סיכום 10 יום ב- SkiWelt אוסטריה
-
ליתר דיוק, 9 ימי סקי ויום קניות במינכן בחזור.
אז היה פשוט חלום- נפלנו על הרבה שלג וגם ירד לפני שהגענו וכמה ימים לפני שעזבנו, ( היו הרבה חששות לפני הטיסה ובמיוחד בתחילת העונה שהתחילה בכול אירופה לא מדהים אבל כאמור שלג היה בשפע!)
כול העסק נסגר בארגון עצמי, יותר מחצי שנה מראש ( טיסה , מלון והשכרת רכב . סקי פס קנינו במקום )
הטיסה עם לופטנזה 405 דולר לאדם כולל ציוד וארוחה לכול כיוון
השכרת רכב 1300 שח ל10 יום מחברת באדז'ט. ( שידרגו אותנו באוטמט, יצא אחרי זה ממש טוב כי בילנו הרבה בנסיעה על שלג ( בלי שרשראות ) והרכב היה פשוט טוב להתמודדות הזו )
מלון: נמצא בעיירה סול ( soll ) מלון בשם Hotel Feichter ( שלדעתי אחד הטובים שהיינו בחיים שלי ובעיקר בגלל השרות והיחס האישי והחם מהמנהל של המלון והצוות- היו כמה בקשות מיוחדות שלא קשורות למלון ולאירוח וכולם נענו בחיוב וחיוך רחב! ) עלה לנו 6614 ש"ח חצי פנסיון!
סקי פס- עשינו הרחבה לסקי פס "אול סטארס" שעלותו 322 יורו ( 27 יורו יותר מסקי פס רק של סקיוולט ) אבל בתוספת עוד 6 אתרים קרובים.. ( ביקרנו ב3 נוספים: Kitzbühel,Saalbach ,Schneewinkel ) הראש הוא לגלוש כמה שיותר!
הכי רחוק שנסענו זה לזאלבך - 52 דק בבוקר....ללא ספק נפלו על תקופה טובה, לא היה חוסר בשלג ובכול האתרים מעל ל95 אחוז היה פתוח...
פעם ראשונה שאני רואה ונתקל בקטע של צפון ודרום מבחינת השמש: הכוונה שאתה נוסע על כביש ומצד אחד כאילו בחיים לא ירד שלג ומצד השני של הכביש הכול לבן והעצים קורסים מכובד השלג עליהם.
האתר skiwelt : כאמור חנינו בעיירה Soll ומשם יצאנו כול בוקר לגלוש ( מרחק הליכה/נסיעה ברכב למעלית מהמלון ( אם יש כבר רכב למה ללכת?!?!?! )
האתר עצמו די מגוון וגדול, יש הרבה מסלולים בין העצים, הרבה מסלולים לא מתאימים למתחילים לדעתי, ומדי פעם יש איזה מדרון על מסלול כחול . המסלולים רחבים ומתוחזקים, יש הרבה אטרקציות מדי פעם כמו מסלול למדידת מהירות ( חינם ) שבסוף מראים את הקמ"ש..
תורים במעליות: מה זה? בוא נגיד שאם עמדנו מעל ל 20 שניות זה כבר תור סוף העולם. הכול מתוקתק במיוחד בימי שבת וראשון!חוויה: יום אחד שהאישה נשארה בחדר וכול האתר היה מחוסה ערפל כבד עליתי ל Hohe Salve ומשם מסלול שחור- לא רואים יותר מ2 מטר קדימה ובשלב מסויים מצאתי את עצמי עומד מוקף ערפל אין לי מושג איפה הגבולות של המסלול וחוץ מחוק הפיזקה שמופעל עלי אין לי מושג לאן גולשים, פשוט טרוף ( כן הגעתי למטה בשלום )
( בימי ערפל כבד ניתן להיתקע בפארק למי שאוהב ולהתאמן ( מה שעשיתי )
אנחנו לא מחפשי מסיבות ברים ושתייה, כול בוקר ב8:30 היינו כבר בחניה למעליות ויורדים אחרי המעלית האחרונה - סאונה - ארוחת ערב וZZZZ באוויר כבר ב8 בערב.
ולסיכום קליפ של החופשה!
-
סיכום 10 יום ב- SkiWelt אוסטריההתאור נשמע טוב - אבל הסרטון ברמה אחרת, ראיתי פעמיים, נראה מדהים וערוך בצורה יוצאת דופן, אתם(והסרטון) מאוד אנרגטיים ומצחיקים והשילוב של המוזיקה מושלם, כל הכבוד. לא יכול לחשוב על סיכום יותר טוב לחופשה.
רק שאלה קטנה, איך צילמתם את הקטע ב 1:35 ?
תודה ושבוע טוב !
-
כל הכבודהתאור טוב, והסרטון נחמד מאוד, מרענן ומהנה....
-
מתקן 36 לגופרוזה מתקן עם מוט ל360 עם שתי מצלמות שמחובר לקסדה
-
תקשיב ותקשיב לי טוב....אני עוד לא החלטתי מה אתה עושה טוב יותר: גולש, מצלם או עורך !!!
אבל שלשת הדברים אתה עושה מעולה !!!
זה אחד הקליפים הטובים שנראו פה בפורום (ו-KM קצת קמצן עם התאור של "חמוד").
אדיר... אני מקווה שתגיד לי שאתה עובד בעריכה, כי אם לא, אני מתאבד... (הבת שלי עובדת בעריכה, ואני מזהה את העריכה על ביטים, הבימוי והכנת השוטים... חבל"ז).
רק בשביל הקוריאוז: כמה זמן לקח לך לערוך את זה?
לעניין הסיכום: הייתי ב-SKIWELT, לא ידעתי שנסעת, הייתי ממליץ על מלון פצצה (אולי יקר יותר) אבל צמוד לאתר SCHNEEWINKEL שציינת. לנתי פעם ב-SOLL ושם בעצם קניתי את נעלי הסקי החדשות שלי לפני 3 שנים. הייתה לי חוויה נהדרת אך לא אחת העיירות היפות לשהות בה ב-SKIWELT.
ה-HOHE SALVE והמסלול השחור שיורד ממנה: למה היית צריך להזכיר את זה. אני גם עליתי לאליה ביום הראשון לגלישה שלי והיה לי מאד קשה המסלול השחור הזה. (אבל הנוף...).
אה, אחלה קליפ אמרתי כבר?
(וקוראים לי אדוארדו, נעים מאוד
) -
ועוד משהו...זהיתי את הנסיעה בהילוך מהיר ב-3S בקיצבוהל.
-
תקשיב ותקשיב לי טוב....WOW אדוארדו לא דימינתי לתגובה כזו! ממש תודה!
כן אני גם עורך וגם צלם! וכן אני גם מתעסק עם מצלמות הגופרו ומתחזק ערוץ ביוטיוב ועוזר לאנשים בכול מה שקשור למצלמה!
לערוך קליפ כזה קל יותר מהסיבה שאני כבר יודע איזה חומרים ומשך הזמן כבר תלוי בי ( לקח לי יום וחצי ( לקחתי את הזמן ))
עניין המלון, לפני 9 חודש שהתחלתי לחפש מלון 90% כבר היה מלאה או המחירים היו בשמיים, המלון ( יותר כמו בית גדול עם חדרים ושרות למופת!) שלקחנו היה באמת מעולה ואני ממש לא מתחרת.
-
ועוד משהו...אכן נכון!
-
פפפפפ.... נרגעתי...
-
WOW -
איזה קקליפ אדיר -
שאפו!!!!אין לי מה להוסיף על דברי אדוארדו
-
מאופק.....נהניתי מאוד מהסרטון, אני רק שומר על איפוק......
-
געגועים ל Skiwelt ושאלותסרטון יפהפה, קולח. אכן איזור סקי מהנה.
אהבתי את המגלשים, מגניבים הם שלך? או שאלו היו השכורים?
איך צילמת על הגונדולה? חיברת את המצלמה לסקי? לרגל? איזה אביזר?
אלו הגדרות היו לגופרו במקרה זה ? של רזולוציה, fps ?
-
געגועים ל Skiwelt ושאלותכן כול הציוד הוא שלנו. צילום הגונדולה ( אני מאמין שהכוונה לטיים לאפס ) שמתי את המצלמה על החצובה הקטנה שיש במוט של גו פרו 3way. אבזרים: כאמור המוט 3way של גו פרו, רצועת חזה, מדבקות לגלשן על המגלשים, חלק מרצועת הראש שיושב על הרגל ומתקן 360 שבניתי לקסדה. רזולוציה וכמות פריים: המינימום הוא 50 פריים ומלאה, כאשר איפה שידעתי שאני רוצה סלאו מושן צולם על 120. הצילום נע בין 1080 ל2.7k בהתאם לאיפה שידעתי שאני צריך לעשות זום אחרי זה בעריכה.
-
סירטון מדהים, כל הכבוד!לאחר הרף הגבוה שהצבת כאן, אני לא רואה לנכון לפרסם איזה קליפ משעמם באיכות ירודה...
-
יוחנן... לא נכוןאחרת נחכה לקליפים של מקסים בלבד... פרסם את הקליפים שלך עם הבן שלך והם יזכו לפירגון.... מבטיח
-
סירטון מדהים, כל הכבוד!הלו הלו !!! לא באתי להציב שום רף ושום כלום! זה נטו סיכום חופשה שלי! כול אחד שמעלה קליפ הכבוד שמור לו!
-
שאלה בקשר לאתר סקיוולטשלום, קודם כל כתבת ממש יפה וגם הסרטון שערכת מעולה.
יש לי כמה שאלות אליך..
1. באיזה תאריך היית שם?
ואיך היה מצב השלג?
כי קראתי שהאתר לא ככ גבוה..
היה לך מקומות שפתאום אי אפשר היה לגלוש כי היה מעט שלג?
2. ראיתי במפה של האתר סקי שהוא מתפרס על שני רכסים כאלה.. זה לא הופך את האתר למסורבל נכון? יש נגישות טובה לכל המסלולים..?
3. באיזה עיירה באזור של האתר אתה ממליץ לישון ( מבחינת נוחות גישה למעליות)?
-
שאלה בקשר לאתר סקיוולט1 : היינו בין 17-27 לינואר.
מצב השלג כמו שציינתי בסיכום היה מעולה ( ++++++ )
נכון האתר לא גבוה אבל היה ונכון לעכשיו ממה שאני רואה יש המון שלג.
לא לא היה דבר כזה בשום מקום ויותר מזה גם מחוץ למסלולים היה מלאה פאודר ולא היה חסר מקומות לאופפיסטים ( ראואים גם בקליפ שאני יורד בין העצים במקום שאף אחד לא עבר לפני )
2: המעבר לצד השני של העמק ממש לא מסורבל, יש לרדת למעלית מצד אחד וללכת על גשר מעל הכביש במרחק של 20 מטר לצד השני ועולים למלאה, כנל בחזור... עשיתי את המעבר הזה 4 פעמיים.
3: אני אישית ממליץ לישון בצד הדרומי בגלל השמש ( כעבור יומיים שלוש הצד הצפוני מתחיל להפשיר והשלג כבר לא פריח )
אבל אני בטוח שיש כאן אנשים בעלי יותר ניסיון וידע ממני בנושא הזה.
( אנחנו בחרנו בעיירה בעיקר בגלל הצד הדרומי והמלון שהתאים למחיר ולרמת הביקורת שלו )
מכול עיירה ניתן להגיע לכול מקום על המעליות ואין קושי מסויים בזה