש במונגוליה

• onemanfreakshow
          onemanfreakshow נערך לאחרונה על ידי

מונגוליה-שאלות!

תודה אחי:)

מהארץ,האם אפשר להגיע למוסקבה ומשם לתפוס ת׳טראנס מונגולית?הבנתי שמדובר במשהו כמו 250 דולר.

אני תרמילאי shoestring,לכן אני מחפש דרכים להוזיל עלויות,אשמח אם מישהו יכול לנדב פרטים.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון