מונית משדה התעופה בדלהי
-
שלום לכולם
אשמח לדעת האם ניתן לקחת משדה התעופה בדלהי מונית ישירות למנאלי (בדלפק של המוניות הממשלתיות) והאם יש למישהו מושג על טווח המחירים. אנחנו משפחה עם ילדים ונשמח לחסוך מהם את חוויית דלהי על ההתחלה.
תודה
-
מונית משדה התעופה בדלהיהיי אישאחד,
זה בהחלט אפשרי, אבל אני לא מציע לך לעשות זאת.
והסיבות:
1. הטיסות לדלהי (מהארץ) מגיעות לדלהי לפנות בוקר, מה שאומר שאתם כבר בדרך כ- 20 שעות. לגרור אותם עוד 14-15 שעות נסיעה, זו לא חוויה שתזכר לכם לטובה.
2. הצעתי לכם (גם כהורה לילדים) - קחו לכם מלון טוב (ולא מאוד יקר) בדלהי. תנוחו קצת וצאו לטייל בדלהי. יש בדלהי מקומות רבים יפים (ונקיים), שיהוו לכם נחיתה רכה בהודו. למחרת היום קחו לכם רכב שיקח אתכם למאנלי.
3. אם לא השתכנעת, ולמרות האמור אתם כן רוצים להמשיך ישירות את הנסיעה למאנלי, קחו רכב מסוכנות טיולים ולא מהדלפק בשדה"ת, מכיוון שהנהגים בשדה הם נהגים שמכירים את דלהי, פחות את הדרכים למאנלי. קחו לכם רכב טויוטה אינובה ותגיעו בבטחה למאנלי.
טיול מהנה,
-
מונית משדה התעופה בדלהישלום
אם רוצים לחסוך נסיעה ארוכה אפשר לבדוק טיסה מדלהי לשדה תעופה בונטאר בעמק קולו זה ממש לא רחוק ממנלי, אם מזמינים הרבה זמן מראש זה לא יקר.
אבל אני חושבת שגם הדרך יפה ולכן עדיף לעצור ליום או יומיים בדלהי ולצאת לדרך רעננים ולא ישר אחרי הטיסה.
-
מונית משדה התעופה בדלהידלהי לא חייבת להיות נוראית עם ילדים. (לחוויות עם ילדים: http://www.travellingtaran.com/search/label/%D7%93%D7%9C%D7% 94%D7%99)
אני מסכים עם תאי שכדאי דווקא לנוח לפני הנסיעה הבאה.