הישראלי היפה בוויזאייר.
-
אתמול התעכבה לפני ההמראה טיסת וויזאייר מבופשט לתל אביב 45 דקות.
הסיבה לא היתה שביתת טייסים, לא מזג אויר סוער ולא עיצומי פקחי האויר.
הסיבה היתה:
גירסה מס' 1 : שני נוסעים, אחד ישראלי והשני הונגרי הלכו מכות במטוס.
הדיילים ההונגריים בעצה אחת עם הקברניט ההונגרי הזמינו שוטר הונגרי והישראלי הורד מהטיסה.
אנטישמים.
גירסה מס' 2 : הגירסה שלי, כי ישבתי בדיוק בשורה אחריהם. הנוסע ההונגרי ישב ליד החלון והתיק שלו ועליו הפלאפון היה על המושב האמצעי. הגיע הנוסע הישראלי וזרק את התיק שלו על הטלפון של ההונגרי.
ההונגרי ביקש שירים את התיק כי ישבור את הטלפון שלו. כתגובה הישראלי התחיל להכות את ההונגרי, והפסיק רק כאשר אחת הדיילות התערבה.
הישראלי היפה במיטבו.
-
הישראלי היפה בוויזאייר.וואו...
רק למה היה צריך גירסה נוספת (1) מעבר לזו שראית? והאם הישראלי אכן סולק או שלבסוף ישב(גר) הזאב עם הכבש..
-
הישראלי היפה בוויזאייר.קיפודה,
לצערי, אני דווקא מניח שאני מבין מדוע lbd צירף גם את הגרסה הראשונה -
הרי זו הגרסה שסביר מאוד להניח שתוצג בקרוב באיזה אתר אינטרנט / עיתון.... ואז יחלו התגובות שיאשימו את חברת התעופה / את ההונגרים בכלל - באנטישמיות, כך שמדובר בהקדמת רפואה למכה...
שמוליק
-
הישראלי היפה בוויזאייר.
גירסה מס' 3 : נוסע ישב ליד החלון והתיק שלו ועליו הפלאפון היה על המושב האמצעי. הגיע הנוסע שני (קצת מסובב בראש) וזרק את התיק שלו על הטלפון של הנוסע הראשון. בתגובה הוא ביקש שירים את התיק כי ישבור את הטלפון שלו. כתגובה הנוסע השני התחיל להכות את הנוסע הראשון, והפסיק רק כאשר אחת הדיילות התערבה.בנאדם טרללה לא מדגם מיצג.
-
הישראלי היפה בוויזאייר.שמוליק-----אתה קורא את המחשבות שלי.
קיפודה-----אולי לא הסברתי נכון. הנוסעה הישראלי אכן הורד מהמטוס.
אגב, לפני הטיסה פגשתי על קפה ועוגה בבית הקפה "פרוליך" ברובע היהודי (לא במקרה, עם תאום מראש) את חבר הפורום "המטייל המתמיד" שנחת רק בבוקר.
-
הישראלי היפה בוויזאייר.אהה, הבנתי את הפואנטה. תודה.
מבאס, אבל חשוב שנזכור שלערסים בעולם אין בהכרח תעודת זהות ישראלית...
-
הישראלי היפה בוויזאייר.הבעייה היא יותר עם הצד השני ההופכי של המשפט הזה....

-
הישראלי היפה בוויזאייר.גם חשוב שנזכור שהתכונות שלהם לא התגבשו בארצינו הקדושה.
אלא זה יבוא מחו"ל...לפני דור או יותר + שגיאות שנעשו בתהליך הקליטה.
-
הישראלי היפה בוויזאייר.... שלום...
....לא הבנתי בדיוק מדוע הנוסע ההונגרי סירב מלכתחילה לפנות את המושב שלא היה
.....היה שייך לו?...יכול להיות שבגלל זה הישראלי לא יכל לשבת?...
-
הישראלי היפה בוויזאייר.דן------גם אתה לא הבנת, וכנראה שלא טסת בוויזאייר. במקרה שלנו המושב במעבר גם היה פנוי לגמרה והישראלי התכוון לשבת שם. בוויזאייר נהוג, כאשר המטוס לא מלא, לשים את החפצים במושב האמצעי. אם אני לרוצה לשים את החפצים שלי שם והשכן הקדים אותי, מבקש ממנו יפה רשות גם לשים חפציי שם. כך נוהגים בני תרבות.