מישהו כבר שכר FIAT500L ?
-
כמה חברות השכרה ברומא/פיומצ'ינו מציעות את המודל הזה. מישהו מכיר אותו ושכר אותו בעבר? איך הוא?
-
מישהו כבר שכר FIAT500L ?אנחנו קיבלנו לפני שנה- את הדגם האוטומטי. היה בסדר גמור
-
מישהו כבר שכר FIAT500L ?ענמה,
כמה אנשים אתם הייתם?
לכמה אנשים זה מספיק בפועל?
תודה
-
מישהו כבר שכר FIAT500L ?והאם הבנתי נכון מהמפרט שזה מנוע 2 צילינדרים, או שאני טועה?
תודה!
-
מישהו כבר שכר FIAT500L ?אנחנו שכרנו כזה בסתיו האחרון - היינו 4 מבוגרים והרכב מתאים למשפחה עם 3 ילדים בקלות. ה-L הוא הדגם הגדול, לא הפיאט 500 המיניאטורית המקורית. זה רכב מרווח (הרבה יותר ממה שהוא נראה מבחוץ) עם המון מקום למטען. מאד נוח. היינו מאד מרוצים.
נעה
-
מישהו כבר שכר FIAT500L ?גם אנחנו שכרנו את הרכב הזה בשדה התעופה ברומא, והוא שימש אותנו בטיולנו לדרום איטליה (אזור סורנטו ואמלפי)
אגב - כשקיבלנו אותו - מישהו זרק לנו משפט בנוסח זה "אוטו חמוד אבל לא כל כך סוחב"...בעלי קצת נלחץ, אבל לא הייתה אפשרות לקבל רכב אחר.
בסופו של דבר הרכב שירת אותנו נאמנה, הוא מאד נוח, מוגבה קצת, שזה מאד כייפי, וסחב בסדר גמור.
הרכב די גדול ובהחלט מסכימה שמאד מרווח. אם המחיר מתאים - לכו על זה -
תהנו
-
מישהו כבר שכר FIAT500L ?כאשר שוכרים רכב- לא שוכרים מכונית אלא שוכרים קבוצת רכב בה נכללים כלי הרכב הבאים- כולל הנ"ל.
תביאו בחשבון שאתם עשויים/עלולים לקבל כל מכונית שנמצאת באותה קטגוריית השכרה- אין התחייבות למכונית ספציפית.
-
מישהו כבר שכר FIAT500L ?שרי: בדיוק המסלול שאני מתכנן. אגב איפה התאכסנתם? אני שוקל בין BellaVista Francischiello- במאסה לוברנסה, לבין Torre Barbara ב- Vico Equense (הביקורות בטריפאדוייזור על האחרון מלאות סופרלטיבים)
-
מישהו כבר שכר FIAT500L ?הי
אנחנו התאכסנו במאסה לוברצה במלון קטן וחמוד, מלון משפחתי, ממש מול קפרי - למלון הייתה מסעדה פשוט מעולה (אכלנו בה בשני הערבים שלנו שם), ואפילו ספא קטן עם ג'קוזי ענק שהשתכשכנו בו בערב אחרי יום טיולים ארוך.
מתחת למלון יש תחנת אוטובוס ותוך כ-10 דקות אתה בלב סורנטו.
לא זוכרת כרגע את השם של המלון - תכף אחפש ואוסיף לינק
רק לשים לב - כל החדרים פונים לכביש (אמנם כביש קטן אבל כביש), כוללים מרפסת שצופה לקפרי - השקיעה בערב מרהיבה, אבל מי שרגיש לרעש - הרעש מהכביש עלול להפריע לו.
תהנו כל האזור מקסים.
-
מישהו כבר שכר FIAT500L ?זה השם של המלון
Hotel & Spa Bellavista Francischiello
הזמנו דרך בוקינג וגם המחיר היה מעולה (בסביבות 70 יורו כולל ארוחת בוקר טובה בתחילת אוקטובר)
יש גם חניה במלון וזה לא פחות חשוב !
-
מישהו כבר שכר FIAT500L ?היה לי את הרכב הזה בסרדיניה , דיזל ידני , רכב חסכוני , מרווח
-
מישהו כבר שכר FIAT500L ?