קניית עדשות מגע בהודו
-
אני מרכיבה עדשות מגע - נאמר לי שכדי יומיות אבל בארץ זה יוצא מאד יקר - 120 ש''ח לעין לחודש - אני נוסעת ל 4 חודשים - שמעתי שאפשר לקנות שם מחיר זול יותר - האם יצא למישהו לקנות בהודו (דלהי)? איפה לחפש?
כמה זה עלה? יש גם יומיות גם חודשיות ? חומר ניקוי ? בקיצור - כל מידע על הנושא יעזור!!
תודה תודה על העזרה
-
קניית עדשות מגע בהודו:Reלי אמרו שאפשר למצוא שם משקפיים זולות אבל כשהייתי שם דיי מהר גליתי שברוב המקומות המחירים של המסגרות (וגם לא היו יפות במיוחד) כמעט זהים לארץ.
מי שאומר שיותר זול, שימליץ לך על מקום ספציפי... -
קניית עדשות מגע בהודו:Reמומלץ לרכוש עדשות מגע מהארץ , בדרך כלל אם רוכשים מספר קופסאות אפשר להוזיל את העלויות ,
שיטה נוספת שאפשר לחסוך היא לשלב עדשות יומיות לימים שתהיי בטרקים ללא אפשרות לדאוג לסטרליזיה ,ובעדשות מגע חודשיות לימים הרגילים.
לשאלות ומידע נוסף ומקצועי את יכולה לשלוח איליי באימייל -
קניית עדשות מגע בהודו:Reהכי זו ומבחר הכי טוב רק בתאילנד -
קניית עדשות מגע בהודו:Reהאמת שעדשות מגע לא ראיתי בהודו - רק נוזל, וגם את זה רק באזורים שמסתובבים בהם הרבה תיירים (בתאילנד כמו שנכתב יש אמנם המון ובשליש המחיר מהארץ, אבל את נוסעת להודו..) -
ההבדל במחיר - כ 20%קניתי גם בקונט פלייס וגם בהרידוואר, והפרש המחיר היה 15-20 אחוז.
אפשר למצוא הכל. -
חנות מעולה במיין בזארנמצאת קרוב מאוד לanoop hotel. קניתי שם גם משקפיים וגם עדשות. מקצוענות שאפילו לא ראיתי בארץ
קוראים לה: medikos opticians -
חנות מעולה במיין בזאר:Reקודם כל תודה על כל התגובות - אני ממש מעריכה את העזרה!
לירון - איך המחירים שם - יש הפרש משמעותי? שווה לחקות ולקנות שם?