83 קמ"ש זה מהר? ( על מגלשיים )
-
-
תלויאם גלשת בקטע של מוגלס אז זה מאוד מרשים. אם גלשת על מסלול מהודק וחלק אז הרבה פחות. ד"א שיא העולם על מגלשיים הוא 252 קמ"ש.
-
כן...עבורי...
זו פעם ראשונה כי בגלישה הפעלתי תוכנת הקלטה.
אלא אם אני לא יודע, התוכנה שהשתמשתי ENDOMONDO לא מבחינה בין גלישה לעליה במעלית (לא נורא לפעם ראשונה) וראיתי שהתוכנה שלך כן מבחינה.
אבל בכל אופן, נתון של מהירות מירבית היא נותנת, ואני קראתי בגלישה שלנו 55 קמ"ש.
אתה בחור צעיר, אז כנראה ש-83 זה לא מהיר בשבילך. עבורי כנראה שכן.
גם ראיתי את יתר הנתונים: בלגישה של 7 שעות אנחנו "רשמנו" כ-70 ק"מ אבל זה כולל גם גלישה וגם עליה במעליות.
בכל אופן, הנתונים שפרסמת די מרשימים.
-
תוריד לנייד את תוכנת ski tracksעובדת אוף ליין - רק צריך להפעיל GPS
-
83 קמ"ש זה מהר? ( על מגלשיים )ל MARKUS - אני לא איזה ספורטאי וממש לא מתימר להיות אלוף העולם או לנסות להגיע לשיא... ברור שלא גלשתי על מוגלס אבל לא על מסלול ישר ומהודק ( תאמת אין לי מושג איפה בדיוק הגעתי לשיא המהירות!) באחד המסלולים השחורים אני מאמין.
EDUOXMAN- כן שם האפליקציה SKI TRACKS כמו שדובון שלג רשם ( זה גם מרשום בכחול בחלק העליון של התמונה.
התוכנה ממש נוחה וטובה ( אני מכיר את הפליקציה שציינת אבל העדפתי משהו ספציפי ) -
תלויבתחרויות מוגולים גולשים ב35 קמ"ש
-
כן. מאד מהררוב האנשים גולשים ב 20-30 קמ"ש וזה מרגיש להם מהר, 50-60 זה ממש מהר ו-80 ירגיש לרוב הגולשים על סף אבדן שליטה.
-
כן. מאד מהרחשוב לציין זה השיא ולא גלישה ברגיל ( כנראה ירדה בסוף מסלול שחור )
-
ה-55...שציינתי, היה בסוף כחול תלול או אדום תלול, "כי" איבדתי שליטה ונתתי לעצמי לגלוש במהירת הזו עד שמצאתי מקום שאיפשר לי לחוזר לשליטה, אבל היה לא פשוט...
-
ה-55...לא חייבים לאבד שליטה כדי להגיע למהירות.. ( אם זה היה רמז לכך שאיבדתי שליטה )
אני גולש עם המגלשים שלי כבר שלוש שנים (וביום ההגעה חברת הטיסה איבדה את הציוד שלי כך שגלשנו יום אחד עם ציוד שכור וזה הרגשה אחרת לגמרי )
-
מה שמרשים אותיזה לא המהירות המקסימלית אלא הממוצע שלך. 23 קמ"ש זה בהחלט מהיר. צריך לקחת בחשבון זה ממוצע של כל היום כולל עצירות.
מהנסיון שלי למהירות גבוהה לא מגיעים במסלול שחור. דווקא שם בגלל התלילות גולשים לאט ועושים הרבה סיבובים. למהירות גבוהה מגיעים במסלולים אדומים רחבים שבסופם יש עליה ואז אז לא מפחד כי אתה יודע שהטופוגרפיה תאיט אותך.
דוגמא בולטת יש במסלולים 72 ו-71 מצ'רביניה לכיוון צרמאט שהם פשוט מסלולי מירוץ משובחים. עברתי שם את ה-100 קמ"ש...נאמר לי שזה כלום לעומת מה שהנבחרות שמתאמנות שם עושות, ועוד בסלאלום...
-
83 קמ"ש זה מהר?........... - מוזר, אולי בעיית תוכננשמע לי מאוד מהיר.
האם התוכנה שלך על בסיס GPS ?
או
שכמו Ski-line היא עובדת על בסיס:
- על איזה מעליות נסעת (בד"כ לפי השער בתחילת המעלית).
אם כן יש לה פתרון "בית-ספר" שממנו היא מחלצת:
- זמן נסיעה במעלית.
- זמן גלישה אח"כ
- אורך המסלול בין סוף מעלית א' לתחילת המעלית הבאה.
מספיק שפתרון בית-הספר יהיה מסלול ארוך ובפועל יש אופציה קצרה יותר (וסביר שחורה) שתקבל מהירות גבוהה בהרבה ממה שגלשת ...
-
מה שמרשים אותיהממוצע של 23 קמ"ש בגלל המעליות ( שמית לב שהם נוסעות בסביבות 16-17 קמ"ש ) וזה מקטין את הממוצא... אנחנו לא עושים הפסקות ( אוכלים צ'וקוליקים במעליות )
לא הGPS לא שבור ואני בהחלט מאמין למהירות הזו ביחס למהירות של דברים אחרים שראיתי בזמן אמת שהסתכלתי באפליקציה , המעליות או סתם גלישה איטית שהמהירות התאימה בהחלט למה שהאפליקציה הציגה.. -
אנחנו מדברים על תוכנות שמשתמשות בGPSוהיום לא חסר כאלה
-
מה שמרשים אותימקסים רק להבהיר אני לגמרי קונה את ה-83 קמ"ש שלך. מה שהתכוונתי זה להחמיא לך שאם יש לך ממוצע 23 קמ"ש זה אומר שברוב המסלולים שמרת על מהירות גלישה גבוהה ורציפה.
לסיום קטע: השנה גלשנו בלה טוויל עם גיחה לצ'רביניה (שעתיים נסיעה) ובאותו יום גלשתי עם האפליקציה פתוחה ובסופו שכחתי לסגור אותה. נהגנו חזרה על האוטוסטרדה ובמלון נזכרתי ויש לי עכשיו צילום מסך שמראה ש"כאילו" גלשתי במהירות 130 קמ"ש....
-
היום הגעתי ל65 קמ״שננסה להגיע ל 80 בהמשך השבוע
ונראה איך ההרגשה...
-
מה שמרשים אותיתודה!!