טיול לפיליפינים
-
שלום,
בתחילת חודש פברואר אני טסה לפיליפינים עם חברה.
מספר שאלות-
1.אנחנו נוחתות ב22:00 בלילה במנילה, איפה כדאי ללון בלילה? האם מסוכן לסוע בשעה כזו במונית? האם יש אפשרות להמשיך ישירות באוטובוס לצפון?
2. במידה ונעשה את הלילה במנילה, היכן קונים כרטיס אוטובוס לצפון? ומה כדאי לעשות יום למחרת במנילה או בסביבה ?
3. מתי הזמן הטוב ביותר להזמין טיסות פנים ואיזו חברות תעופה מומלצות?
4.אשמח להמלצות למסלול/יעדים לטיול של חודש וכמה ימים....
תודה רבה.
-
טיול לפיליפיניםהיי
איזה תאריך אתם מגיעות?
אני כרגע במנילה מחפשת שותפים לחלק מהטיול שלי
-
טיול לפיליפיניםהאוטובוס לצפון יוצא בשעה 9 ככה שזה לא רלוונטי.
מה שאומר שיהיה לכן יום שלם.
האזור המומלץ לתיירים הוא makati city.
אני ישנתי בhilik boutique hostel שיושב על שוק הלילה של makati avenue ובנוסף קרוב לגלורייטה שהוא הקניון הגדול של מנילה.
זה אזור נחמד להעביר בו חצי יום לפני שתצטרכו לנסוע לכיוון התחנה.
ניתן להזמין כרטיסים מטוריסימו פיליפינו, הם יותר יקרים ב200 פזו אבל חוסכים לכן נסיעה כפולה או נסיעה מוקדמת לכיוון התחנה ואז תוכלו באמת להעביר יום שלם במנילה בלי להיות בלחץ של להחמיץ את האוטובוס.
-
טיול לפיליפיניםמכיוון שאת נןחתת בלילה ממליץ לך בחום להזמין הסעה למלון דרך פיליםינו טוריסימו.ייקח אתכם למלון במחיר ידוע מראש.כדאי לך גם לעיין באתר שלהם.טיסות פנימיות תשווי מחירים בין סבו פסיםיק פיליםין איירליינס וזטאייר.
-
טיול לפיליפיניםאת לא אמורה לשלם למונית יותר מ200 פסו במהלך היום, ואם לקחו אותך בלילה אז נניח 300, אבל פשוט אל תעברי את הסכום הזה.
-
טיול לפיליפיניםפיליפינו טוריסימו מבקשים 21 דולר לאיסוף משדה התעופה
לעיר , האם זה מחיר סביר והגיוני ?.
-
טיול לפיליפיניםלדעתי יקר, זה מעל אלף פזו.
-
טיול לפיליפינים-שאלות נוספותמנצל את האשכול לעוד כמה שאלות :
- האם ניתן להחליף יואן סיני בפיליפינים?
- האם יש כספומטים שמקבלים כרטיס אשראי בינ"ל בבורקאי?
- היכן כדאי לרכוש כרטיס סים (יש בשדה התעופה במנילה?) וכמה עולה? לשבוע כולל גלישה.
תודה רבה,
עומר
-
טיול לפיליפינים-שאלות נוספותלהחליף יואן לא יודע
כספומט בבורקאי אני חושב שיש
סים אין בשדה אך יש כמעט בכל קיוסק
-
טיול לפיליפינים-שאלות נוספותיש כספומטים בבורקאי בלי סוף
-
טיול לפיליפיניםזה יקר אבל אפשר להבין למה.
כשתצאו משדה התעופה יגשו אליכם כל מני אנשים ויציעו מוניות לעיר במשהו כמו 750 פסו. אל תלכו איתם. תשאלו את העובדים במקום (מישהו במדים) איפה ה - metered taxi (מוניות במונה) ותגשו לשם. גם אם התור ארוך לא להבהל. זה מתקדם די מהר.
שם יש סדרן שמעלה אנשים למוניות לפי סדר הגעה.
מונית כזו תעלה לכם משמעותית פחות. יתכן שלפי מיקום המלון שלכם הנהג של המונית ישאל אם לעלות לכביש האגרה שנקרא skyway. לא יודעת אם יש צורך בלילה כך שזה לשיקולכם. הנסיעה בכביש הזה עולה עד כמה שזכור לי 25-30 פסו.