מלון בקופיפי
-
הייי
מישהו יכול לתת לי המלצות על מלונות בקופיפי באזור המתוייר ולא המבודד ?
ירח דבש בני 25
cabana לא בא בחשבון.. נראה מלון מיושן מאוד
המלון החדש, PP Princess Resort, נראה מעולה אבל החוות דעת שראיתי זה שיש ריח מחריד של ביוב וזה מתחם של כמה מלונות ושארוחת הבוקר לא טובה
אם מישהו יכול לתת חוות דעת שונה על המלון אשמח לשמוע
התקציב הוא בין 1600-1900 שקל ל3 לילות
-
מלון בקופיפיהשהייה היא בין 19-22 למרץ
-
מלון בקופיפיהקבנה הוא אחד המוצלחים במרכז , בנוסף ישנם כמה אחרים כמו ה"פרינסס" או ה"אניטה" אך במידה וזה נראה לך רמה נמוכה היתתי ממליץ לקחת מלון בצד השני של האי, ישנם מלונות ברמה גבוהה:
Holiday Inn
Outrigger
אך יש לשים לב שבכדי להגיע למרכז תצטרכו לקחת סירה שעולה כ1400 בהאט לכיוון.
אך רמת המלונות יותר גבוהה בהחלט.
-
מלון בקופיפידווקא בגלל שאני מבין מההודעה שלך שארוחת בוקר לא טובה היא סיבה מבחינתך לחשוש ממלון כלשהו- חשוב שתורידי ציפיות מהמלונות בקופיפי.
מקומות הלינה בקופיפי ידועים בתמורה הנמוכה שנותנים עבור הכסף, ביחס למקומות אחרים בתאילנד.
אני חס וחלילה לא אומר את זה כביקורת עלייך כי אלו אכן דברים חשובים ולגיטימי לחלוטין לקחת את זה בחשבון- אבל חשוב לדעת לצורך תיאום ציפיות שהסטנדרטים בקופיפי יותר נמוכים מבשאר המקומות כדי שלא תתאכזבי.
-
מלון בקופיפיחשוב להנמיך ציפיות מהמלונות שנמצאים במרכז קופיפי אף אחד מהם לא נותן תמורה טובה למחיר
המלונות הנורמלים שם שגם הם לא ברמה יותר מדי גבוהה יחסית לשאר היעדים בתאילנד הם הקבאנה ופיפי אניטה
-
מלון בקופיפיכן אני יודעת שהמלונות שם ברמה יחסית נמוכה לשאר המקומות והציפיות שלי נמוכות
אז השאלה היא , אניטה או פרינסס ...
מה ההמלצות?
הייתי שמחה לשמוע חוות דעת שלכם על המלון פרינסס
-
מלון בקופיפישתיהם טובים, תעשי השוואה מבחינת מחיר ואיכות ותחליטי