ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלות על מקסיקו.

פורום מרכז אמריקה
    2
    2
    2602
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • _Ronit
      _Ronit נערך לאחרונה על ידי

היי, אני רוצה לטוס למקסיקו ל- 3 שבועות. התקציב שלי הוא 10.000 כולל טיסות. ראיתי שטיסות עולות בסביבות 1066$, כלומר,  4191 ש"ח מה שאומר שנשאר לי בערך 5809 ש"ח לשהייה עצמה, השאלה היא, האם זה מספיק?

אין לי בעיה לחסוך בלינה (כלומר, לישון בגסט האוסים, אבל נורמלים, אני לא מתכוונת להתכלב) ועל אוכל (כלומר, לאכול אוכל רחוב במידה וזה משביע, או לאכול במסעדות של מקומיים), מה שחשוב לי זה כן לעשות אטרקציות, מה שאני מבינה שלא חסר וגם לא זול.

חוץ מזה רציתי לשאול, אני בת 36, טסה לבד, האם זה יעד מתאים לבחורה בגילי ולבד? תודה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

שאלות על מקסיקו.

בחישוב כללי יש לך 69$ ליום. לא מזהיר ולא מאפשר לך להשתולל איתו יותר מדי.

יש מי שיכולים לחיות בתקציב כזה- אבל זה לא יכול להיות סגנון טיול רגיל של אוכל-שינה-אטרקציות וטיולים.

נאמר תסכימי לחלוק דורמס ותמצאי מיטה ב-13$ ,תאכלי במקסימום 15$, זה 28$ מהתקציב היומי שלך- נשאר לך 41$- קחי לדוגמא יום טיול לצ'יצן איצה- תחבורה ציבורית ( את לא יכולה להרשות לעצמך יותר)- בערך 10$ הלוך ושוב, ועוד מונית מהישוב אל האתר אם לא עצרו לך ישר שם- יכול להיות עוד 5$ הלוך ושוב- מונית, כניסה עולה כ-15$. קצת שינוי בשערי המטבע-, קצת מחיר נסיעה יותר גבוה- וזה התקציב היומי שלך... מה שאומר שפארק מים שעולה כ-70$ הוא לחלוטין מחוץ לתחום מבחינתך- אלא אם 3 ימים תשבי על החוף בלי לעשות כלום ( וגם מים מינרלים עולים כסף וצריך לכלול בתקצוב), או שחייה עם דולפינים, למיטב זכרוני עולה קרוב ל-100$...

עוד דברים שאת צריכה לחשוב עליהם- מס יציאה מהמדינה, שלא בהכרח כלול בכרטיס הטיסה שלך, אם הטיסה תנחת בלילה מאוחר- האופציה היחידה שתהיה לך להגיע לאן שהוא זו מונית- וגם פה יהיה כמה עשרות דולרים עלות כנראה...

בתקציב ליום שלך לא כללתי תחבורה אם את נעה בין מקומות או למקומות בתוך הערים וגם זה יגזול לך מהתקציב היומי.

בקיצור- אני לא אומר לחלוטין לא בלתי אפשרי- אבל את תצטרכי לדעת למה את יכולה לצפות בתקציב כזה ולהתנהל בהתאם על מנת לעמוד בו.

מצרף לך פה אתר מעודכן של מקומות אוכל זולים בפלאיה- ככה שתוכלי לראות מה תקבלי במקום זול בתקציב נתון

מקומות אוכל זול עד 7$ בפלאיה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון