סיכום 10 יום ב- SkiWelt אוסטריה
-
לב חופשי....חוץ מהתשובות שמקסים נתן לך, יש במאגר של למטייל המון מידע על SKIWELT שאפילו אני כתבתי בעבר. תקרא כי יש המון טיפים לרבות מה שאתה שואל על מעבר בין שני התת- מתחמים.
האתר הוא אכן נמוך יחסית, אבל למקסים היה מזל גם עם השלג וגם עם טמפ נמוכות באירופה. אבל אני הייתי לפני מספר שנים באותם התאריכים והיה 15 מעלות (פלוס) והשלג היה סלאשי.
כמו כן, גם אמרתי למקסים וגם כתבתי את זה אז, העיירה המוצלחת והצבעונית ביותר להתגורר (לדעתי) היא BRIXEN AM THALE
וכמובן אם מתחם SKIWELT לא מספיק גדול, אפשר לגלוש גם באתר המצויין (וטיפה יותר גבוה) של קיצבוהל.
-
שים לבשאני ציינתי שאותנו לא מעניין המסיבות הברים והבלגן ( פשוט אין כוח אחרי יום גלישה מלאה ) לכן אני לא הבן אדם לשאול אותו על עיירה שמתאימה לדברים האלו, אדוארדו אומר אז כנראה שהוא יודע, אבל לי אין זמן לרקוד, באתי נטו לגלוש !
( וכן במידה ו280 ק"מ קטן לך- תרחיב ( ולדעתי זה באמת שווה ) לסקי פס של "אול סטארס" וזה נותן עד 6 אתרים סמוכים לסקיוולט -
הבהרה נוספת....אני לא איש של אפרה סקי, לא ברים ולא מסיבות. גם אני בא לגלישה נטו.
אני ציינתי את BRIXEN AM THALE כעיירה מרכזית למתחם, עם קישוריות טובה גם למתחם קיצבוהל.
לא ציינתי אותה כעיירה מתאימה למסיבות ברים וכו'. אין לי מושג.
(אני גם זקן, כתבתי את זה בפוסט קודם...)

-
סיכום 10 יום ב- SkiWelt אוסטריהסרטון מדהים פשוט יפה וקולח שאפו!!
-
הבעיה ב BRIXEN AM THALEשהיא פונה צפונה ואיכות השלג שמה לא להיט אחרי יומים שלוש אחרי שלג.. הכול פשוט נמס והשלג פשוט על הפנים....
וזה היה השיקול המרכזי שלי ( איכות שלג טוב יותר מאשר מרכז - נסיעה של 15-20 דקות לא יהרוג אף אחד )
למרות שכן היא עיירה מרכזית יותר וזה כבר שיקול מה יותר חשוב -
סרטון מקסים ! -
גדול גדול גדול!איזה סרט!
אתם בהחלט לא צריכים אפרה סקי.
הגלישה שלכם זו מסיבה.
לדעתי אתם צריכים לשכנע את למטייל לשלוח אתכם שוב לספק עוד חומר מגרה לפורום

-
אם אינני טועה, SOLL נמצאת בצידו הצפוני של רכס ה...SKIWELT.
ומסכים בהחלט עם MAX שהמדרונות הצפוניים עדיפים.
לפני כ-20 שנה הייתי בעיירה הופגרטן בצד הדרומי. זה היה בסוף פברואר - תחילת מרץ. כל חציו התחתון של המדרון הדרומי היה חום ולא היה ניתן לגלוש עד העיירות הדרומיות. לעומת זאת היה ניתן לגלוש ל-סול, שפאו ואלמאו הצפוניות.
ומיכל ע. יכולה להעיד על כך.
-
מדרון צפוני ודרומי...יש לזה בהחלט חשיבות, וגם חשתי את זה, אבל הבעיה היא כי כל תת-מתחם בסקיולט הוא קטן, ואם אתה לא רוצה לחזור על מסלולים לפחות באותו יום אתה חייב לעבור מצפון לדרום וחלילה ואז אתה נקלע למדרון החם/חום.
לא היה קריטי, וגם לא לאירופאיים. לגלוש בסקיולט או באוסטריה בכלל במדרון חם, דומה לגלישה באביב, במה שמכונה SPRING CONDITIONS, או יותר מוכר כ-"חרמון אחה"צ".
-
אם אינני טועה, SOLL נמצאת בצידו הצפוני של רכס ה...אז טעות שלי לא זוכר את הכיוונים אבל כן יודע שסול בצד עם הפחות שמש!
BanbitXX בתמונה המצורפת הציוד כבר מוכן....
-
תענוג של קליפ -
סרטון יפהפה...סירטון מקסים וכיפי.
סקיוולט אחלה אתר. חשבתי לקפוץ אליו בסוף השבוע הזה, אבל מזג האויר באירופה בסוף השבוע הקרוב הולך להיות מושלג ומאד לא מזמין....
שאפו

ד.
-
אחלה סרטון ואחלה אתרהסרטון מקסים! אחד הטובים ביותר!
גם את האתר מאוד אהבתי - גם כשפגשתי שם את יוחנן לפני כעשרים שנה (בתנאי שלג לא אידאליים) וגם לפני כתשע שנים בחופשה משפחתית (עם שלג מעולה).
אני מקווה שייצא לנו להגיע לשם שוב, כי לדעתי זה אתר מצויין.
-
סרט פגזנהנית מכל רגע
-
נאמר כבר הכל... איזה יופי של סרטוןפשוט מעביר את התחושה של ההנאה, של הכיף שלכם, של השלג, וגם - ריספקט על הביצועים, נראה שאתם מרגישים בבית שם

-
נאמר כבר הכל... איזה יופי של סרטוןתודה רבה !!!!
-
נהנתי, סרט גדול! -
הסרטון פשוט גדול!!! כל הכבוד -
סיכום 10 יום ב- SkiWelt אוסטריהסרטון פצצה.
שנה שעברה גלשתי 8 ימים במתחם SKIWELT ו-KITZBUHEL, וגם השנה אני נוסע לשם.
אני מעדיף את הצד השני של המתחם (BRIXEN ,WESTENDORF). אני הייתי במלון ב-KIRCHBERG שמאפשרת הגעה קלה לשני המתחמים ללא רכב.
היתרון הנוסף הוא שניתן להגיע לעיירות בצד הזה של המתחם ברכבת ממינכן.
-
סיכום 10 יום ב- SkiWelt אוסטריהאם אתה נוסע לאתרים נוספים בסקי פס המורכב אתה חייב רכב...
ושוב השיקול בSOLL היה בגלל המפנה הקטן לשמש