טיול לחודש
-
שלום לכולם.
אז אחרי תקופה מסעירה החלטתי לצאת לטיול של חודש לבד אבל אני לא חושב על יעד נורמלי.
המליצו על ממקום ביפן בשם סאן קויה אבל הטיסה לשם היא יקרה.
התקציב הוא בין 10 ל15 אלף.
תודה מראש
-
טיול לחודשהיי,
השאלה שלך קשה וסופר כללית. מה זה יעד נורמלי מבחינתך? יש דברים ספציפים שאתה מחפש או רוצה לראות או לעשות? למה אתה מחפש דווקא בפורום המזרח הרחוק ולא אירופה וא אפריקה לדוגמא? אם יש לך כיוון עוד מידע יעזור לייעץ לך. באופן עקרוני כי רשמת אז למזרח הרחוק יותר זול לטוס להודו ותאילנד מנסיוני.
הרבה הצלחה!!
-
טיול לחודשתודה על העזרה.
הודו ותאילנד דווקא פחות מתאים לי (ישראלים).
אני מחפש מקום להתבודד בו יותר לקרוא ספפרים לחשוב אולי גם קנביס זמין.
-
טיול לחודשכמעט בכל פורום "איזורי" שמת הודעה זהה, וגם בפורום משפחות (לא ברור לי למה). אתה באמת מצפה מאנשים להמליץ לך על מקום עם "קנביס זמין"? זה לא חוקי. בשום מקום באסיה. לא פלא שלא קיבלת באף פורום התיחסות אחרי ההודעה הזאת.
-
טיול לחודשנראה לי שעדיף שתבחן קודם כל את התנאים בבתי הכלא במדינות השונות ולפי זה תבחר את מדינת היעד.
-
טיול לחודשהיי,
ביום שלישי הייתי בפנאל בירושלים שעסקה בתרמילאות ישראלית. אחד הדוברים אמר שבעידן של היום לאו דווקא המרחק הוא הקובע.
אני מבין אם קרה משהו ואתה מרגיש שאתה חייב לעוף מפה אבל ככה סתם נשמע לי שאתה בהחלט יכול לרדת לדרום כשישתפר מזג האוויר ולהתבודד בנעימים, לדעתי לפחות.
מבחינת אסיה אני יכול להמליץ על קמבודיה. במזרח שלה יש אזורים מקסימים ולא מתוירים במיוחד. היעד מספר אחד בשבילי זו בורמה, אין הרבה תיירים בכלל ויש חוף ים בשם nwghsuga או משהו כזה שהוא מקום מאוד מבודד, לרמת אין חשמל במהלך היום אלא רק בערב. כנס לקרוא את הבלוג שלי על בורמה, מקום מדהים, זול ויחסית נטול תיירים. בהצלחה!!