טיסה עם וויז
-
אהלן
אני רוצה להזמין טיסות לבודפשט דרך חברת התעופה וויז , זאת הפעם הראשונה שלי . אני טס לשמה עם אשתי ועוד זוג . הבנתי שכדאי לתפוס מהמקומות השמורים אם אנחנו רוצים לשבת ארבעתנו ביחד . השאלה שלי יש לי אפשרות לעלייה מועדפת ואפשרות למקומות שמורים . אם אזמין עליה מועדפת ( שזה יותר זול ) לא אוכל לעלות בין הראשונים ופשוט לתפוס מקומות כמו שאני רוצה ... ?
אשמח לפרטים פחות או יותר איך זה הולך בטיסות האלה..
תודה

-
טיסה עם וויזשלום אדם,
צדקת - אם תזמין עלייה מועדפת תעלה בין הראשונים למטוס, ורובו יעמוד לרשותך (למעט מקומות שמורים מועטים). זו הדרך הזולה ביותר והיעילה להבטיח שתשבו ביחד.
איזה עוד פרטים תרצה לדעת בנוגע לטיסה?
-
טיסה עם וויזכמה משקל אני יכול לקחת במזוודה ? והאם כדאי לי לעשות צ'ק אין דרך האינטרנט או כשאני מגיע לנמל תעופה?
-
טיסה עם וויזCheck-in באינטרנט אחרת משלמים.
-
טיסה עם וויזטסתי ע וויזאייר כבר מספר דו ספרתי של טיסות, ומעולם לא קניתי פריורטי ותמיד ישבנו יחד גם בהרכב משפלתי של זוג+3.
במידה וטסים עם ילדים, זו לא שאלה בכלל היות וילד עד גיל 14 מחויב לקבל מקום בצמוד למבוגר.
כבר ראיתי דיילת שמקימה נוסע בודד שתפס מקום שלידו היה מרום פנוי והושיבו במקום אם ובה הפעוט.
יש אנשים שאוהבים להגיע ראשונים ולבחור מקום ויש כאלו שזה לא משנה להם קדמת המטוס או מאחוריו, אנחנו מאלה שממש לא משנה להם, תופסים מקום בתור לגייט ועולם כדי לתפוס מקום ישיבה ותו לא.
מבחינת מקומות שמורים:
שורות 1-3 שמורות למי שרכש מקום שמור.
שורות 11-12 שמורות למי שרכש מקוום XXL במעברי החירום.
אגב,
אי אפשר קנות מקום שמור או פריורטי לנוסע אחד, אפשר לכל מי שרשום בהזמנה או לאף אחד.
היות ואתה טס פעם ראשונה שים לב גם לדגשים במידות הטרולי המותר לשאת עמך למטוס, פריט אחד לנוסע, רגיל בגודל 42X32X25 וללא הגבל משקל.
טרולי מוגדל בתוספת תשלום בגודל של עד 56X455X25 וללא הגבל משקל.
חידוש!!!
נוסע שרכש טרולי מוגדל לתא הנוסעים ומעוניין לשדרג למזוודה הנשלחת לבטן המטוס יכול לעשות זאת ע"י השלמת ההפרש המחיר.
נוסע כול לרכוש עד 6 מזוודות הנשלחות לבטן המטוס ובמשקל שלא יעלה על 32 ק"ג ליחידה.
במידה ובחרת צ'ק אין באינטרנט, דאג להגיע לטיסה עם כרטיס עליה למטוס.
המחירים לתוספות שמירת מקום, כבודה ומטען בהתאם למרחק הטיסה (קו ולעונה) מפורטים כאן -
-
טיסה עם וויזבצ'ק אין האינטרנטי של וויז לא מוקצים מקומות ישיבה כמו באיזי ג'ט?
-
לא. עולים למטוס כמו לאוטובוס -
טיסה עם וויזתשובה לעצמי ולמי שמתעניין ("הלכתי" לקרוא תשובות בטיפים)
לא מוקצים מקומות אוטומטית בהזמנה
יש לשלם על עדיפות עלייה למטוס ולבחור מקומות בעלייה למטוס
או
לתפוס מקום בתור בשער עלייה למטוס ולעלות אחרי בעלי העדיפות