שרות לקוחות בוקינג. שאלה.
-
שלום לכולם. מהו מספר הטלפון בארץ של שרות הלקוחות של בוקינג. ?
בגוף ההזמנה יש מספר טלפון ומצויין שהמספר הוא בישראל אבל בפועל עונים נציגים באנגלית היושבים בחו"ל .הזמנתי בבוקינג מלון בבודפשט ובבדיקה מיקרית "בגוליבר "אותו מלון לאותם תאריכים זול ב כ 160 אירו. בהזמנה מצויין שבוקינג ישוו את המחיר במידה ונמצא זול יותר. תודה.
-
שרות לקוחות בוקינג. שאלה.צהרים טובים! שירות הלקוחות של בוקינג הוא באנגלית בלבד. הם נחמדים ומשתדלים לעזור אבל מצא מישהוא שמדבר אנגלית ברמה סבירה. נעזרתי בהם מספר פעמים בעבר והם היו בסדר גמור.
-
שרות לקוחות בוקינג. שאלה.לא רק אנגלית.
ניתן לדבר בכמה שפות...
אני למשל נהנית לדבר אתם ברוסית.
להתכתב במייל ניתן גם בעברית.
הם יושבים בחו"ל. המספר הוא כחיוג בארץ,מבחינת העלויות.
תבדקי שכל הפרמטרים שבים: אפשרויות ביטול,ארוחות, ...
-
שרות לקוחות בוקינג. שאלה.טלפון של שירות הלקוחות, פעיל 24 שעות 1809213036
אפשר לבקש, שיחזור אליך נציג דובר עברית.
וניתן להתכתב במייל בעברית עם השירות ולקבל תשובה בעברית.
"אנו דוברים את השפה שלכם
ברגעים אלה ממש, צוות דוברי העברית שלנו מסייע ללקוחות מסביב לעולם."
-
שרות לקוחות בוקינג. שאלה.פשוט לבקש לדבר עם דובר עברית(אם אין במקום-חוזרים אלייך)
צריך להיות בטוחים שמדובר בדיוק על אותו סוג חדר/ תנאי תשלום (מיידי, החזרים,אופציית ביטול)/אותו סוג ארוחה וכו.
צריך להשוות מחירים של תפוח לתפוח ולא תפוחים לתמרים.
בדיקה ראשונה-שכדאי שתעשי עם עצמך
1. האם בשני המקרים את מתייחסת ל"ללא אופציית ביטול" (או תנאי התשלום אחרים וזהים)
2. האם אותו גודל/סוג חדר.
3. האם בשני המקרים המחיר כולל/לא כולל ארוחת בוקר- באופן זהה.
-
שרות לקוחות בוקינג. שאלה.שלום ותודה. משירות הלקוחות הבטיחו שנציג דובר עברית יחזור לדבר איתי תוך יום יומיים. לגבי המלון ,החדר ארוחת הבוקר וביטול חינם הכל אותו דבר בגוליבר ובוקינג.
תודה.
-
שרות לקוחות בוקינג. שאלה.ממליץ לוודא עם גוליבר בשיחה טלפונית שיש אישור על המלון.
כבר קרה לי בעבר שביצעתי הזמנה מקוונת ולאחר כמה שעות חזרו אלי עם מענה שאותו מלון שהזמנתי כבר לא זמין.
זה קרה לי בניסיון להזמין מלון לעיר קלן במועדים וזמנים מידיים. הסתבר שהמלון אמנם הופיע ברשימת האפשרויות אך מפאת מרתון שהתקיים באותה עת ( ארוע שלא הייתי מודע לו ) , לא היו חדרים זמינים.
זה שהמלון מופיע ברשימה זה לא בהכרח אומר שהוא זמין.
ועוד הארה:
ההתחייבות למחיר הנמוך ביעתר מסויגת בכך שאם הם לא מצליחים להוריד או להשוות מחיר, הם מבטלים ההזמנה או מחזירים תשלום ( במידה ובוצע ), ותמיד במקרים שקיימת אפשרות ביטול.
חייב לציין שהייתה לי הזמנה ללא אפשרות ביטול דרך בוקינג למלון של רשת איביס שהציע מבצע שהוזיל עלות ובוקינג השוו המחיר למרות שלא היו חייבים כי כאמור ההזמנה הייתה ללא אפשרות ביטול.
-
אני גם הזמנתי מלון בבודפשט דרך גוליברמחיר הרבה הרבה יותר נמוך. אותם תנאים בדיוק. שלחו לי וואצ'ר ושלחתי אותו למלון וכן התכתבתי איתם כדי לוודא שהכל תקין ואכן יחכה לנו חדר.
-
שרות לקוחות בוקינג. שאלה.ההצעה של גוליבר כוללת ביטול חינם. אלא מה , במבט יותר מעמיק בסוף ההזמנה בצד כתוב שגוליבר תחייב את כרטיס האשראי מיד לאחר ביצוע ההזמנה. בנגוד לבוקינג שם התשלום מתבצע רק בבית המלון. נוצר מצב שבמיקרה של ביטול או כל בעייה נצטרך לרדוף אחרי ההחזר. בבוקינג ביקשו והחזרתי להם מייל עם ההצעה של גוליבר מעניין מה תהיה התגובה של בוקינג. ישוו מחיר או יבטלו את ההזמנה כמו שכתב ReeF .תודה.
-
נכון גוליבר מחייבים מיד. עם זאת,אני שיניתי תאריכי טיסה ודיברתי איתם. ביקשתי לבטל והם מיד ביטלו. לדבריהם תוך 14 יום אראה זיכוי. מקווה שאכן כך. אצלי היה פער של 300 יורו לאותה חבילה..מקווה שלא יהיו בעיות דרך גוליבר במלון.
-
שירות לקוחות בוקינג -כל הכבוד -עדכוןכל הכבוד לבוקינג לאחר בדיקה קצרה של שירות הלקוחות קיבלתי הבוקר מייל הזמנה חדשה שבה הם משווים את המחיר של גוליבר. הפרש של 160 אירו. נשלח גם מייל התנצלות על הטירחה שנגרמה לי. וכן בקשו שאעדכן אותם שהמלון חייב אותי במחיר החדש ובמידה ולא בוקינג יזכו אותי בכל אירו נוסף שייגבו ממני. תודה.
-
שירות לקוחות בוקינג -כל הכבוד -עדכוןמעולה. יופי ששיתפת.
וכל הכבוד לבוקינג

-
שירות לקוחות בוקינג -כל הכבוד -עדכוןתודה .שמחתי בכייף