שאלות בסיסיות על טיסות lowcost
-
אנחנו מתכננים לראשונה לטוס בקיץ עם הילדים. כמובן שטיסות ה low cost מאוד קורצות. האם יש בעייתיות של טיסה עם הילדים? אשמח לדעת אם יש לכם איזה טיפים בהזמנת טיסה, מה שנראה לנו כרגע מתאים יהיה ב וויזאייר או ב- up. האם מספיק לקחת את הכרטיס הזול הבסיסי? איזה תוספות צריך? אשמח לשמוע מניסיונכם כמה מזוודות כדאי להזמין למשפחה של חמישה-הורים שני ילדים ופעוטה. שתי מזוודות ותיקי יד יספיקו? מה שעוד מלחיץ אותי הוא עיניין השינויים או הביטולים. האם יש אפשרות לביטול בטיסות אלו? הרי עם הילדים לעולם אין לדעת וההזמנה היא כ"כ הרבה זמן מראש... שמעתי משהו על ביטוח נוסעים מוקדם שמכסה ביטול הטיסות, קיים דבר כזה?
תודה! עירית.
-
שאלות בסיסיות על טיסות lowcostהיי עירית,
בשלב זה תזמינו רק את הכרטיס הבסיסי. בהמשך כשתיסגרו על כמות המזוודות תוכלו להזמין אותן. אפשר להוסיף מזוודות עד יום הטיסה ומדי פעם וויז אייר מציעים הוספת מזוודות בהנחה כך שבכל מקרה כדאי להמתין עם הזמנת המזוודות.
לא ניתן לבטל את הכרטיס הבסיסי. יש חברות לואקוסט שמציעות כרטיסים יקרים יותר עם אפשרות ביטול.
אנחנו טסנו מספר פעמים עם הילדות בלואקוסט במחיר הבסיסי והיה אחלה!!! אף פעם לא הוספנו על מושבים ותמיד ישבנו יחד...
לגבי ביטול לא הייתי בונה על חברות הביטוח - ״בצוק איתן״, למרות שנאמר לי מראש שהביטוח מכסה הקפצה של צו 8, ברגע שהתקשרתי נאמר לי ״נכון...אבל הממשלה לא הכריזה על כך שמדובר במלחמה ולכן הביטוח לא מכסה״

אם אתם סגורים על יעד ותאריכים, אז תזמינו כיוון שבלואקוסט ככל שעובר הזמן משלמים יותר...
רובי
-
שאלות בסיסיות על טיסות lowcostהיי
אנחנו טסנו בפעם האחרונה לגרמניה עם איזיג׳ט זוג ושלושה ילדים והיה ממש מצויין. המרווח לרגליים סביר בהחלט, הטיסות יצאו בדיוק בזמן, המטוס היה חדש ונקי והדיילים היו מאוד אדיבים. אין ארוחות אבל אלו טיסות של מספר שעות והבאנו איתנו כמה סנדביצ׳ים וחטיפים וכולם מסודרים. כדאי כמובן להזמין מראש את מספר המזוודות והקילוגרמים למזוודה לתא המטען וניתן לעלות למטוס תיק לכל אחד בחינם.
שוב, חוויה חיובית בהחלט ואנו כנראה נטוס איתם שוב למילאנו השנה.
תעשו חיים
קובי
-
שאלות בסיסיות על טיסות lowcostבוויזאייר דווקא אפשר לבטל טיסות ולקבל חלק מהכסף חזרה - תלוי מה המחיר ששילמת מראש.
דמי הביטול הם כיום 70 אירו לכיוון כלומר 140 אירו לאדם. אז אם קנית בזיל הזול לא תקבל כלום חזרה אבל אם אתה קונה היום לקיץ יש סיכוי טוב שתשלם מעל 140 אירו אז משהו מזה מקבלים חזרה.
בנוסף יש אפשרות להזיז את הכרטיס בתשלום קנס נמוך יותר + הפרש מחיר הטיסה.
כל פרטי הקנסות בלינק הבא:
https://wizzair.com/en-GB/useful_information/service_fees
באיזיג'ט ובאפ למיטב זכרוני באמת יש 100% דמי ביטול, כלומר לא ניתן להזיז או לבטל כרטיסים.
כמובן אפשר תמיד לקוות שהם ישנו משהו בטיסות ואז יש גמישות.. זה קרה לי ב-2 מתוך 3 טיסות עם וויזאייר (ובשתיהן שיפרתי עמדות..) וגם באחת מנדמה לי 5 טיסות שהיו לי באיזיג'ט

-
שאלות בסיסיות על טיסות lowcostתודה רבה לעונים!
עוד שאלה, אם צריך לקחת עגלה לתינוק, איך זה הולך?
ואם בכל זאת צריך לבטל האם אפשר להעביר את הכרטיסים למישהו אחר, או שהם לגמרי אישיים?
-
שאלות בסיסיות על טיסות lowcostשינוי שם זה בתשלום.
עגלה - וויז נותנים לקחת פריט אחד לתינוק - עגלה או כיסא בטיחות. לגבי אפ לא בטוחה, אבל גם אל על נותנים פריט אחד. כשטסנו עם וויז לקחנו עגלה, ואת הכיסא בטיחות ובוסטר לילד הגדול הכנסנו לתיק ענק (200 ליטר), והכנסנו לתיק עוד כמה דברים.
-
שאלות בסיסיות על טיסות lowcostשינוי שם בוויזאייר - תסתכלי בלינק בתגובה הקודמת שלי, יש שם עלויות לכל פעולה. שימי לב שזה תמיד עלות לכיוון ולא להלוך ושוב.
-
שאלות בסיסיות על טיסות lowcostעג כמה שאני יודע בוויז אין שום דבר כמעט בחינם
עגלה היא חינם באופן רשמי עד גיל שנתיים. בפועל טסנו עם בת 3 ונתנו לנו עגלה חינם, אבל להבנתי זה בערך הגבול
עד כמה שאני יודע עסאות זה בתשלום. כלומר תוכלו לקבור אותם במזוודה או אפילו לחבר אותם מבחוץ למזוודה בתור פריט מטען בודד. אבל בפני עצמם הם לא בחינם.
-
שאלות בסיסיות על טיסות lowcostגם לי עלתה שאלת הכיסוי הביטוחי.
צריך איזה ביטוח מיוחד לטיסות כאלה (שאין אפשרות לבטלן) או שביטוח טיסות רגיל מכסה?
והאם אפשר לקנות ביטוח כבר עכשיו, כי עכשיו מזמינים כרטיסים?
-
שאלות בסיסיות על טיסות lowcostלגביי UP נתנו לנו להעלות עגלה ללא בעיה לבת 3.5 ובנוסף עלינו כל אחד עם תיק גב בינוני ובוסטר.