Banyan Tree או Lebua בבנגקוק?
-
מישהו היה?
תודה!
-
Banyan Tree או Lebua בבנגקוק?המלון לה בואה ברמה מאוד גבוהה וממוקם באיזור סילום המטיילים המעטים שחזרו ממנו מאוד התפעלו והמליצו בחום תוכלו לקרוא ביקורות מאורחי המלון בקישור הבא
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g293916-d301007-Revi ews-Lebua_at_State_Tower-Bangkok.html
-
Banyan Tree או Lebua בבנגקוק?שני המלונות מאד מאד יוקרתיים ומפוארים. סיכוי קלוש שתתאכזב מרמתם.
על גגותיהם מצויות מסעדות הגג מהמפוארות ביותר בבנגקוק.
- Lebua ליד הנהר, עם נוף מקסים.
- Banyan Tree - ברחוב סאטורן, מרכז העסקים של בנגקוק.
אולם שני המלונות ממוקמים במקומות לא מרכזיים, ודי משעממים מבחינת אוירה. הבעיה העיקרית לדעתי היא שהנגישות מהם למקומות מרכזיים היא במוניות בלבד.
-
Banyan Tree או Lebua בבנגקוק?תודה רבה לשניכם!
אנחנו מחפשים מלון ברמה כזו, שנוכל לישון בן בחדר בקומה גבוהה.
אבל אולי כדאי ללכת על משהו יותר קרוב למרכז כי יש לנו רק ערב אחד בבנגקוק בכל הטיול.
לחפש באזור סיאם סנטר?
-
Banyan Tree או Lebua בבנגקוק?מלון מאוד מפנק באיזור הסיאם הוא מלון הרניסאנס
http://www.marriott.com/hotels/travel/bkkbr-renaissance-bang kok-ratchaprasong-hotel/
-
Banyan Tree או Lebua בבנגקוק?תודה -
ומלון קרוב ל - MBK?
-
Banyan Tree או Lebua בבנגקוק?בדקו את מלון פאטומואן פרינסס שממוקם ממש על הMBK וברמה טובה מאוד
-
Banyan Tree או Lebua בבנגקוק?...holiday inn express
-
Banyan Tree או Lebua בבנגקוק?...בקשר לתגובתי הקודמת הכוונה הייתה למלון לייד ה MBK...

-
Banyan Tree או Lebua בבנגקוק?השאלה המקורית היתה למלונות ברמת "פרארי"'
ישנם מספר מלונות טובים באזור המרכז אבל הם לא מתקרבים לרמת שהוצגה.
מלון Shagri La - מפואר ונמצא ליד הנהר אך צמוד לתחנת הרכבת העילית.
המלונות שרק אולי מתקרבים לרמה ונמצאים קרוב לסיאם הם:
Kempinski - הצמוד לסיאם פראגון
Intercontinental - ליד צ'יטלום
Centara Grand - צמוד לסנטרל וורלד
מלונות דומים נוספים נמצאים לא הרחק לאורך סוקהומויט:
- Sofitel
-
Banyan Tree או Lebua בבנגקוק?תודה אמיר -
חשבנו, מכיוון שזהו הלילה היחיד שלנו בבנגקוק, ללכת על מלון באמת מדהים, לכן שאלנו על שניהם.
המחיר שלהם אגב לא יותר יקר ממלונות כמו kempinski או Intercontinental
מה אתה אומר? שווה את זה? (לשבת על גג גבוה במלון מגניב ולראות את העיר בנחת) למרות שהם במיקום יותר מרוחק?
-
Banyan Tree או Lebua בבנגקוק?,,,היי...
....לפי דעתי במקרה שלכם עדיף האינטרקונטיננטל על פני הקמפינסקי...
....יש גישה ישירה לרכבת העילית ולקניון...

-
Banyan Tree או Lebua בבנגקוק?אם רוצים להתפנק במסעדת גג ייחודית הייתי באמת בוחר באחת משתי המסעדות במלונות שציינת:
Vertigo - על גגו של ה-Banyan Tree
Sirocco - על גגו של Lebua
בשני המקומות מדובר במקומות באויר הפתוח, מאפשר צפייה מרהיבה של 360 מעלות סביב בנגקוק, אולם חשוף גם לגשם...
דוקא בגלל שאנשים נוטים לבוא לזמן קצר, הייתי בוחר להתאכסן במקום שהוא נגיש מאד ולא לבזבז את זמני היקר במוניות.
אפשר גם להתרחק מעט מכיכר סיאם שהוא שומם יחסית בשעות הערב עם סגירת הקניונים החל משעה 21:00. ובוחר לטעום קצת מהססגוניות וההמולה של בנגקוק בסמטאות סביב סוי 11, לאורך ציר הרכבת העילית (למשל מלון Sofitel)
כך ניתן להנות מכל העולמות:
- לחוות את בנגקוק באזור שוקק ופעיל בכל שעות היום והלילה
- קירבה לתחנת הרכבת העילית - הגעה תוך דקות ספורות לכיכר סיאם וחזרה.
- בשעות הערב היותר מאוחרות, לאחר 21:00 הייתי בוחר כמוך, להעביר את הערב באחת ממסעדות הגג שציינתי.
דרך אגב, המסעדות עצמן יקרות מאד, ורמת האוכל בהן בינונית.
ניתן לשבת בשולחנות באזור הבר, ללגום משקה ולאכול, להנות מאותה האוירה במחיר שפוי יותר.
למקום יש קוד לבוש (אסור לבוא במכנסיים קצרים או לבוש אחר לא הולם)
-
Banyan Tree או Lebua בבנגקוק?איזה משקיענים בתגובות, תודה רבה...
הפורום הזה ממכר!!
-
Banyan Tree או Lebua בבנגקוק?זכיתי ויצא לי להיות בלבואה ובסופיטל שבסוקומוויט 13. שניהם נהדרים. בכל זאת הייתי מעדיף את הסופיטל: - המיקום שלו מצויין לבילוי בכל שעות היממה. - רמת השירות פשוט מושלמת. -יש לו מסעדת גג אמנם לא גבוהה כמו הsirroco בלבואה אך עם נוף עירוני תוסס והכי חשוב יש תמורה בעד האגרה, יקר אבל אוכל צרפתי ברמה הסופית!!! למסעדה קוראים lappart. -על מנת לבלבל אתכם מעט- תנסו את החוויה במנדרין אוריינטל שעל הנהר, וספרו לנו איך היה...
)))))
-
Banyan Tree או Lebua בבנגקוק?יש לכם לילה אחד בבנגקוק
עם כל הכבוד- הניחו לmbk...

-
Banyan Tree או Lebua בבנגקוק?
-
Banyan Tree או Lebua בבנגקוק?תבדוק גם את Terminal 21באיזור מצוין וממש קרוב לרכבת. 5 כוכבים. ביקורות מעולות. אני אשהה שם בקרוב

-
Banyan Tree או Lebua בבנגקוק?Terminal 21 הוא למעשה מלון Grand centre point, שהוא מלון טוב מאד וממוקם מצוין אך עדיין רחוק מרמתם של המלונות שצוינו.
מסכים מאד עם בועז גם לגבי ה-Sofitel שציינתי, גם לגבי מנדרין אוריינטל שהיא סוףףף, אבל באוירה אחרת של נהר, ובמיוחד לגבי ה-mbk...
דרך אגב, למנדרין אורינטל יש רשת חנויות/בתי קפה באוירה אחרת בקניונים המרכזיים Mandarin Oriental
אישית, לו הייתי יכול, הייתי בוחר ארוחת בוקר במנדרין וארוחת ערב ב-Vertigo