קו טאו- המלצות או השמצות...
-
שלום!
אנחנו מתכננים לשהות בתחילת אוגוסט באיים (משפחה ,3 ילדים בגילאי 13 ומטה אחרי כשבוע בצפון).בתחילה 3 לילות בקוסמוי בהם בעיקר נתמקד באטרקציות של האי. אחר כך חשבנו לעבור למקום שקט ולהרגיש באמת "אי" ולעשות בעיקר כלום...בטן גב...שנירקולים וכד'. שם לשהות 6 לילות ובעצם 4 וחצי ימים של אי.
קיבלנו המלצות על קו טאו, ומצד שני גם המלצות נגד.
אשמח לתובנות בעיקר ממי שהיה שם וחווה את המקום.
ואם לא קו טאו, על איזה אי שקט הייתם ממליצים?
תודה רבה!!
-
קו טאו- המלצות או השמצות...הייתי ממליץ דווקא על מעבר לצד השקט של קופנגן בחוף טונג נאי פאן
הרבה משפחות ביקרו שם וחזרו מאוד מרוצות גם מרמת המלון וגם מהאוירה באיזור
מלון מומלץ לדוגמא הוא הבורי ראסה
-
קו טאו- המלצות או השמצות...תודה!
אשמח לעוד דעות והמלצות על המקום....
תודה מראש
-
אשמח לתגובות נוספות...תודה! -
אשמח לתגובות נוספות...תודה!קוטאו מאוד יפה אך גם מאוד לא מפותחת , ניתן לשהות שם כיומיים שלושה ולהנות מהשלווה והיופי של המקום. או שניתן להגיע לשם גם רק בטיול יום אחד שיוצא מקוסמוי או קופנגאן.
-
אשמח לתגובות נוספות...תודה!פנגן עדיף קוטאו משעמם
-
אשמח לתגובות נוספות...תודה!קו טאו אי מקסים עם חופים יפים וצלילות טובות אבל בלילה שקט וגם ביום חוץ מבטן גב הרבה אין מה לעשות שם . אני אישית מאוד אוהב אותו אבל לדעתי לא יתאים למשפחה עם ילדים קטנים .
-
אשמח לתגובות נוספות...תודה!בצד השני של קוסומי יש חופים שקטים.
פה נהוג להמליץ על מלונות בחוף המרכזי חוף צ'אוונג. אנחנו חפשנו משהו אחר . חופים שקטים יותר ומצאנו שיש חופים נוספים שקטים שכנראה פה ממש לא מוכרים.
לדוגמא: חוף בופוט, חוף מיי נאם
טל
-
אשמח לתגובות נוספות...תודה!למה למה ? אתה הורס דברים טובים , עכשיו יבואו לשם מיליוני בני אדם עם מטקות וגלגלים ושמן שיזוף ושירים של ....
למה לא לשמור דברים טובים בבטן ? מזל שלא מצאת את כולם
-
אשמח לתגובות נוספות...תודה!כי בזכות טל ("את" ולא "אתה", אגב) מצאתי מלון מקסים במאי נאם

אבל הסר דאגה מלבך אד - מי שרוצה "אקשן" לא יגיע לשם... ומי שרוצה שקט, אני מניחה שיקפיד גם לשמור עליו

(או שאני סתם נאיבית
)