ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול באירופה

פורום אירופה
    3
    3
    1293
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Masha_3474566
      Masha_3474566 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני ובן זוגי מעוניינים לעשות טיול באירופה בין שבועיים .

התחלת טיול בפארג והיעד האחרון הוא אמסטרדם.

השאלה היא באמצע , אנחנו חושבים לנסוע ברכבת מפראג לבלין ומברלין לפריז ומפריז לאמסטרדם.

השאלה האם נספיק את כל היעדים בשבועיים? האם יש המלצות ליעדים אחרים?

אשמח גם להמלצות כיצד אנחנו מגיעים מברלין לפריז וכמה זמן נסיעה ברכבת או ברכב?

תודה לעונים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

טיול באירופה

אני בשום אופן לא הייתי בוחרת בארבע ערים. בפראג העברתי 5 ימים בנוחות, בפריז שבוע לא הספיק לכל מה שרציתי. באמסטרדם לא הייתי. ממה שאני יודעת, פראג ואמסטרדם קטנות יותר מפריז ומברלין, ואפשר להיות בכל אחת משהו כמו 4 ימים. ברלין ופריז שוות לפחות שבוע כל אחת (בברלין גם לא הייתי באופן אישי). אני לא רואה איך מספיקים את 4 הערים האלה בשבועיים. כמובן, בהנחה שרוצים יותר מאשר רק לסמן וי. אל תשכחי שכל מעבר בין עיר לעיר גוזל לפחות חצי יום.

• myny
          myny נערך לאחרונה על ידי

טיול באירופה

קצת צפוף הייתי מוותר על שתי ערים - מאחר ופראג אמסטרדאם שוות כל אחת כשלושה ארבעה ימים פריז בקלות שבוע  וברלין יש כאלה שמתאהבים ויש כאלה שמתעבים הייתי נערך קצת אחרת  ההיתי מוותר על ברלין לחלוטין- אולי מצמצם את הביקור לשטח יותר ממוקד כמו בודפשט,פראג ווינה. או מינכן,זלצבורג,ציריך \ קלן,אמסטרדאם,בריסל .\ את פריז הייתי משאיר לשבוע בפני עצמו  לפעם אחרת. שבועיים הם לא הרבה זמן כשלוקחים בחשבון טיסה הלוך ושוב ונסיעה בין היעדים

לגבי כמה זמן לוקח- נכנסים לגוגל מפות מצד ימין למעלה מקלידים יעד -פותחים מסלול ומקלידים יעד שני ואז המערכת נותנת בין שלוש לארבע אפשרויות -רכב,תחבורה ציבורית,רגל,אופניים בוחרים מה שרוצים ומתקבל זמן הנסיעה והמרחק כולל איזה קוים של תחבורה ציבורית ומה זמני היציאה

בהצלחה

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון