עזרה עם airbnb
-
שלום לכולם. שאלה קטנה למזמיני הדירות. בפרסום של הנכס באתר airbnb מופיעה עלות שכירות שבועית, נניח 500 אירו. עם זאת כאשר אני מכניס את התאריכים של 7 ימי לינה מתקבל חישוב של נניח 83*7=581 ומעבר לכך גם עלויות נוספות כגון ניקוי, עמלת airbnb וכו. מאיפה ההפרש? תודה מראש
-
עזרה עם airbnbיתכן עמלת AIRBNB.
ואגב, אני שוקל להציע לכל מזמין לעשות צילום מסך של תיאור הנכס בעת ההזמנה...
נתקלתי במצב שהזמנתי דירה ובינתיים כל מיני תיאורים/מיטות/תנאים השתנו שם באתר. יתכן ולא תהיה בעיה בעת המימוש ויתכן שכן. חומר למחשבה.
היתרון הגדול של AIRBNB - הבטחון והגיבוי.
-
עזרה עם airbnbניחוש שלי- ברוב הדירות יש עלות נוספת לשוכרים מעבר לשוכר הראשון. אז אם אתם שניים תשלמו תוספת של X דולר ללילה, לפי מה שקבע המשכיר. אמור להופיע לצד פרטי התשלום.
-
עזרה עם airbnbהתנאים 'המיוחדים', תוספות תשלום וכד' מופיעים בגוף הפרסום. למשל אם במקום מסויים המחיר לסוף שבוע גבוה ממחיר ההשכרה היומית במשך השבוע, (או הפוך) זה יהיה מצויין ויחושבן בעת סימון ימי ההשכרה. כנ"ל לגבי כל תוספת.
אם משהו לא מוצא חן בעיני השוכר, הוא יכל לשלוח שטלה למשכיר ולקבל תשובה מדוייקת.
-
עזרה עם airbnbתודה לכולם. אבל הפתרון לא טמון לא בעמלת airbnb שמצוייה בשורה נוספת או בחישוב אנשים נוספים מעל ל 2 שגם את זה אני יודע לפענח. אשלח באמת שאלה למשכיר מכיוון וב faq של האתר אין התייחסות
-
עזרה עם airbnbתיזהרי מ"עקיצה" !
-
עזרה עם airbnbשני דברים:
אחד - גם אני אף פעם לא מצליחה להבין את החישוב שנעשה, ולכן לא מתייחסת למה שרשום לגבי העלות של הדירה בתיאור שלה, אלא לסכום המחושב שמופיע לי בהתאם לתאריכים ומספר האנשים המגיעים . הסכום הזה אמור לכלול את כל מה שנדרשים לשלם דרך airbnb
בכל מקרה מציעה לפנות למשכיר ולשאול אותו אם יש תשלומים נוספים שצריך לשלם.
אנחנו עכשיו שכרנו דרך airbnb שתי דירות (בשני מקומות שונים), ובאחד מהם יש תשלום נוסף שצריך לשלם ישירות למשכיר, מעבר לתשלום המועבר דרך האתר
-
עזרה עם airbnbתשלומים ב AIRBNB צריכים/חייבים להיות דרך האתר והם תשלומים מאובטחים ובטוחים כולל אחריות האתר ללינה
כל תשלום בנפרד הוא, למיטב ידיעתי, בניגוד לתקנון האתר
בטח שלא להעביר שום סכום מראש
כל נסיון ליצירת קשר פרטי הוא מסוכן!
-
עזרה עם airbnbמראש לא שילמנו כמובן. אבל למה מסוכן לדעתך ליצור קשר ישירות עם המשכיר?
-
עזרה עם airbnbלאמכיל על כל המשכירים!
אצלי...
ביקש/אמר/שכנע ... שאתן לו את המייל הפרטי/טלפון ... ושלח לי מסרון עם המייל הפרטי שלו ... ולא דרך המייל של האתר
ובשלב מסויים, לפני התשלום, שלח לי מייל עם מסך תשלום זהה לזה שמופיע באתר, רק ש ... ההעברה הייתה צריכה להיות לננק פרטי ולא דרך האתר ...
זה היה נסיון עקיצה!!!
-
עזרה עם airbnbאו. קי. תודה. טוב לדעת למה צריך לשים לב
-
עזרה עם airbnbהיי מנצלת את האשכול לשאלה בעניין
ראשית, הסכום שמופיע כמחיר ללילה הוא סוג של מחירון. והמחיר האמיתי הוא המחיר שיוצא כשמקלידים את התאריכים המבוקשים. זה כתוב איפשהו באתר ובולט בעיקר כשמנסים להזמין בעונה מבוקשת. אין קשר בין המחיר שמוצג לפני התאריכים למחיר אחרי ציון התאריך. עד כאן מה שאני יודעת בעניין המחיר.
שאלה- מצאתי דירה אטרקטיבית מאוד במנהטן. חסכון של כמה מאות דולרים לעומת מה שהזמנתי בבוקינג. וכמובן מרווחת יותר.
המחיר פלקסיבל (עד יום לפני ביטול עם החזר מלא למעט עמלת האתר). אין עליו שום המלצות. משכיר חדש באתר.
ברור לי שאם אני מגיעה לדירה ומדובר בעקיצה אודיע להם והאתר לא יעביר לו תשלום.
השאלה מה יהיה עלינו? אם אכנס למלון באזור והמחיר יהיה פי שניים...? האם האתר גם יקנוס אותו? האם אקבל פיצוי?
מירב