מלון בצאנג מאי למשפחה
-
אנחנו טסים הקיץ לתאילנד, הורים +3 ילדים. מחיפוש ברשת ראיתי שאין חדרים משפחתיים. אשמח לקבל המלצות למלון בצאנג מאי שמתאים למשפחה. רצוי במיקום במרכז .
-
מלון בצאנג מאי למשפחהאנחנו ישנו ב Raming Lodge Hotel & Spa לקחנו שני חדרים עם דלת מקשרת (אני חושב יש גם חדרי משפחה) מיקום מעולה ומלון טוב מאד.
רונן
-
מלון בצאנג מאי למשפחהמלון רמינג לודג׳ הוא מלון בוטיק מקסים עם חדרים איכותיים, המלון ממוקם בקירבת שוק הלילה.
בנוסף למלון הזה נפתח מלון חדש בשם Eastin בפינת הרחוב הכי מרכזי בצ׳אנג מאי רחוב Nimmanhemin. מול המלון יש קניון Maya ליד המלון יש מתחם עם בתי קפה, מסעדות וחנויות.
ברחוב Nimmanhemin, יש הכל מהכל חנויות, בתי קפה, מסעדות, פאבים ועוד.
לא הרחק מהמלון יש עוד מתחם של מסעדות וחנויות, יש קניון נוסף בשם סנטרל ועוד קניון מרכזי חדש שנפתח במרחק של 7 דקות נסיעה סנטרל פסטיבל.
-
מלון בצאנג מאי למשפחהגם אני חשבתי לקחת את מלון רמינג לודג' אבל מספר סוכנים שפניתי אליהם הזהירו אותי מהמקום ואמרו לי שיש שם בארים מפוקפקים וזה אזור לא מתאים לילדים. מה דעתכם? סתם הפחידו אותי?(בעלי טוען שכנראה הם לא מקבלים מספיק עמלה על מלון זה ...)
-
מלון בצאנג מאי למשפחהמישהו מכיר את מלון אימפרס או את מלון אימפריאל? שניהם הוצעולי על ידי סוכן
-
מלון בצאנג מאי למשפחה...שניהם מלונות טובים במרכז...אימפריאל מלון מפואר יותר...
...אמפרס נמצא לייד בית חב"ד..מרחק הליכה..
-
מלון בצאנג מאי למשפחהאני באופן אישי אוהבת יותר את מלון אמפרס וחושבת שהוא יותר יפה מה אימפריאל.
מלון אימפריאל מאה פינג הוא מלון טוב אך יש להזמין רק את החדר דילקס, החדר סופרייר הוא זול יותר אך גם פחות טוב.
-
מלון בצאנג מאי למשפחהמלון אימפרייל שאורית המליצה עליו הוא מלון ברמה טובה ומקבל ביקורות מעולות מהמטיילים והמשפחות שחזרו ממנו אם מזמינים מספיק מראש ניתן לקבל גם אופציה של דלתות מקשרות או חדרים צמודים להרכב משפחתי
אופציה טובה נוספת לבדוק בצ'אנג מאי את מלון דואנג טוואן אשר ממוקם מרכזי בסמוך לאימפרייל
-
מלון בצאנג מאי למשפחהבאמפרס ארוחות בוקר טובות.
-
מלון בצאנג מאי למשפחהמלון Raming Lodge עונה על כל צרכי המשפחה, קל וחומר תמורת מחיר הלינה אותו הוא גובה (לא מלון יקר).
המלון ממוקם בקרבת שוק הלילה וחולק את הרחוב עם מס' בארים, חנויות ומכוני מאסאג' (מכוני מאסאג' תמימים, ללא שירותי מין).
לעיתים, בחלק מהבארים ניתן לצפות בזרים מערביים מבלים עם נשים מערביות/מקומיות, אולם באווירה טובה, חיובית וללא בתי בושת או הזמנות לשירותי מין כאלו ואחרים.
מלון נוסף עליו אני יכול להמליץ הינו Yantarasri, מלון בוטיק מיוחד ויפה. המלון ממוקם ברחוב Nimmanhaemin האיכותי שהוזכר בשרשור. -
מלון בצאנג מאי למשפחהמי שרוצה להינות ולשהות באיזור עם סטייל, שיקח מלון ברחוב Nimmanhaemin, זהו ״הרחוב״ בצ׳יאנג מאי ויש בו תיירים רבים ומקומיים בכל שעות היום והלילה, כמו גם לאלו שאוהבים את שוק הלילה, ניתן לקחת מונית אדומה במחיר של 20 באט לאדם או 100 באט למשפחה לשוק הלילה אשר ממוקם במרחק של כ-10 דקות נסיעה.
צ׳אנג מאי, איננה מסתכמת רק בשוק הלילה.
-
מלון בצאנג מאי למשפחההיי אורית. יש לך מלון ספציפי שאת יכולה להמליץ עליו באזור זה?
-
מלון בצאנג מאי למשפחהיש המלצה בשרשור הזה למלון שנדב המליץ ולמלון שאני המלצתי.
רחוב Nimmanhemin הוא רחוב אחד ארוך שמתפצל לתתי רחובות שנקראים soi ומספר רחוב. לכל אורך הרחוב יש מסעדות, חנויות ועוד וכיף לטייל שם ברגל.
המלון שאני המלצתי, ממוקם בתחילת הרחוב Nimmanhemin ומתחת למלון נפתח מאין מרכז של בתי קפה ובחציית כביש יש את קניון Maya.
תנסה לברר באינטרנט מלונות נוספים ותציין את שם הרחוב.
-
מלון בצאנג מאי למשפחהאנחנו משפחה גם 3 ילדים ומחפשים מלון ברמה טובה מאוד.
מה שחשוב שלנו שבשבת אנחנו ניהיה מרחק הלכה מבית חבד (שומרי שבת ).
מה המלון הכי מומלץ?
-
מלון בצאנג מאי למשפחהאני לא יודע מה "הכי מומלץ", אולם מלון Shangri-La Hotel הינו ברמה גבוהה מאוד ונמצא מרחק הליכה מבית חב"ד.
-
מלון בצאנג מאי למשפחהתודה. כמה זמן הליכה ברגל? האם ההליכה דרך מקומות "בטוחים" לילדים ולמבוגרים?
יש עוד המלצות למלונות ?
-
מלון בצאנג מאי למשפחהבדקו את מלון אמפרס באיזור בית חב"ד בצ'אנג מאי כ 5 דקות הליכה
המלון מקבל ביקורות טובות מהמטיילים שחזרו ממנו
-
מלון בצאנג מאי למשפחהאמפרס מומלץ ונמצא שתי דקות הליכה מבית חבד.
אם אתם שומרי שבת אז למיטב זכרוני יש שם מפתחות.
כדאי במקרה הזה להזמין דרך אחת הסוכנויות בצ'יאנג מאי שתוכל להבטיח לכם קומה נמוכה.
-
מלון בצאנג מאי למשפחה -
מלון בצאנג מאי למשפחהגם כן מלון ברמה טובה לא רחוק מבית חב"ד המלצתי עליו בתגובה קודמת בשרשור הזה