טמפרטורות בטרקים בנפאל
-
אהלן , רציתי לדעת מה בערך הטמפרטורות באיזורים הגבוהים של סובב אנאפורנה ובאגמים הקפואים באזור חודש אפריל ?
וגם מה בערך הציוד שצריך לקחת ? סופטשל ,פליז ,מעיל ?
-
טמפרטורות בטרקים בנפאללדעתי מעיל קצת מיותר, אבל זה גם תלוי ביחס שלך לחום/קור
קח גם חולצה תרמית
-
טמפרטורות בטרקים בנפאלהיי. גם אני אהיה בנפאל באפריל ומתכנן לעשות את האנאפורנה והאגמים הקפואים ואני לוקח חולצה טרמית ומכנסי גטקס. אתה מוזמן ליצור אתי קשר בפרטי ואפשר להפגש שם ולבצע את הטרק ביחד
שאלה: האגמים הקפואים והלנגטנג זה לא אותו טרק?
-
טמפרטורות בטרקים בנפאליוסי,
לא, זה לא אותו טרק.
אלו שני טרקים נפרדים שניתן לחבר בינהם, אך כל אחד מהם הוא טרק בפני עצמו.
-
טמפרטורות בטרקים בנפאלכשעשיתי את הטרק במננג היתה טמפרטורה של 18- מעלות.
ביום האחרון, בעליה לפס (ת'ורונג לה) תיתכן אפילו טמפרטורה נמוכה מזו.
סופטשל, פליז וביגוד טרמי יספיקו.
לדעתי מעיל הוא בגד גדול ומסורבל.
אל לכם לשכוח שאתם בהליכה ובפעילות, וגם מזה תתחממו.
-
טמפרטורות בטרקים בנפאלאם אני מתחיל את האגמים הקפואים שהוא היותר ארוך איך אני ממשיך אחר כך ללנגטנג?
-
טמפרטורות בטרקים בנפאלעדיף להתחיל את הטרק לעמק לאנגטאנג ולאחר מכן להמשיך ל"אגמים הקפואים "מכמה סיבות:
1. התאקלמות לגובה (הטרק לעמק לאנגטאנג נמוך יותר משמעותית).
2. הטרק לאגמים הקפואים מסתיים ליד קטמנדו ולא כמו נקודת הסיום של לאנגטאנג, בדונצ'ה (מרחק יום נסיעה לקטמנדו).
-
טמפרטורות בטרקים בנפאלהיי תאי,
האם הדרך לדונצ"ה השתפרה מאז 2008 ?? או שהיא עדיין מלאת אבנים מפנצ'רים ומשקשקים את הגוף
??? -
טמפרטורות בטרקים בנפאלהדרך בסדר גמור... אבל פה ושם יש תאונות דרכים (כפי שקרה לפני שלושה חודשים, מטיילת ישראלית נהרגה, ואחרים נפצעו), אבל סה"כ, הדרך טובה.
-
טמפרטורות בטרקים בנפאלאני מתכונן להגיע בסביבות מרץ אפריל. רציתי לשאל על רמת הקושי
האם בני 60+ גם יכולים לעשות את הטרק ושאלה שנייהת כמה זמן לוקח להגיע ממאנאנג לקאטמנדו על מנת שאוכל לתכנן את זמן ההליכה. -
טמפרטורות בטרקים בנפאלהתכוונתי למוקטינאס
-
טמפרטורות בטרקים בנפאלתודה תאי.
מצבה ב 2008 .
אחת הדרכים היותר גרועות בהן נסעתי בהרי ההימליה !
-
טמפרטורות בטרקים בנפאלשמעון שלום,
חבל שאתה מתפרץ לדיון אחר...
ולשאלתך - כל טרק שעושים צעירים, יכולים לעשות גם בני 60+
הכפר מאנאנג נמצא באמצע טרק אראונד אנאפורנה, כ- 4-5 ימי הליכה עד ג'ומסום ומשם טיסה לפוקרה, ומשם, בנסיעה או טיסה לקטמנדו.
אפשר גם לקחת רכב ממוקטינאת (3-4 ימי הליכה ממאנאנג) עד ג'ומסום.
טיול מהנה,
-
טמפרטורות בטרקים בנפאלנקודת הסיום של הלאנגטנג רחוקה יחסית מנקודת ההתחלה של האגמים הקפואים
-
טמפרטורות בטרקים בנפאלזה קשה להסביר ללא מפה (מקווה שיש לך מפה בכדי שתוכל לעקוב אחרי ההסברים שלי). בשביל להתחבר לטרק "האגמים הקפואים" מטרק לאנגטאנג (שזהו טרק 4 ימים הלוך ו- 4 ימים חזור על אותה דרך). לא מסיימים את טרק לאנגטאנג בנקודת הסיום הרגילה שזו גם נקודת ההתחלה (כפר בשם: סיאברו בסי). מקאינג'ין גומפה (שזו הנקודה הכי מזרחית בטרק לאנגטאנג) מתחילים לחזור מערבה, בדרך עוברים את הכפר לאמה הוטל, מגיעים לכפר בשם: רימצ'ה (שזו צומת דרכים) וממנו הולכים לכיוון דרום-מערב לכיוון כפר בשם טולו סיאברו, ומשם לשין גומפה ולאגמים הקפואים...
-
טמפרטורות בטרקים בנפאליוסי
הצעתי כבר בעבר שתקרא ותחפש יותר ואז תשאל לגבי פרטים. אתה נמצא פה באתר הרבה חודשים והיו פה לא מעט שירשורים על הטרקים האלו כולל לפני כמה ימים שאיך שהוא פיספסת?
שב בגוגל וחפש מפות של לאנגטאנג, תדפיס לך את זו שהכי נראית לך ותרשום עליה את שמות הכפרים והמסלול שתאי הזכיר. קרא ב"עפתי" פה באתר על שני הטרקים האלו. יש שם פירוט ואינפורמציה שאף אחד לא יתן לך פה בתשובה קצרה לשאלה.
רק אתה יכול לתכנן לעצמך את הטיול שלך.
אתה יכול ללמוד ולקרוא בעצמך או לחילופין להגיע לקטמנדו ולהחליט שם, לזרום.
להבנתי אתה כרגע "מסתובב סביב הזנב של עצמך" ולא מתקדם למרות שהרבה אינפורמציה רלוונטית הסתובבה פה בזמן ששאלת שאלות