מה זה באדי מסז`?
-
-
באדי= BODY -
מה זה באדי מסז`?:Reאורית ממי מעניין אותי למה את שואלת חח על כל מיקרה באדי מסאג זה מסאג שגם בסרטים כחולים לא רואים, פינוק אמיתי אם זה היה פורום סקס הייתי שמח לתאר יותר מה הבחורה עושה שם חח כי זה באמת משהו -
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,בודי מסאז`- כשמו כן הוא
מסאז` הנעשה עם כל הגוף..............
אני לא מניח שילדות טובות רצות לספר עליו לאמא
אריק נו נו נו זה רק למבוגרים מעל 16 -
לאריקסחתיין על ההתקדמות. סוף סוף שמת פסיק אחד במשפט.
בהודעה הבאה נא להקפיד גם על סימן קריאה ונקודה בסוף המשפט.
(-: -
תשובה למטה למבינים בצלילה -
מה זה באדי מסז`?:Reבודי מסאז זה דבר שכל גבר בעולם חייב לחוות פעם אחת לפחות בחיו.
בודי מסאז זה מה שאשה פולניה או רומניה לא יודעות ולא יעשו לעולם. -
תגיד אריק. למה כל בחורה אואשה הופכת אצלך אוטומטית לממי? אתה סוג של שוביניסט? סתם מעניין אותי לדעת. -
ע''ש הזמר Buddy הולי זצ''ל... -
מה זה באדי מסז`?:Reשטויות ! -
מה זה באדי מסז`?:Reבאדי מסז` זה מסז` שבו המעסה משתמשת בכל גופה העירום כדי לעסות את הלקוח. בדרך כלל היא גם מורחת על עצמה שמן של מסז`ים. יש את זה גם בישראל, וברוב המודעות כתוב ''ללא מין'' כדי שלא ייכנסו רעיונות לראש. לא ניסיתי בעצמי אבל אני חייב להודות שזה נשמע כיף, גם אם סליזי משהו. -
לאריק:Reחחח מישהו פה זיין מוח מיקצועי לא ניראה לי שטיילת מספיק במיזרח גבר אתה צריך להיתשחרר עוד הרבה הייתי משחרר לך משהו בכיף אבל אני לא יכול דרך המחשב חח -
תגיד אריק. למה כל בחורה או:Reעודד מותק תגיד לי אתה מעפן או מה מה קשור לשוביניסט שאני רושם למישהי ממי להפך זה רק אומר שאני מכבד אותה יותר אני ממש לא מבין איך רב האנשים פה טיילו במיזרח שנים ועדיין כאלה לחוצים, לא לעניין תשתחררו ולא היתכונתי להעליב אותך או משהו קח את זה פשוט לתשומת ליבך -
מה זה באדי מסז`?:Reאולי קוראים לזה גם באדי מסאג בישראל אבל זה ממש משהו אחר לגמרי אם תעשה את זה במקום טוב אז תבין שזה הרבה יותר ממה שלהיות עם זונה -
תגיד אריק. למה כל בחורה או:Reאריק ידידי. אותי אתה בכלל לא העלבת למרות ה- ''מעפן'' המיותר אבל סתם לידיעתך לקרוא למישהי שאתה לא מכיר ממי
זה לא כיבוד אלא פטרונות (במקרה הזה גברית על אשה) וזה בא מאותו מקום ממנו אתה קורא לי ''מותק'' ולמישהוא אחר בשירשור ''גבר''. גם אני לא התכוונתי להעליב אותך או משהוא קח את זה לתשומת ליבך. -
תגיד אריק. למה כל בחורה או:Reאוקי קודם כל לא אמרתי לך מעפן אלה שאלתי אותך אם אתה מעפן חח דבר שני לדבי מה שאתה אומר נכון זה הסיגנון דיבור שלי אני אומר לך מותק ולמישהו אחר גבר ועם אני מדבר עם מישהי אז אני אומר לה ממי לא מבין למה אתה חושב שזה לא מכובד על כל מיקרה אצלי זה בא מתוך כבוד לאנשים ואם לא הייתי מכבד אותם והייתי מזלז בהם באיזה שהוא צורה לא הייתי מנסה לעזור להם -
תגיד אריק. למה כל בחורה או:Reטוב אם רק שאלת אותי אם אני מעפן אז אני עונה לך שלא:)
אני מבין שזה הסיגנון דיבור ושאתה לא מתכוון אבל כשאתה
מדבר יש גם את הצד של השומעים וכשאתה אומר ממי לבחורה
שאתה לא מכיר או מותק לי אתה קצת מוריד אותנו למטה כאילו
שאתה לוקח עלינו חסות של מישהוא יותר גדול וחזק. לא אמרתי
שאתה מזלזל. אני יודע שבסך הכל אתה רוצה לעזור. -
תגיד אריק. למה כל בחורה או:Reשמע בן אדם אתה צריך להיתחזק ולא להיתיחס לשטויות נשמה אם זה שגורם לך להרגיש ככה מה יהיה בדברים רצינים יותר על כל מיקרה אתה צריך להבין שכל אחד מבטא את עצמו בצורה אחרת תיהיה פתוח יותר זה יקנה לך גם יותר ביטחון ןתקבל גם יותר ביטחון -
תגיד אריק. למה כל בחורה או:Reתאמין לי שאני מדבר אליך מעמדה של ביטחון. אני לא אמרתי לך שאני מרגיש ככה. אני אמרתי שאתה מתיחס ככה. סך הכל רציתי להעיר לך על סיגנון ולא על תוכן. אתה יכול לקבל או לא לקבל. תהיה בריא. -
מה זה באדי מסז`?:Reאתה מסכן אתה...
כנראה אתה נשוי לאחת כזו לא?
למרות שבתור פולניה גאה אני יכולה לספר לך שאפשר גם אחרת...
לא אמשיך ואפרט לך כיצד, כדי שלא תיירר על המקלדת... ואשתך הפולניה/רומניה תעמיד אותך בפינה לנקות פאנלים ואבק...
צ`טערת, לא יכולה לנתק את תגובתך מאיך שהגבת על דבריו של AVI האיש היקר הזה שהשמצת אותו בפראות פולנית? רומנית?
שורה תחתונה-התגובה שלך גזענית !!!