פארקים באולנדו
-
ההדעה במקור בפורום צפון אמריקה אבל גם כאן הרבה היו באולנדו ואשמח לתגובות בפורום הבית.
מגיעים לאורלנדו בשבוע האחרון של החופש הגדול . ( שלפי הטבלאות יש בו ירידה משמעותית בעומסים ) לאחר שבועיים וחצי של הרעלת טבע ברוקיס ובאי וונקובר.
אמא + 2 ילדים.
אני מתעבת פארקים אז דעתי לא באמת משנה. ( ובכל זאת יכולה להנות ממתקנים קסומים ומסימולטורים...אין מצב שעולה על מתקנים מפחידים עם נפילות אפילו לא על המתונים שבהם....אפילו מרכבות הרים לפעוטות שיש בלונה פארק אני מפחדת)
בת המצווה - אוהבת אסטרים אבל בגבולות, לא תעלה על המתקנים הכי מפחידים שיש. ( לשם פרופורציות - העזה השנה לראשונה לעלות על האנקונדה בלונה פארק. על כל שאר המתקנים שם עלתה מזמן....לעומת זאת בפארק אירופה לפני שנה עלתה על כל רכבת הרים שהיתה פתוחה בחורף...והן היו מפחידות בטרוף בעניי )הקטן בן 9 - פחדן. מפחד ממתקני אסטרים....(האומץ שלו גדל משנה לשנה ובכל זאת)
נהיה באורלנדו שבוע בדיוק.הילדים לא היו בשום פארק של דיסני.
מה שברור לי זה שנלך למגיק קינגדום ולאי ההרפתקאות.
בגדול אני חושבת על עוד 2 פארקים + פארק מייםעל הפרק עומדים לדעתי ה SEA WORLD ( הילדים פחות מתלהבים ונהיה קודם באקווריום של וונקובר...אין לי מושג אם יש בכלל קשר בין השניים ).
אפקוט , יונברסל סטודיו.( האם יוניברסל סטודיו זה בעיקר הופעות או מתקנים...? )בעיקר מתלבטת בקשר לאפקוט, יש שמאוד מתלהבים ויש שמאוד קוטלים אותו , ממה שקראתי אני יכול להנות ממנו( יחסית ). אבל אני זו לא המטרה. את החלק שלי קיבלתי ברוקיס
אשמח לשמוע על דיעות בהתחשב במבנה המשפחתי שלנו.
מעבר לזה אשמח לשמוע המלצות נוספות על אטרקציות שאינן פארקים באולנדו.ואם יש לכם המלצות איזה פארק מיים הכי כדאי - גם כן
-
פארקים באולנדוהיית לפני שנה וחצי באורלנדו עם שני ילדים שהיו אז בני 11 ובת 7.
התלבטתי מאד לגבי לאילו פארקים ללכת ובסופו של דבר ויתרתי לחלוטין על הפארקים של יונברסאל
ראשית גם הילדים שלי ובמיוחד הקטנה פוחדים ממתקני אקסטרים שיש אותם בשפע באי ההרפתקאות.
שנית אף אחד מהם לא חולה על הארי פוטר וזו אחת האטרקציות הגדולות של אי ההרפקאות והיא מדהימה לחובבי הספר/סרט.
גם המחיר שיחק תפקיד. קניתי כרטיס ל- 5 ימים לפארקים של דיסני במחיר של 3 ימים (גם זו הוצאה לא קטנה).
היינו ב- 4 הפארקים של דיסני וכולם שווים בעיני. כל אחד מהם מיוחד ושונה.
מג'יק קינגדום
דיסני סטודיוס (לדעתנו הכי שווה)
אנימל קינגדום
אפקוט (יש לו אזור ארצות שכיף נורא להסתובב אפילו רק כבילוי ערב) וכן כמה מתקנים שווים
בנוסף לדיסני יש שני פארקי מים מהשווים באורלנדו:
בליזארד -פארק מים שבנוי כאתר סקי
פארק קריבי טרופי
הפארקים האלה כלולים בכרטיס של דיסני.
במקומך הייתי שוקל לעשות אותו הדבר ובפעם הבאה להיות ביוניברסאל.
ביוניברסאל בלוס אנג'לס הייתי לפני שנים רבות עם אשתי ובלי הילדים.
פארק עם אטרקציות על סרטים שונים כולל מתקנים והופעות.
דיסני סטודיוס מזכיר אותו.
אי ההרפתקאות הוא הפארק הכי מתקדם ושווה כנראה באורלנדו
-
פארקים באולנדוהי
היינו באפקוט וביוניברסל סטודיוס עם 4 ילדים - 13, 11, ותאומים בני 7. אפקוט היה להם משעמם. התלהבו שם משתיים שלוש אטרקציות וזהו - הנסיעה לחלל, הריחוף מעל ארצות הברית ועוד משהו בחלק של הארצות.
יוניברסל סטודיוס מהמם!!! לא הייתי מוותרת. מלא ריידס ולאו דווקא רכבות הרים מצויין לחובבי לייט אקסטרים ואקסטרים כאחד. היו שם המון דברים שעשינו כמה פעמים. הפארק יפהפה ומלא אטרקציות והתהלוכה אחר הצהריים של כל הדמויות מקסימה.
איזה כיף לכם!!!
-
פארקים באולנדואנחנו היינו בפארקים של אורלנדו בזוג: במגיק קינדום, יוניברסל, אי ההרפתקאות ואפקוט.
לנו כזוג, הפארק שהיה הכי פחות מעייף להסתובב בו, ושלא גרם לנו לאמר "די, כבר כמה אפשר" היה אפקוט, נעים ומקסים, עם כמה אטרקציות שוות, מבחינת יופי חיצוני, לטעמי האישי הוא יותר יפה מיוניברסל, עם יותר מרחב בעיניים. יכולה להבין שהוא פחות אטרקטיבי לילדים, אבל עדיין לא הייתי מגדירה כמשעמם, גם בארצות עצמן יש כל מיני פעילויות חמודות, הופעה של ילדים באיזור סין, קיפול אוריגמי ביפן, שייט בנורבגיה וכו.. אז אם הקטן עדיין מפחד והגדולה אוהבת אקסטרים לא מידי מטורפים, אז לדעתי אפשר ללכת עליו. אולי אפילו כמעט סוג של מנוחה יחסית בין הפארקים האחרים.
יוניברסל גם מקסים, יש בו גם כמה אקסטרים, אבל גם כמה מתקנים מעולים שהם לא אקסטרים, למשל המתקן של נסיעה ברכבת שמדמה רעידת אדמה, המתקן של ההוריקן, המתקן של נסיעה באוניה עם הכריש, אלו מתקנים שונים עם אוירה שונה משאר הפארקים. גם עליו לא היייתי מוותרת... מה שכן, זה הפארק שבו הכי פחות התלהבתי מהתפאורה החיצונית שלו, העניין הוא יותר במתקנים עצמם.
לא היינו בסי וורלד, אז עליו לא יכולה לתת דעה, אבל נראה לי שאם כבר הייתם באי אלו אקווריומים, אז הייתי הולכת על אפקוט ויוניברסל.
-
פארקים באולנדוהי איילת
כשמדברים על פארקים במיוחד באורלנדו אני לוקח צעד אחד אחורה,מסיבות מובנות.
בכל זאת,דווקא בגלל הפתיח שלך וכל התגובות שקיבלת,חשבתי לנכון כן להציע לך לקרוא את סיכום הטיול שלי,ולקחת ממנו מה שתרצי
הלינק לטיול ארה"ב נמצא כאן, הפרק על אורלנדו מתחיל בתגובה 98
אם לא תקראי,לפחות אל תחמיצי את הסימולטור של הסימפסונים...
-
פארקים באולנדואיילת,
היינו באורלנדו לפני שנתיים עם 3 בנים שהיו אז בגילאים 13,11,7 מלאי אנרגיה אך לא חובבי אקסטרים. האמצעי עוד חדור אומץ לכל מיני מתקנים מפחידים אבל אין לו פרטנרים במשפחה. גם אנחנו ההורים לא ממש בעניין. אציין גם כי בעלי בכלל לא רצה ללכת לאף פארק ובסוף נאלץ להודות שהיה מעולה. נקודה נוספת שהיינו בספומבר ולא היו בכלל תורים מה שהוסיף להנאה.
אנחנו נתנו לילדים לשוטט באתרי האינטרנט של הפארקים ולחוות את דעתם. מיד נקטלו כל פארקי דיסני בטענה שהם תינוקיים.
נבחרו יוניברסל סטודיו, אי ההרפתקאות (יש הרבה מה לעשות שם גם בלי אקסטרים), עולם המים ופארק המים ווט אנד ווילד.
תהנו ומזל טוב לבת המצווה,
טל
-
פארקים באולנדוהי איילת,
מהביקור שלנו ב- 2011 העלינו את המסקנה הבאה - הפארקים של יוניברסל שווים בהרבה מאלו של דיסני (שממש היו נחותים טכנולוגים). אני מאד אהבתי את יוניברסל סטודיוס - פארק מקסים, מלא בפינות חמד, בהופעות ובמתקנים חמודים. כמובן שיש גם את המפחידים - הבנים שלי מאד אוהבים ואני ובעלי כמובן חיכינu להם למטה.
גם אי ההרפתקאות מקסים! אל תוותרו ואני מבטיחה לך שגם שם תמצאו את שביל הזהב בין המתקנים.
במקומך הייתי מוותרת על Sea World - הוא לא שוס גדול ואתם באמת תבקרו במקום דומה.
אפקוט היה נחמד לטעמי (וזה היה ביקור חוזר, הייתי שם בשנות ה-90). הבנים שלי פסלו אותו... בכל אופן - אם תבקרו שם, תשבצי אותו לפני יוניברסל....
הנה סיכום הטיול שלנו, אולי יעזור לך במשהו. אל תבהלי, הוא לא ארוך כפי שאת מכירה. אז הייתי יותר תמציתית (הייתי בג'טלג מתמשך....
).שירלי
-
פארקים באולנדוכשהיינו באורלנדו עשינו יום פארק ויום מנוחה (קניות , בריכה , שייט בביצה עם תנינים) כי יום של פארק הוא מתיש.
בערב של היום מנוחה הלכנו למופע עם ארוחה שהיה מאוד מוצלח.
היינו גם באחד כזה אבל עם מופע פיראטים - חוויה.
כדאי לשים לב למבצעים (בזמנו בימי שני על כל כרטיס מבוגר הילד היה בחינם).
עופר