עזרה במסלול ויטנאם
-
אנו מגיעים להנוי באמצע ספטמבר לטיול של שבועיים.
כמה זמו כדאי להשקיע בהנוי,האם מהנוי להגיע ללונג ביי ואז לסאפה או להיפך ומה מומלץ עוד לראות באזור זה.
תודה
-
עזרה במסלול ויטנאםבהאנוי יש סטודנטים מתנדבים לפחות ב6 שפות כמובן באנגלית שישמחו להראות לכם את העיר בחינם יש את כל הפרטים בטיפים כתובת הדוא"ל שלהם להודיע כמה ימים מראש .
ממליץ להתגורר בעיר העתיקה וגם לרכוש שם מזכרות הכי זולות בויטנאם.
בהאנוי מספיק יומיים שלשה.
אפשר לנסוע מהאנוי להלונג ביי הנסיעה מתישה ואורכת שלש וחצי שעות בגלל כביש משובש ונסיעה איטית של הרכבים.
לא היינו בסאפה
-
עזרה במסלול ויטנאםמסלול בגדול
1 יום הנוי
1 יום הואה לאו וטאם קוק
2 יום הלונג ביי
3 ימים סאפא ושוק בק הא (יש אוטובוס יום כ- 6 וחצי שעות 12 דולר סליפר מהנוי)
1 יום הנוי
2 יום הואה (כולל הדרך לשם)
2 יום הויאן
1 יום סייגון
2 יום למקדשי אנגקור
בהנוי בכל מלון אליו תגיעו תוכלו להזמין את הטיולים .
תהנו.
-
עזרה במסלול ויטנאםלקצר את הזמן בטיסות.
יש טיסות מהאנוי לדה ננג ומשם להוי אן המקסימה ,לגבי הואה לדעתי אפשר לוותר.מדננג לסייגון בטיסה
ממליץ מאוד לבקר בדלתא של המקונג שעה שעתיים דרומית מסייגון כולל שייט יום אחד מספיק.
לסייגון הייתי מקדיש יותר . יותר מענינת מהאנוי ועיר יותר מערבית.
-
עזרה במסלול ויטנאם-מה עם המרכז דאלאת והסביבה? -
עזרה במסלול ויטנאם-מה עם המרכז דאלאת והסביבה?בשבועיים הייתי מטייל אך ורק בצפון ויטנאם
עד קו הוי אן
3 ימים הנוי - בין טיול אחד לני
2-3 ימים למפרץ הלונג
3-4 ימים לסאפא ברכבת לילה
יום להואה לאו טאם קוק
אם תקצץ קצת פה ושם יהיה לכם זמן לטוס לדאנאנג ועוד יומיים שלושה להוי אן
-
עזרה במסלול ויטנאם-מה עם המרכז דאלאת והסביבה?אנחנו היינו בשנתיים האחרונות פעמיים בויאטנם לשבועיים כ"א
בראשונה עשינו רק צפון- הנוי, הלונג, שמורת בה בה וסאפא
בשני עשינו מסייגון עד הנוי- סייגון היתה רק לנחיתה ולמחרת ישר יצאנו לדאלאת ( ככה שלא טיילנו במקונג מבחירה). ביקררנו ללילה אחד בסאפא כדי לאפשר לבני המשפחה שלא היו בטיול הראשון לטעום משהו מהצפון.
הנוי לדעתי אחד המקומות הכי שווי ביקור בעולם. בד"כ אני לא אוהב ערים גדולות ולעיר הזאת היה קסם משלה. יכולתי להישאר עוד ( היינו איזה 3 ימים במצטבר)