צפון איטליה או אוסטריה????
-
היי לכולם!!
האם תוכלו לעזור לנו. אנחנו מאוד מתלבטים לגבי היעד לטיול בקיץ .
אנחנו 9 אנשים סבא וסבתא (פעילים מאוד) שתי זוגות הורים ושלושה ילדים 14,10,7.
אנחנו היינו לפני שנתיים ביער השחור ומאוד נהננו, אוהבים טבע ומסלולים, אגמים, אטרקציות לילדים ולמבוגרים, קצת מוזיאונים והיסטוריה וכמובן קניות ושווקים. פחות מעניינים אותנו ערים גדולות.
תמליצו בבקשה אם אפשר לאן לנסוע לאוסטריה ( טירול, זלצבורג) או צפון איטליה גארדה וכדומה.
1. איפה כדי לנחות ונציה? ורונה? מילאנו?
2.האם יש אפשרות ללון כולם יחד 9 אנשים או כדי לקחת צימרים נפרדים? אנחנו רוצים לעשות טיול עם כמה מקומות לינה
3. איפה יש יותר אטרקציות ( חבלים, פארק מים,
ספא) איטליה או אוסטריה?
4.רכב - איפה כדי והאם זול יותר 9 מקומות או 2 רכבים, בכל מקרה כולנו יחד תמיד.
תודה מראש אלכס.
-
צפון איטליה או אוסטריה????על הסף אוסטריה יותר זולה מאיטליה.
על הסף היבט הטבע באוסטריה יותר ירוק מאשר באזור אגמי איטליה (לא מדברת על הדולמיטים).
אם הטיול באוסטריה -ולא משנה אם זלצבורגלנד או טירול-הטיסה היעילה ביותר (לא הזולה ביותר ) היא למינכן.
לאזור זלצבורגלנד יש מי שטס גם לוינה כדי להגיע ולאזור טירול אפשר גם לציריך-תלוי שעות המראה-נחיתה ומחירים.
אם הטיול באגם גארדה באיטליה שדות התעופה הנכונים גיאוגרפית ורונה-וונציה ובסוף מילאנו.
אבל אם השילוב של גארדה ומאגורה למשל-אז מילאנו אופציה טובה.
האם יש אפשרות ללון יחד? יכול להיות שכן. השאלה אם אתם רוצים להיות אחד בתחת של השני 24 שעות ביממה?
רכב ל9 אנשים לא יספיק למזוודות של 9 אנשים !גם אם הישיבה תספיק.
בכלל אני בגישה שעדיף לפצל לינות-רכבים כדי לאפשר מחד פרטיות ומאידך גמישות תפעולית - לא כל פעם שמישהי רוצה להתעכב בסופר פארם מכונית שלמה עם עוד 8 אנשים מחכה לה. או מישהו שרוצה לישון מוקדם לא צריכים 8 אנשים ללכת על קצות האצבעות.
מה עוד שלינה בבתים גדולים אינה זולה יותר מ2 לינות נפרדות.
בשני היעדים יש אטרקציות
באזור גארדה יש יותר מינון של פארקי שעשועים
באוסטריה יש יותר אטרקציות אתגריות, שעשועים,שלג ומוטורי אבל בלי פארק שעשועים גדול.
שניהם טובים.
צריך להביא בחשבון כי בגארדה ביולי אוגוסט ובעיקר באוגוסט חם דביק וצפוף.
מאידך באוסטריה עלול להיות רטוב רוחני וגשום.
שום דבר לא מושלם בחיים

-
צפון איטליה או אוסטריה????תודה יונית
נחשוב יותר לעומק מה הכי נח ומתאים לכל הגילאים ונחליט!
לפי מה שאני קורא ורואה בפורומים איטליה יותר קוסמת לי.
אגם גארדה וסביבותיו, ונציה,גרדאלנד וכו׳
אני אקרא עוד בלוגים של אנשים ונתמקד במשהו
-
צפון איטליה או אוסטריה????אני אוסיף יתרון אחד של האלפים האוסטרים על האיטלקים: באוסטריה יש הרבה קרחונים נגישים, כלומר כאלה שאפשר להגיע אליהם עם רכבל או אפילו עם רכב, ויש בהם קרח ושלג כמעט כל השנה (בלי נדר). הם נמצאים בגבהים של כ-3000 מטר. רובם נמצאים בטירול, בעיקר במערב טירול, אבל יש גם בזלצבורגלנד ובקרינתיה. בדרום טירול שבאיטליה אני חושב שרק על המרמולדה אפשר להנות משלג בקיץ. גם בצרפת ובשוויץ אין כמות כזאת של קרחונים נגישים בקיץ.
-
צפון איטליה או אוסטריה????קחו בחשבון שבאיטליה הלינות יותר יקרות והרבה פעמים דורשים שבוע משבת עד שבת ללא גמישות. מצד שני יש באיטליה הרבה לינות עם בריכה שבהחלט אפשר לנצל בנוסף לרחיצה באגם.
סביב אגם גארדה די פקוק באוגוסט, באוסטריה לא נתקלנו בכלל בפקקים.
-
צפון איטליה או אוסטריה????יונית,
אני כל כך אוהבת את התשובות שלך.
תמיד לעניין.