ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חברים אני צריכה עזרה!!!

פורום צפון אמריקה
    8
    13
    3946
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • origiladnoya
      origiladnoya נערך לאחרונה על ידי

הי,

ביולי הקרוב נטוס  פעם ראשונה לארהב. אני ובעלי ו-3 ילדנו.

הבעיה היא כי רציתי מאוד את הפארקים של אורלנדו וכלן נקבע איזור הטיול למערב ארה"ב.

אבל ככל שאני שומעת עוד ועוד אנשים כולם אומרים לי לשנות למזרח. ששם יש יותר אטרקציות וגם לילדים יש שם במקום את אורלנדו פארקים מקבילים.

אני עדיין יכולה לעשות שינויים כי הטיסה שהוזמנה היא הלוך ושוב ניו יורק ולא הזמנתי עדיין טיסות פנים.

מה אתם אומרים ?? אני ממש אובדת עצות וצריכה עזרה.

מי שהיה בשני המקומות עם ילדים מה עדיף?

אשמח לקבל תגובות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

חברים אני צריכה עזרה!!!

פעם אחרונה שבדקתי במפה אורלדנו הייתה במזרח ארצות הברית.

פתחת כבר בעבר שרשורים עם שאלות, אבל לא חזרת אליהם ולכן לא ברור לי מה אתם רוצים, על מה פנטזנתם או על מה חשבתם, איזה כרטיסי טיסה יש לכם ביד (כלומר תאריכים), בני כמה הילדים וכו'.

אז אולי תתחילי בלספר יותר על עצמכם, מה אתם אוהבים ומה אתם רוצים?

• שירליץ
          שירליץ נערך לאחרונה על ידי

חברים אני צריכה עזרה!!!

את מתבלבלת. 

אורלנדו זה במזרח ארה"ב. בדרום מזרח ליתר דיוק. 

לכן השאלה לא ברורה. 

עם אורלנדו יותר נוח לחבר את החוף המזרחי, זה פשוט חוסך שעות רבות של טיסה. 

(ויש דברים נפלאים במזרח, ובמערב)

• origiladnoya

חברים אני צריכה עזרה!!!

צודקים. התבלבלתי. התכנון היה לסוע למזרח ארה"ב כי העוגן היה אורלנדו.

לעשות עוד 5 ימים בניו יורק וכן 10 ימי נוף באיזור מיין, ניו המפשר מצטוסס וכו( טיול מעגלי מניו יורק לאיזור ההרים הלבנים, אגדיה, מפלי הניאגרה וכו).

השאלה היא האם כדאי לשנות ולסוע למערב?

אנחנו משפחה עם זוג תאומים בני 12 וילדה בת 10.

הילדים שלי מתים על פארקי שעשועים ואקסטרים למיניהם. אין להם פחד מכלום.

הטיול הזה הוא ראשון בארהב לכולנו ואני לא יודעת מתי עוד יזדמן ויתאפשר לנו לעשות טיול כזה שוב..

• דורבן
              דורבן נערך לאחרונה על ידי

חברים אני צריכה עזרה!!!

את בהחלט צריכה עזרה. מציע את Google Maps כעזרה ראשונה.

אם תשימי את כל הנקודות שהזכרת על המפה תווכחי לדעת שיהיה קצת קשה לבקר אפילו ברובם בפרק זמן קצר מ 3-4 שבועות.

- אורלנדו - לפחות 5 ימים (מציע יותר - שבוע), כולל הגעה ופינוי (בד"כ הגעה בטיסה. לא סביר לנסוע משום מקום)

- ניויורק - פעם ראשונה, תרצו לפחות 3 ימים

- מעגלי ניויורק-בוסטון-אכדיה -הרים לבנים-ניאגרה - זה חתיכת שטח. מרחקים עצומים.

כדאי לקרוא בפורום מסלולים הכוללים ניויורק-בוסטון/וושינגטון ניאגרה (מעגל סביר, כ 7-10 ימים)

או, מעגל ניויורק-הרים לבנים. אכדיה רחוקה . תוספת 2-3 ימים.

תקראי על כל אחד מהאתרים, תנסי לבדוק התאמתו לדרישות המשפחה, כולל איך תסתדרו בנהיגות ארוכות של 3-5 שעות ברצף.

-- אכדיה, הרים לבנים - נוף, יפה והרבה.

--בוסטון, וושינגטון, ניויורק - ערים נהדרות. שונות אך מדהימות. כולן.

-- -- ניאגרה, אלף האיים - מקסים. שייט באוניה ליד המפלים טוב יותר מדיסני - חויה לכל החיים, אבל המרחק ...

מכיוון שטיילנו בהרכב משפחתי דומה (החל מגיל 11-13 של שני הבנים) בכל האתרים האלו - ב 4 טיולים!! מציע לך להכנס לבלוג שלנו (בחתימה) ולקבל הצצה במה מדובר.

• origiladnoya

חברים אני צריכה עזרה!!!

דורבן, את הבלוג שלך אני מכירה כמעט בעל פה ולקחתי מימנו הרבה רעיונות! העיניין הוא שבגלל שהעוגן היה אורלנדו הוחלט לשלב טיול 10 ימים של נוף במזרח אבל אחרי התייעצויות עם עוד אנשים כולם מכוונים למערב.. למקומות שכולם מכירים מהסרטים.. סאן פרנססקו לוס אנגלס לאס ווגס וכו.. מה כדאי? כי בעצם הכל עוד פתוח מבחינתי

• אנשיםטובים

חברים אני צריכה עזרה!!!

אי אפשר לענות כי הכל כדאי.

לוס אנג'לס, סן פרנסיסקו והאיזור מאד כדאי

אורלדנו וודאי שכדאי

ניו יורק כדאי

אבל גם שאר המקומות כדאי.

בואי נתחיל מתאריכים מדוייקים לטיסות כדי לאפס אותנו.

איזה אתרים הם בגדר חובה ואין מה להציע לך לוותר עליהם? ניו יורק? אורלדנו? משהו נוסף?

ועל כמה זמן חשבת בכל מקום כזה (והאם יש פה מקום להציע לך זמנים אחרים).

אחרי שנבין מסגרת זמן כוללת ואתרי חובה, אפשר לראות כמה זמן נשאר ואיך אפשר

לנצל אותו הכי טוב.

ואם עוד לא קראת, אני אציע גם את מדריך השלבים שלי לתכנון הטיול

וגם את טעויות נפוצות של ענת

• may east
                    may east נערך לאחרונה על ידי

חברים אני צריכה עזרה!!!

"~~עם אורלנדו יותר נוח לחבר את החוף המזרחי, זה פשוט חוסך שעות רבות של טיסה"

אורלנדו לניו יורק זה שעתיים וחצי בערך.

אורלנדו וגאס זה 5.

בטיסה לוגאס מרוויחים 3 שעות Smile

אני שילבתי יוניורק-אורלנדו-וגאס והפארקים מסביב.

• origiladnoya

חברים אני צריכה עזרה!!!

הי,

אנחנו טסים ב-30 ביוני ל-3 שבועות בדיוק. התכנון היה לעשות כ- 10 ימי טבע ,שבוע שלם באורלנדו כי הילדים שלי משוגעים על כל הפארקים האלו ולא מפחדים מכלום. ועוד 4ימים ניו יורק.

מכיוון שאורלנדו היא במזרח חיפשתי טיול טבע באיזור הזה ולכן הלכתי לכיוון טיול שמתחיל בניו יורק ומסתיים במפלי הניאגרה (דרך פרוביסטאון אכדיה הר ושינגטון ההרים הלבנים ואולי גם הירוקים 1000 האיים ומפלי הניאגרה)שם אנחנו מתוכננים לעלות על טיסה לאורלנדו. הבעיה היא כי יש לי תחושת החמצה שאולי הימי נוף האלו הם סתם התפשרות בעוד שבצד השני נמצאים כל המקומות המוכרים כגון לאס ווגס ילסטון לוס אנגלס והנופים היותר יפים.  מה שכן, מבחינתנו המאסט זה אורלנדו וניו יורק.

• roshaked
                        roshaked נערך לאחרונה על ידי

חברים אני צריכה עזרה!!!

אנחנו טסים באותו יום ואחרי 10 ימים טסים מבאפלו לפלורידה אבל אני תכננתי מסלול קצת שונה.

אין ספק שהפארקים במערב מיוחדים (והקדשנו להם טיול בפני עצמו  ב 2012) אבל אני בעד התמקדות בצד אחד.

המסלול שציינת כולל אתרי טבע מצויינים (ע"פ חוות הדעת עוד לא הייתי) ואם ניו יורק ואורלנדו זה חובה אצלך אז לדעתי כדאי להתמקד בצד המזרחי כמו שתכננת.

עופר

• IM
                          IM נערך לאחרונה על ידי

חברים אני צריכה עזרה!!!

נתת בעצמך את התשובה 

אם ה MUST זה אורלנדו וניו יורק , ומסגרת הזמן היא 3 שבועות , שילוב החוף המערבי יגזול זמן רב מהטיול . רק הטיסות יגזלו יומיים , המרחקים בין מקום למקום גדולים , טיול במערב ( האתרים הקלסיים - סן פרנסיסקו , כביש 1 , לוס אנגלס , לאס וגאס , סן דייגו , יוסמיטי , שלא לדבר על הפארקים של יוטה ואריזונה ) נדרשים במינימום שבועיים וחצי - שלושה .

לטיול ראשון - התרכזי בחוף המזרחי .

אם מוותרים על אורלנדו - ניתן לשקול טיול בחוף המערבי + ניו יורק . אבל אז כדאי לפחות כיוון אחד לטוס ישירות לחוף המערבי ואני מבינה שהטיסות שלכם סגורות 

אל תתלבטי - יהיה לכם טיול נפלא בחוף המזרחי . 

החוף המערבי ימתין בסבלנות לטיול הבא angry

• אנשיםטובים

חברים אני צריכה עזרה!!!

אני מבולבל

מצד אחד את כותבת "התכנון היה לעשות כ- 10 ימי טבע", ואז "לאס ווגס ילסטון לוס אנגלס והנופים היותר יפים"

ילוסטון זה אכן טבע ונופים. אבל מה הקשר ללאס וגאס ולוס אנג'לס שהן ערים?

אני לא רואה בעיה לשלב מזרח ומערב. באופן מאד גס, טיסת פנים בכל מקרה גומרת לנו לפחות חצי יום אם לא יום. כל שזה פחות משנה טיסה 'קצרה' במזרח או טיסה מחוף לחוף. לא שלא משנה, אבל לא מאד.

אבל אם אורלדנו וניו יורק כבר בתכנון (ובינהם חייבים טיסה), הרי שהוספת יעד נוסף במערב למשל זה 'בזבוז' של עוד חצי יום עד יום טיסה (כי יהיו 2 טיסות פנים ולא 1). זה לא אומר שזה כזה נורא.

הבעיה היא שאם שבוע אורלדנו, ונניח 3-4 ימים בניו יורק, ו-3-4 ימי טיסות (כולל טיסות פנים ובינלאומיות) אז נשאר לנו לכל היותר 8 ימים נטו לטיול (היכן שלא רוצים) ואולי פחות.

אם רוצים נופים - שבוע יכול יופי להתאים לילוסטון למשל שהזכרת. אבל אז מדובר על ילוסטון נטו. בלי לאס וגאס ובלי לוס אנג'לס. טסים נניח לסולט לייק סיטי הלוך ושוב.

בקזה מקרה צריך לבדוק שעות ואפשרויות טיסה כדי לסדר את שלושת היעדים - ניו יורק, אורלדנו וילוסטון.

אגב ילוסטון - ילוסטון בכל מקרה ממקום ב"סוף העולם". כך שאפילו בטיול קלאסי לדרום מערב קשה (ויקר) להגיע אליו. כך שאם זה חלום שלכם לא הייתי אומר -"חכו להזדמנות שתהיו במערב" כי זה לא מאד קשור.

אם בכל זאת מדובר על ערים ונופי דרום מערב, אז 8 ימים זה אכן ממש לא הרבה. טיול 'קלאסי' לדרום מערב לוקח כ-3 שבועות. אפשר לדחוס אותו לשבועיים תוך ויתורים. אבל ל-8 ימים זה כבר מאד לא ריאלי. אפשר אם רוצים לעשות למשל יומיים סן פרנסיסקו, 3 ימים ליוסמיטי (כולל הדרך) ועוד יומיים ללא וגאס. אבל אני בספק אם זה שווה את המאמץ.

• myomer
                              myomer נערך לאחרונה על ידי

חברים אני צריכה עזרה!!!

היי

אפשר לעשות 10 ימים טיול מאוד יפה לניו המפשיר, וורמונט וצפון מדינת ניו יורק. 

אנחנו גם שילבנו בדרך מניו יורק את בוסטון שהיא יפייפיה. במפלי הניאגרה נשארנו עוד לילה וטיילנו קצת בקנדה לכיוון ניאגרה און דה לייק גם יפה מאוד ומשם טיסה לאורלנדו. לטעמי ל 10 ימים חבל לנסוע עד המערב. וזה פחות מ-10 ימים כי חלק מהזמן יילך על הטיסות. 

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון