מי מכיר........ בבנגקוק?
-
מסעדת/בר בשם Tawandang German Brewery Thai Bar Bangkok הכוללת הופעות קבארט, להקות ועוד.
אשמח לקבל חוות דעת על המקום (בימי אמצע השבוע) ופרטים:
באיזה שעות כדאי?
איך האוכל , יש תפריטים מערביים?
ההופעות החיות? מחירים?
דרך הגעה נוחה למקום מסוקמוויט.
תודה,
-
מי מכיר........ בבנגקוק?הייתי שם פעם אחת לפני 4 שנים בערך..
נחמד ביותר,הופעות על רמה.
לא זוכר את הרמה של האוכל אבל אני מניח שהיתה בסדר (אם היה מגעיל הייתי זוכר..חחח).
ס"ה היה מהנה מאוד.
-
מי מכיר........ בבנגקוק?מה הכתובת?
-
מי מכיר........ בבנגקוק?אני מכיר את המקום מצוין, עובר לידו פעמיים ביום לפחות, וגם מבקר בו לעיתים תכופות.
מדובר במקום בילוי שהוא מבשלת בירה גרמנית. שמו בקיצור German Tawandaeng
מידי ערב נערכות בו הופעות חיות של להקה מקומית מול קהל המוני וססגוני וצוהל, היושב לצד שולחנות ארוכים באולם גדול. למבנה שתי קומות, עדיף לשבת בקומה התחתונה קרוב ככל הניתן לבמה.
ישנם שני סניפים בבנגקוק, הסניף הקרוב יותר למרכז המתויר של בנגקוק נמצא בפינת הרחובות Naratiwat ו-Rama3 (בתאילנדית Rama 3 = Pra ram Sum).
אפשרויות הגעה:
1. במונית - כל נהג מונית בבנגקוק מכיר את הרחובות המרכזיים הללו בבנגקוק.
2. ברכבת העילית (BTS) + אוטובוס צהוב מיוחד (הנקרא BRT)
אם תבחר בדרך השניה עליך לרדת בתחנת ברכבת העילית Chong Nonsi ומשם לעבור לתחנת אוטובוס ה-BRT הצמודה. ממנו אתה יורד בתחנת Nararam3
(בתאילנדית - Naramam Sum)
המקום נמצא צמוד ממש לתחנה זו ונראה היטב.
התפריט כולל מבחר גדול של מנות תאילנדיות וגם אוכל מערבי בחלקו.
מספר מנות "דגל" ובירה גרמנית מהמבשלה של המקום.
German Tawandaeng - YouTube
בהצלחה

-
German Tawandaengמצרף מפה ותמונת אוירה
-
German Tawandaengבקרתי שם ונהננו מאד.כפי שצוין מקום על רמה שתי קומות והמון אנשים.אחרי ההופעות ריקודים.חוויה כמעט ואין זרים.הדרך הכי טובה להגיע היא להגיד לנהג המונית את השם של המקום בתאילנדית.הוא מןפיע באתר של דודו.כל לא תסתבך בהגעה...תבלו...
-
German Tawandaeng -
German Tawandaengתודה רבה לכולם,
נראה מקום מהנה ומדליק.
עדיף להגיע עם מונית, אחרת נדרש להחליף 2 קווי רכבת+אוטובוס.
באיזה שעה כדאי להגיע? מתי ההופעות?
האם צריך להזמין מקומות או שהישיבה נקבעת במקום לפי סדר ההגעה?
סדר גודל של מחיר? יש דמי כניסה או תשלום רק על מחיר הארוחה?
-
German Tawandaengאני הגעתי בסביבות 21:00 לא משלמים כניסה.
-
German Tawandaengההופעות מתקיימות שם מידי ערב.
המקומות הטובים ממש מוזמנים חודש מראש ואפילו יותר.
גם אם תגיע ללא הזמנה, תוכל להכנס וימצאו לך מקום שמתפנה, או בקומה העליונה.
עניין של מזל לקבלת מקום טוב יותר שמתפנה עם הזמן.
התשלום הוא לפי המחיר המופיע בתפריט - לא זול, אבל גם לא מופקע וניתן לשליטה
אין תשלום נוסף מעבר לכך
-
German Tawandaengkap khun krap , המקום נכנס לתכנית הטיול, יום ג', בימים שנשהה בבנגקוק.
?Kin Aharn Yen ,Mai Hao Moo, Lot Dai Mai
למביני השפה, הצלחתי?
-
German Tawandaengאם התכוונת ל:
- (אני) אוכל אוכל קר
- לא רוצה חזיר
- אפשר הנחה?
הצלחת

אבל.....90% אחוז סיכוי שלא יבינו אותך, בגלל הטון השונה. אבל תמיד שווה לנסות ולו רק בגלל הגישה, החיוך והאוירה הטובה.
-
German Tawandaeng

-
German Tawandaengחחח... התכונתי אני אוכל ארוחת ערב (לא קר).
כל השאר הצליח.
אני מניח שנסתדר טוב יותר באנגלית

-
German Tawandaeng- השוואה עם Hard Rock Caféאם צריך לבחור ביניהם, מה עדיף?
מה השוני?
ה-Hard Rock Café נראה יותר מערבי וקרוב יותר
-
German Tawandaeng- השוואה עם Hard Rock Caféמדובר בשני מקומות שונים לחלוטין באופים ובמיקומם.
Hard Rock Cafe ממוקם ב-Siam Square, סמוך לכיכר סיאם, והוא משמש בעיקר כמסעדה/בית קפה עם הופעות חיות של להקות מתחלפות - בסגנון מערבי הרבה יותר.
הסגנון המערבי מתבטא גם בתפריט וגם במוזיקה. המקום יחסית די קטן בגודל של מסעדה בינונית בארץ. הקהל ברובו יושב, חלקו על כסאות בר, ובחלקו ליד שולחנות בודדים רגילים.
לעומת זאת, ב-German Tawandaeng מדובר באולם ענק, רחב מימדים, וכולל קומה שניה בהיקפו מסביב. מתבסס על קהל מקומי, כשהרפרטואר כולל שירים בתאילנדית ברובם המוחלט שאותם כלל לא תכיר - לעומת זאת, הקהל המקומי שם יודע איך לעשות שמח - הם קופצים ורוקדים ללא הרף ומדביקים בהתלהבותם את כל הקהל.
מצרף לך קישור שכתבתי בעבר על Hard Rock Cafe Bangkok
ואפרופו לגבי השפה התאילנדית, הנה בדיוק הדוגמה מדוע לא יבינו אותך -
Yen = קר, וגם Yen = ערב, רק בטונים שונים
-
German Tawandaeng- השוואה עם Hard Rock Caféהמקומות מתאימים גם לילדים ?
-
German Tawandaeng- השוואה עם Hard Rock Café...בני כמה הילדים...?...
-
Hard Rock Café או סטייל דומה גם בצ'אנג מאימן הסתם, אנו מתחברים יותר למאכלים המערביים וגם למוזיקה המוכרת.
בבנגקוק, אנסה לשלב בתכנית את German Tawandaeng וגם את Hard Rock Café בלילה נוסף. אדווח רשמים כשאחזור.
גיליתי שגם בצ'אנג מאי יש Hard Rock Café. מישהו מכיר ויכול לחוות דעה? האם אמיתי או חיקוי? אין מידע ותמונות מהמקום ולא ניתן להתרשם.
בעיקרון, האם יש בצ'אנג מאי מסעדה/מועדון שניתן לשלב ארוחת ערב ומוזיקה חיה בדומה לנ"ל?תודה,
-
Hard Rock Café או סטייל דומה גם בצ'אנג מאימסעדה בצ'אנג מאי שמשלבת גם הופעות חיות
ונמצאת גם על הנהר עם נוף יפה מאוד
good view