ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כרטיס אמסטרדם

פורום אירופה
    2
    5
    4202
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נר נר
      נר נר נערך לאחרונה על ידי

מרוב עצים לא רואים את היער. כל כך הרבה טיפים לסוגי הכרטיסים, מוזיאונים / תחבורה / משולב, כך שאין ברירה אלא להתפקס על הלו"ז הספציפי שלי, ולבקש את חוות דעת האמסטרדמים המנוסים שבפורום.

אני נמצא 3 ימים באמסטרדם, ורוצה להיות בעיקר בבית אנה פרנק, במוזיאון היהודי עם בתי הכנסת, מוזיאון השעווה, מוזיאון רמברנדט, מוזיאון ההיסטוריה של אמסטרדם. זה בגדול. כמובן אני רוצה לשוטט באמצעות התחבורה הציבורית.

הבו נא עצתכם ורוב תודות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

כרטיס אמסטרדם

איך בודקים

ראשית חשוב מיקום הלינה וכמה תשתמש בתחבורה ציבורית

ומכאן-

לוקחים אתר אחרי השני

נניח בית אנה פרנק- כרטיס i amsterdam-   

האם הוא מקבל את הכרטיס? חינם? הנחה בלבד ?

כרטיס מוזיאונים הולנד- האם הוא מקבל את הכרטיס? חינם? הנחה? (אין חוכמות כאן או כניסה חינם או לא מקבל).

כרטיס hollad pass-

בדיוק אותה בדיקה.

פרמטר חשוב האם הכרטיס כולל נסיעה בתחבורה ציבורית במשך כל הימים?

והאם הלינה במיקום שמצריך בכלל תחבורה ציבורית?

ומכאן האם יש לכם הנחה אחרת (פנסיונר, סטודנט),

עלות הכניסה ללא כרטיסים

עלות הכניסה עם כרטיס הנחה כלשהו

ומחיר הכרטיס עצמו.

אתה תגלה עד מהרה כי מוזיאון טוסו אפשרי רק עם הולנד פאס.

מאידך בית אנה פרנק- לא נכלל בו.

אני רואה שרוב האתרים נכללים בכרטיס מוזיאונים- חוץ מטוסו, אבל עלות הכרטיס 54€ ואילו האתרים שאתה רוצה עלותם רק 48€ וזה אינו כרטיס שנותן תחבורה ציבורית- לכן לא כלכלי לך.

כרטיס הולנד פאס- נותן לך אמנם הנחה בנסיעה מסחיפול לעיר של 4€( הזמנה מראש בלבד) ותחבורה צבורית חינם 24 שעות(ערך 8€ תלוי מיקום הלינה-זה מחירו של כרטיס יומי)- ואילו האתרים שתוכל להכנס איתו למעשה חוץ מבית אנה פרנק בעלות של 47€ (הכרטיס עולה 55€)

סיכום---אם אלו כל האתרים שאתה רוצה לבקר בהם באמסטרדם ,לא רק שהכרטיסים לא יתנו לך חסכון, להיפך .

• נר נר

כרטיס אמסטרדם

שבוע טוב.

תודה על התשובה המושקעת והמפורטת.

אני מתאכסן במקום המצריך תח"צ. ואין לי הנחות כלשהן.

מה שלא הבנתי הוא, האם כרטיס תח"צ של 3 ימים, מקנה לי כניסה לאתרים אלו, וא"כ זה בהחלט חסכוני, או שזה לא הולך ביחד?

• יונית
            יונית נערך לאחרונה על ידי

כרטיס אמסטרדם

לצערנו, ממש ממש לא.

תחבורה- זה סיפור אחד

אתרים -זה סיפור אחר.

יש רק כרטיס אחד של אתרים -הולנד פאס, שנותן "על חשבונו" שימוש בתחבורה ציבורית ל-24 שעות .

כל השאר- בנפרד.

• נר נר

כרטיס אמסטרדם

זאת מצאתי באחד האתרים, ומכאן מתחיל הבלבול. אז אין לזה שחר??

לא כולם יודעים וזה לא מפורסם כל כך ברבים אך בעיר אמסטרדם למטייל העצמאי יש כרטיס פלאים. כרטיס המאפשר ליהנות מאטרקציות, פעילויות ואירועים חינם. כרטיס שלו מצורפת מפת אמסטרדםומדריך אישי כתוב של שלל האטרקציות וההנחות בכל רחבי העיר.

למטיילים באזור אמסטרדם השנה מומלץ לרכוש מראש את כרטיס "I Amsterdam Card". כרטיס אמסטרדם כארד או בכינויו הקודם ה"אמסטרדם פס" מאפשר למטיילים המחזיקים בו כניסה חופשית לעשרות מוזיאונים פופולאריים בכל רחבי העיר, להשתמש בתחבורה הציבורית באמסטרדם בצורה חופשית, ליהנות משייט חינם באחת מתעלות אמסטרדם וליהנות מ25% הנחה במספר גדול של מסעדות, גלריות, ואטרקציות בכל רחבי העיר.

כרטיס I Amsterdam Card הוא כרטיס הנחות ומבצעים אשר נותן למחזיקים בו כניסה חופשית לעשרות מוזיאונים ברחבי העיר.לדוגמא ניתן להיכנס למוזיאונים כגון: מוזיאון ואן גוך הידוע, מוזיאון הילדים המומלץ NEMO, בית אנה פראנק, מוזיאון הטוליפ באמסטרדם ועוד. בנוסף הכרטיס מקנה לרוכשים נסיעה חופשית בתחבורה הציבורית פנימית בתורך רחבי העיר כגון אוטובוסים, טראם, רכבות וכדומה. למגיעים עם רכב למרכזי העיר החנייה ללילה יכולה לעלות כמו כרטיס כניסה להצגה טובה לכן באמצעות כרטיס האמסטרדם קארד ניתן לקבל 50% הנחה בכל חניוני P+R ברחבי העיר. בנוסף הכרטיס נותן למחזיקים בו 25% הנחה במסעדות שונות ברחבי העיר, הנחות בהשכרת אופניים ורכב ואפילו הנחות במספר חנויות של גבינות ודגים בכל רחבי העיר.

כרטיס האמסטרדם כארד הינו כרטיס אישי אשר אינו ניתן להעברה ונמכר למטיילים ל24 שעות, 48 שעות או 72 שעות. היופי בכרטיס הינו שהזמן בו הוא מתחיל לפעול תלוי בקונה וספירת השעות מתחילה ברגע שנעשה בכרטיס שימוש לראשונה. לכן ניתן להתחיל את היום בצהריים ולא להיות מחויבים של שעות הבוקר בכרטיס. ממוצע החיסכון למטייל המשתמש בכרטיס במשך יום אחד עומד על כ- 40 אירו בממוצע. לכן כדאי ומומלץ להצטייד בכרטיס אמסטרדם כארד לפניי הגיעכם לעיר.

בברכת תבלו ותיהנו באמסטרדם,

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון