מטען בטיסות אפ
-
רציתי לדעת מהטסים באלעל אפ, לגבי תיק היד האם הם בודקים בדיוק גודל של הטרול למטוס, והאם אפשר לצרף חוץ מהטרול גם תרמיל קטן כמו שנהוג בטיסות רגילות. תודה
-
מטען בטיסות אפשלום דובי,
טסנו עם UP לפני כחודשיים. אצלנו לא מדדו את גודל תיק היד/התרמיל/הטרולי, אבל בהחלט שקלו אותו.
כששאלנו טרום הטיסה בטלפון אמרו לנו, שבאופן רשמי גם מחשב נייד נשקל כחלק ממשקל התיק ולא בנפרד.
בפועל, ראינו שם אנשים, שהוציאו את המחשב הנייד שלהם מתיק היד לטובת הפחתת משקל ולא היתה בעיה עם זה.
נדמה לי שבפורום כאן או בפורום השכן (משפחות) היה גם סיפור על מישהו שהלך עם תיק הגב על הגב ומעליו מעיל...

בכל מקרה, כנראה שיש כאן עניין של הימור. ככל הנראה ניתנה לדיילים בדלפק הקבלה מידה של גמישות, אבל לא ברור עד כמה הגמישות הזו ניתנת למתיחה...
-
מטען בטיסות אפכשטסנו חזרה מבודפשט עם UP נדהמנו שלא שקלו לנו את התיקי יד שהיו מעבר ל8 קילו כשבUP מותר רק 6קילו. אך ליד שער עליה למטוס דיילי UP הביאו מכשיר מאוד מעניין שהוא בטח פרי יצירת אל-על כדי להוציא עוד כמה שקלים, דולרים ויורואים מהמטיילים שמעוניינים לחסוך. מצרף תמונה של המכשיר --- קלוב מדידיה הייד כולל מדידת משקל שעומדת ליד שער עליה למטוס
הכי בבית בעולם.... -
מטען בטיסות אפלא מבינה למה יש טענות כשמבקשים להתנהג על פי כללי הטיסה והמגבלות?
-
מטען בטיסות אפבטיסות לאו קוסט יש כללים וחברות מאוד מקפידות להתנהג לפיהן - הרי מזה הם מרויחות דווקא UP בהרבה מקרים מעלימה עין מעוד מספר קילוגרמים בתיק יד ומתעלמת מתיק הגב (שיכול לשקול גם 20 ק"ג) ומשום מה לכולם יש ביקורת טסתי עם UP היתה טיסה נעימה לא שונה מטיסת אל על ,היו מסכים פעילים רק שהיה צריך לקנות אוזניות ב10 ש"ח -ביג דיל , הסנדויצים מהבית וגם ניתן לקנות במחיר מאוד סביר-אבל בינינו למה צריך את המגשון עם השניצל והקוסקוס בטיסה של 4 שעות?
ממליץ
-
מטען בטיסות אפתודה ויטלי ,
תמונות מאוד מאוד מעניינות , על זה בדיוק חשבתי ... מה קורה
בשער העלייה למטוס מבחינת משקל .
כעת התמונה ברורה ואין טעם לנסות להגיע עם משקל ייתר

האם נתקלת בקומבינה הזו הכוללת משקל גם בשער
העלייה כאן בנתב"ג לטיסה לבודפשט אתמול ?
תודה
-
מטען בטיסות אפלויטלי ודוד------תודה על האינפורמציה. איך אמר אורי זהר? "המוח היהודי ממציא לנו פטנטים". עד היום עוד לא יצא לטוס עם UP כי תמיד היו יקרים מ WIZZ. ליפה-----את צודקת בהחלט. אני תמיד מקפיד למשל ב-WIZZ על ההגבלה במידות התיק ועל אי הגבלת המשקל. עכשיו יש לי סיבה נוספת לא לטוס עם UP.
אל על הכי בבית בעולם.
-
מטען בטיסות אפקודם כל כבודת יד בטיסות UP הינה עד 8 קילו ולא עד 6 כמו שכתב ויטלי (כתוב במפורש באתר החברה). דבר שני, בדיקת הגודל של כבודת יד הגיונית לחלוטין, מאחר והיא אמורה להיכנס לתוך התא במטוס. אני טסה המון עם אל על ותמיד מרוצה. טסתי גם עם חברות אחרות שנחשבות לטובות ולא מצאתי בהם שום דבר מיוחד, שונה ונוח יותר מאל על. לא מצליחה להבין ממה אנשים לא מרוצים.
-
מטען בטיסות אפdavidlayba לא שמתי לב לקומבינה הזאת כי א. טסתי עם WIZZ ב. הייתי לחוץ בזמן

vlevin26 אני לא יודע אולי הם שינו משהו, אבל אני זוכר במאה אחוזים שבמסכים מעל דלפקי הצק אין בשדה התעופה רשום שמשקל כבודת היד הינו 6 ק"ג, זכרתי את זה טוב טוב כי רק הטרולי שלי שוקל 3ק"ג ונאלצתי לציית ל"חוקים" של UP ולקחתי לטרולי מצלמה ומחשב נייד, זה הכל.
yaffabe אני תמיד מכבד את הדרישות של חברות התעופה ואם אני "חורג" אז אני מוכן לשלם את הכנס. במקרה של UP אני מרגיש יותר מידי מוגבל בזמן שאחרים נותנים הרגשה נוחה יותר בטיסה, יותר מסודרים, יותר יעילים, ובכלל נחמדים יותר למרות שזאת חברה זרה.
lbd אכן אתה צודק, אין סיבה ממשית לטוס עם UP בזמן שיש אופציות (לדעתי) יותר טובות. לאחר שטסנו עם UP החברה שלי אמרה לי "על UP יותר לא טסים", אני בתור בן אדם ממושמע מקשיב לאישה.

-
מטען בטיסות אפאני חייבת לציין שהפעם היחידה שבה שקלו לי את כבודת היד הייתה בוינה בקונקשיין לארה"ב בטיסה סדירה של אוסטריין.
הפעם היחידה שניסו לקחת לי את כבודת היד (למרות שעמדה בסטנדרט)לבטן המטוס הייתה בטיסה סדירה של אייר פראנס בפריז באולם היוצאים, בזמן שהמתנו למטוס (שאיחר).
-
מטען בטיסות אפטסנו UP שילמנו על מזוודה הטיסה הייתה נעימה ואדיבה