טיול לבד לחודש
-
שלום לכולם.
אז אחרי תקופה מסעירה החלטתי לצאת לטיול של חודש לבד אבל אני לא חושב על יעד נורמלי.
התקציב הוא בין 10 ל15 אלף.
תודה מראש
-
טיול לבד לחודשלחודש- אני מניח שזה כולל את הכרטיס. בכל מקרה זה אמור להספיק, אלא אם אתה מחפש מלונות יקרים, שותה כל היום וחי בלי מודעות לתקציב.
תנסה להגדיר יעד לא נורמלי בשבילך? או בשביל האחרים כדי שיוכלו לענות, כי אני הייתי אומר לך ישר סוריה- לא יודע מה נורמלי שם לחיות בתוכו...
-
טיול לבד לחודשתודה.
תתעלם בבקשה מהבקשה ליעד "נורמלי".
אני מתכוון מבחינת תקציב מה יתאים לי אולי אני יכול אפילו להאריך?
ברור שאתה לא יודע מה בדיוק מה אני רוצה אבל גם אני לא :/.
-
טיול לבד לחודשלא בתנאי פאר וכולל טיסה- אני חושב שאתה יכול לעשות חודש בכל מדינה במרכז וגם לחזור עם עודף.
אמרת שהיה סוער- אז האם אתה מחפש עכשיו משהו רגוע? אתה גם יכול לבחור איזו עיירת חוף באיזו מדינהולהשתקע בה , או פרויקט התנדבות או ללמוד ספרדית תוך מחיה אצל משפחה.. יש המון אפשרויות לשדרג טיול רגיל ושגרתי
-
טיול לבד לחודשבהחלט משהו רגוע.
מה הכוונה בתנאי פאר?
נגיד מקלחת זה דיי מאסט (אם כי לא חייב פרטית) ניקיון החדרים זה משהו שאפשר להבליג.
-
טיול לבד לחודשהדרישות מינמום שלך בהחלט לא עונות להגדרת פאר- ככה שנראה לי שתהיה בסדר בכל מדינה שתבחר... אולי תחשבו על משהו כמו ניקרגואה? בהחלט אפשר להעביר בה חודש רגוע- יש מקומות שאין כמעט תיירים, יש אופציה להתנדבות, יש גם חופים, יש אפשרות לשהות בבתי משפחות, והמחירים די זולים, ויש תחושה של ביטחון ברוב המקומות.