מחפש אתר סקי לא לעשות סקי
-
שלום,
אני מחפש לסופ"ש, אתר סקי לזוג, שהמטרה העיקרית היא לאו דווקא לעשות סקי, אלא יותר מקום שקט מבודד עם בקתה מחוממת ואוכל טוב עם איזו עיירה קרובה שאפשר לטייל בה. מקסימום אני אעשה איזה שיעור...
יש לכם המלצות?
-
מחפש אתר סקי לא לעשות סקיאני אחדד את החיפוש שלי, אני מחפש בקתה מעץ עם אח באחד מן האזורים האלו...
-
מחפש אתר סקי לא לעשות סקילסופ"ש קצר,תתאים גם אחת העיירות של בולגריה-כמו בנסקו,בורוביץ הקרובות יותר לשדה סופיה
או אחת העיירות של רומניה,מטיסת בוקרשט לבראן/פרדיאל/פואינה ברשוב/פונדטה
או מטיסה לקלוג', בהרי אופסני.גם לשם כשעתיים וחצי טיסה.
את הפנסיונים אפשר לראות אפילו בבוקינג,לברר עם הבעלים אפשרות של הסעה מהשדה אפילו.
אחת העיירות באלפים הצרפתיים,טיסה לג'נבה.יש גם המלצות ל1001 טיפים.
גם פנסיון יפה ומפנק באלזס או העיר השחור יכול לבוא בחשבון.לרובם יש אח בוארת או קמין בסגנון אחר..
בילוי ספ"ש בטטרה הסלובקים או הפולנים בזקופני לדוגמא?
לבדוק האם יש שלג באזור...אם זה חובה.
לא חייבת להיות ממש עיירת סקי,שוודאי תהייה יקרה הרבה יותר.
-
מחפש אתר סקי לא לעשות סקיאני מחפש רק באזור האלפים הצרפתיים עם טיסה לג'נבה
עיירה ציורית עם בקתה מעץ ואח
יש כזה דבר?
-
מחפש אתר סקי לא לעשות סקיאני מציע להתיעץ בפורום סקי. אם אין לך נסיון בסקי אני יודע שיש אתרים שמתאימים יותר לגולשים חסרי נסיון. קח בחשבון שבעירות סקי יכול להיות מאוד קר בחורף, ומאוד יקר, עם אווירה די ממוסחרת ואני לא בטוח שזה טיול במיוחד מהנה למי שלא עושה סקי.
-
מחפש אתר סקי לא לעשות סקיטוב שכעת אתה מתמקד! עיירה ציורית באלפים הצרפתיים? הצחקת אותי... רוב האתרים באלפים הצרפתיים הם פסגות עם שלג נהדר - שהיו שממה עד שהצרפתים בנו שם "כפר" מלאכותי שמכיל בתי דירות ושירותים שונים לגולשים.
תתעורר מהחלום שלך. מה שאתה מחפש קיים יותר באוסטריה, שוייץ וגרמניה (למרות שהאחרונה היא לא במסלול הטיסה שלך). עם טיסה לג'נבה, יש לך אופציות טובות בשוייץ הצרפתית (אך גם הגרמנית).
-
מחפש אתר סקי לא לעשות סקילמה אתה כועס, בסדר אני אתעורר מהחלום שלי רק קח את זה בקלות.
לא כולם מומחים כמוך.
תודה בכל אופן.
-
מחפש אתר סקי לא לעשות סקיHola Alonso, ¡calmate! No estoy enojado סתם רציתי להחזיר אותך למציאות. ואם אתה מוכן לשלם עבור החופשה ב CHF, אז העיירות השווייצריות (גם האוסטריות) מציעות מה שאתה מחפש. שים לב שאתה משלם אקסטרא עבור משהו שאתה לא משתמש בו (סקי)