מלון בסמוי צ'וואנג גרדן
-
שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מלון צ'וואנג גרדן בסמוי, מישהו מכיר? מישהו התארח במלון בחודשים האחרונים?
-
מלון בסמוי צ'וואנג גרדןצאוונג גרדן הוא ריזורט ממוצע במיקום טוב. החדרים בסדר יש טובים יותר ויש טובים פחות. המחיר הוא בסדר והוא ממוקם ממש במרכז על רצועת החוף. התארחתי שם פעמיים כתרמילאי והיה בסדר. לא זוכר אם יש שם בריכה במלון עצמו. בפעם האחרונה הייתי עם משפחתי בצאוונג ריגנט וזה ריזורט בליגה אחרת כך גם המחיר. אם אתה תרמילאי או מטייל בודד ורוצה ריזורט ממוצע עם מחיר סביר וזול זה מקום טוב. אם אתה משפחה עם ילדים צאוונג ריגנט יותר מתאים.
-
מלון בסמוי צ'וואנג גרדןסגרתי למלון צוואנג גרדן לאמצע מרץ, מחיר לזוג ללילה 3,600 באט לחדר סופריור זוגי,האם שילמתי יקר? אפשר להשיג מלון יותר טוב במחיר הנ''ל?
-
מלון בסמוי צ'וואנג גרדןהמחיר קצת יקר וניתן למצוא במעט יותר זול אבל לא סוף העולם
באותו סדר גודל מחיר הייתי ממליץ על מלון אוזו המלון מאוד חדש ומקבל ביקורות נהדרות מהמטיילים שחזרו ממנו אם יש אופציה לבטל ללא עלות הייתי שוקל את החלפת המלון
http://www.ozohotels.com/chaweng-samui/
-
מלון בסמוי צ'וואנג גרדןתרגע.
מחיר בסדר.
המיקום של המלון מצויין! לדעתי ממוקם הכי טוב בחוף מבחינת בילויים חיי לילה מסעדות וכו'
-
מלון בסמוי צ'וואנג גרדןהמחיר בסדר והמלון מצוין, כמו שאמר איתן מיקום מצוין היישר במרכז העניינים.
-
מלון בסמוי צ'וואנג גרדןתודה לכל העונים.