אומבריה וטוסקנה
-
שלום,
אני מתכנן טיול של 7 לילות באזור אומבריה וטוסקנה.
התכנון הוא לנחות ברומא ומשם לנסוע לטוסקנה ל-3 לילות ולאחר מכן 4 לילות באומבריה.
אשמח לקבל המלצה לגבי אזורי לינה מומלצים באומבריה. הכוונה לאזורים מהם מומלץ לעשות טיולי כוכב, שאינם עיירות רפאים.
תודה!
-
אומבריה וטוסקנההיי, לא רשמת מתי הטיול וזה חשוב - אבל בכל מקרה:
הייתי מתכננת הפוך: מתחילה בשלושה לילות באומבריה שיותר קרובה למהלך הנסיעה באוטוסטרדה וממשיכה לארבעה לילות בטוסקנה.
מיקום הלינה באומבריה יכול להיות בין ספולטו - אסיזי.
1. יום ההגעה - איזור מפלי השיש ועמק נרינה
2. יום אסיזי/פרוג'ה
3. יום ספולטו/מונטי סיביליני/נורצ'ה/סקג'ינו
4. ביום המעבר מאומבריה לטוסקנה אפשר לבקר בסיינה ולהמשיך ללינה בינה לבין פירנצה.
5. יום פירנצה
6. יום סן ג'ימיניאנו ואיזור קיאנטי
7. יום לוקה/פיזה
8. יום החזרה לשדה"ת דרך דרום טוסקנה או אורבייטו - מתאים רק אם יש לך טיסה מאוחרת, לא על הבוקר.
סדר הימים לצריך להקבע בהתאם לימי השבוע בהם תטיילו.
בהצלחה!
-
אומבריה וטוסקנההי דלית, תודה רבה על המענה!
התאריכים המתוכננים הם לאמצע חודש מאי בערך.
חשבתי להתחיל עם טוסקנה כדי להימנע מנסיעה ארוכה לרומא ביום האחרון, אבל זה לא באמת קריטי.
כמו כן, סביר שנעשה שישה לילות ובגלל שכבר היינו בעבר בטוסקנה אני נוטה לעשות 3-4 לילות באומבריה [או בכלל אולי את כל הלילות באומבריה ומשם גיחות לטוסקנה].
מני
-
אומבריה וטוסקנהעם כל הכבוד להמלצותיה של דלית, ויש כבוד, התכנית שהציעה נראית לי עמוסה ולא מעשית.
כל אחד מהאיזורים "שווה" שבוע לפחות, והמלצתי היא בשבוע שעומד לרשותך להתרכז באחד האיזורים בלבד.
באומבריה נוח ונעים לעשות טיולי כוכב מפרוג'ה.
בטוסקנה לעשות זאת מאיזור פירנצה - אנחנו לנו בהולידיי אין פירנצה נורד, וממנו יצאנו לטיולי כוכב. לפירנצה עצמה הגענו עם שאטל חינמי של המלון ולא עם הרכב, והיה נוח מאד. מכיון שזה היה לפני שנים רבות רצוי כמובן לבדוק אם שרות זה עדיין פועל.
-
אומבריה וטוסקנההיי מני,
התאריכים משנים לגמרי את התמונה...
מכיוון שבמאי מתקיימים כמה אירועים באומבריה, כמו:
מירוץ הטבעת בנרני - 10-11 במאי
קאלנדימאג'ו באסיזי - 6-9 במאי
חגיגות הצ'רי בגוביו - 15 במאי
אז אולי אם כבר הייתם בטוסקנה באמת להתרכז באומבריה ולהקדיש לה את הטיול הפעם, כולל האירועים הנ"ל...
-
אומבריה וטוסקנהדלית תודה על המענה!
גם "הנוסע המתמיד" - תודה.
אכן, הכיוון שלנו הוא אומבריה עם גיחות קצרות למקומות שאהבנו או שלא היינו בטוסקנה.
מה לדעתך ההיי לייטס של אומבריה [בהנחה שנוכל לכסות רק חלק קטן ממנה]?
-
אומבריה וטוסקנהנראה לי שכתבתי על ההיי לייטס בכתבות שלי על אומבריה.
אלו שקישרתי שתשובתי הראשונה, ואלו המופיעות באתר שלי.
בגדול: אסיזי, פרוג'ה, גוביו, ספולטו, נורצ'ה וסביבותיה, מפלי השיש ועמק נרינה, אורבייטו, טודי, מונטפאלקו ומעיינות קליטונו.