ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אתרים בשנחאי וסביבתה

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    10
    6682
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • zeev79
      zeev79 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

במסגרת נסיעת עסקים לסין יש לי שבוע בשנחאי לטיולים.

אני אשמח לשמוע המלצות, במיוחד על טיולי יום משנחאי למקומות קרובים. ההעדפה היא  לאתרי טבע ונופים. תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shaoya
        shaoya נערך לאחרונה על ידי

אתרים בשנחאי וסביבתה

טיולי יום זה בעיקר סוג'ואו ועיירות מים. בשביל טבע ונופים צריך לפחות יומיים, כי במרחק של טיול יום זה לא כל כך מציאותי. הקרוב ביותר - Moganshan, בשנים האחרונות זה התפתח כאתר נופש הררי מאוד מאוד יוקרתי עם אתרי נופש מהסרטים ומלונות בוטיק. אם אתה רוצה טבע סיני בפינוק (שעולה המון כסף) זו התשובה. הנה דוגמא למה שיש שם: http://www.nakedretreats.cn/naked-stables-private-reserve/. מקומות טיפה יותר רחוקים (וגם יותר זולים, רצוי להקדיש שלושה ימים ויותר) - 1. בסביבת חאנג-ג'ואו - השמורות באזור העיר Lin'an 2. בסביבות Anji - יערות במבוק ושמורות אחרות. 3. רכס הרי Siming, בין נינגבו ל-Shaoxing. הנה דוגמא: http://www.danshan-china.com/. תמצא המלצות נוספות בבלוג שלי.

• zeev79
          zeev79 נערך לאחרונה על ידי

אתרים בשנחאי וסביבתה

תודה על התשובה המפורטת!

• Papkin3267264
            Papkin3267264 נערך לאחרונה על ידי

אתרים בשנחאי וסביבתה

אופציה נוספת אפשרית למסלול טבע אל מצריכה לפחות 3-4 ימים זה האי פוטושאן.

מדובר באי קדוש לבודהיסטים שברובו המוחלט סגור בפני כלי רכב, גם שם התפתחו כבר מלונות יוקרה אך למרות זאת,הוא שמר על צביון עתיק המון מקדשים ומנזרים,חופים נהדרים,גבהות והרים ונופים משגעים.

שימו לב שבשל היותו מקום בודהיסטי מאוד קשה למצוא בשר באי,דגים ומאכלי ים יש בשפע.

תנסו לא להתמקד בריכוזי המסעדות שליד המלונות הן מיועדות לתיירים והמחירים בהתאם.

לאי ניתן להגיע משאנגחאי בהפלגה מאוד ארוכה משהו כמו 10 שעות כמדומני.

ויש הפלגה אחת ביום בכל כיוון.

להפך ניתן להגיע מנינגבו יש משרד כרטיים שמוכר כרטיס משולב,נסיעה באוטובוס של שעה וחצי לנמל בעיר הסמוכה ומשם הפלגה של שעה וחצי,כאשר יש כ10 הפלגות יומיות בכל יום בין נינגבו לפוטושאן.

בכניסה לאי תדרשו לשלם דמי כניסה שלא מעניקים כניסה לאתרים השונים,אך רוב האתרים הם בחינם או בעלות סמלית של כ10 יואן לכל היותר.

אל נינגבו ניתן להגיע ברכבת/טיסה משאנגחאי.

• shaoya

אתרים בשנחאי וסביבתה

כמי שגר בנינגבו כבר 3 שנים אני בוש ונכלם להודות שמעולם לא הייתי בפוטואושאן. 

אבל תיקון קטן, פפקין - אין טיסות בין שנגחאי לנינגבו. המרחק קצר מדי. יש רכבות (בין שעה ארבעים וחמש לשעתיים וחצי) או אוטובוסים (שעתיים וחצי-שלוש, תלוי בפקקים). 

אבל מי שרוצה להגיע לפוטואשאן משנגחאי בכלל לא חייב לעבור בנינגבו. אפשר לקחת אוטובוס ישיר לאחד המזחים של העיר Zhoushan, ומשם לקחת את המעבורת. המעבורות הכי מהירות לוקחות פחות מ-10 דקות. לכן חבל להפליג שעה וחצי כל הדרך מנינגבו. 

• papkin
                papkin נערך לאחרונה על ידי

אתרים בשנחאי וסביבתה

היי shaoya

די חיבבתי את נינגבו הייתי בה  רק כיומיים כיוון שהיא שימשה אותי לתחנת מעבר אל פוטושאן,שאגב אני מאוד מאוד ממליץ להגיע לשם,נסה באמצע אוקטובר יש מזג אויר טוב עדיין ( יכול להיות קריר מכדי לשחות ) והמלונות יוצאים בהנחות טובות.

אני זוכר את מרכז העיר ען המזרקות החנויות והמסעדות,סופר מודרני,הכנסיה היפה ליד,וזכור לי שנסעתי אל איזשהו מקדש מאוד עתיק כבר מחץ לעיר שחכתי את שמו אולי אתה יודע למה אני מתכוון.

ישנתי בהוסטל על גדות האגם וזה היה אחד ההוסטלים שהכי אהבתי במהלך טיולי לסין.

תודה רבה על התיקון כך שכדאי לכם לשקול זאת כי ההגעה פחות מסובכת ממה שחשבתי

• גילי ט
                  גילי ט נערך לאחרונה על ידי

אתרים בשנחאי וסביבתה

ממליץ בחום על ההר הצהוב. נמצא במרחק 6-7 שעות נסיעה משנחאי.
                  אמנם מתוייר מאוד אבל לדעתי אם אתה בשנחאי, חובה להגיע לשם ליומיים שלושה.

חיסרון קטן - יש מצב שירד המון גשם.. וזה לא תמיד קשור לקיץ או חורף.

עם קצת מזל אתה תראה את זה - Huangshan

תבדוק אם אפשר לשלב את זה עם ההצעות שקיבלת.

• papkin
                    papkin נערך לאחרונה על ידי

אתרים בשנחאי וסביבתה

בהחלט הצעה שווה ההר הצהוב.

אגב אם תסעו להאנגז'ו יש כפר עתיק במרחק לא רב ששחכתי את שמו (חייב לחזור לסין לרענן קצת את הזיכרון כנירא ) מתחיל בL נירא לי בל בטח חבריי הסינים פה יתקנו אותי עוד שניה 🙂

• shaoya

אתרים בשנחאי וסביבתה

אתה בוודאי מתכוון ל-Longmen, הנה טיפ שכתבתי עליו:  http://www.lametayel.co.il/%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%92%D7%9E%D7 %9F.  

אני משער שהמקדש שאתה מתכוון אליו מחוץ לנינגבו הוא Baoguosi, אם כי יש הרבה מאוד מקדשים כאן בהרים. 

• Papkin3267264
                        Papkin3267264 נערך לאחרונה על ידי

אתרים בשנחאי וסביבתה

לונגמן כן תודה מקום ממש יפה.

חגבי המקדש השם לא מצלצל לי,אולי אבדוק בלונלי פלנט כי נירא לי שהוא היה מצויין שם,היה איזה משהו מיוחד בו מקדש עץ הכי עתיק או משהו בסגנון כזה אני פשוט כבר הספקתי לשכוח לצערי 

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון