ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Amoma.com

פורום טיולי משפחות
    6
    16
    22716
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • קיפודה
      קיפודה נערך לאחרונה על ידי

מישהו מכיר? הזמין דרכם? יש דרכם מלון במחיר מצויין, צריך לשלם רק 10% כמקדמה וניתן לשלם דרך פייפל.עם אופצייה לביטול תמורת 40אירו עד חודש לפני.

קראתי עליהם כמה סיפורים לא נעימים אבל אי אפשר לדעת הרי מי בידיוק כתב את הסיפורים הללו. אולי למשל מתחרים? בנוסף, אנשים לא מספרים כיצד הסתיימו הסיפורים. הרי לא הגיוני שחברה שעוקצת כל הזמן מצליחה לשרוד לאורך זמן, נכון?

אני למשל, הזמנתי כבר כמה פעמים דרך cheaptickets שגם עליהם יש "סיפורי אימה" והכל היה בסדר..באופן אישי, יצאתי מהם מורווחת מאד.

אם אתקשר עם המלון  ואראה שההזמנה לא נקלטה לאחר מספר ימים מרגע ההזמנה( אם לא תיקלט) האם ניתן לבטל את העיסקה דרך חברת האשראי?

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אמה
        אמה נערך לאחרונה על ידי

amoma.com

בנובמבר חברה שלנו הזמינה דרכם את קמפינסקי  בבודפשט.המחיר היה הרבה יותר זול מכל אתר אחר. לא סיפרה שהיה איזה בעיה.

אמה

• FlyingOut
          FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

amoma.com

זה אתר מוכר, לא קטן כ״כ והאמת היא שלא שמעתי עליו ביקורות שליליות עדיין. אבל ראוי לציין שמעולם לא הזמנתי בו בעצמי (כי אין לי תמריץ ולא מתוך חשש).

אני משתמש באתר הזה לעיתים תכופות לטובת בקשות BRG מול הקבוצות הגדולות, וזה מלמד שהן מכירות בו כאתר לגיטימי שבין השאר מציע אישור מיידי על ההזמנות. כלומר, הוא לא עובד בשיטת השוברים כמו אתרי הזמנות קטנים ופחות-מוכרים שבהם ההזמנה צריכה לקבל אישור מאוחר יותר ע״י המלון - ושם דברים יכולים להסתבך.

באופן אישי הייתי מעדיף לשלם ישירות לאתר באמצעות כרטיס אשראי מאשר בפייפל. פשוט דרך כרטיס האשראי יש הגנה טובה יותר לכסף. 

אגב,

Cheaptickets זה אתר-בת של אורביץ. לא יודע מאיפה מגיעים סיפורי זוועה עליו, אבל כאמור הוא בא ממשפחה מיוחסת. הזמנתי דרכו מספר פעמים, טיסות בלבד, ומעולם לא הייתי לי כל בעיה. עד לאחרונה ההזמנה דרכו הייתה אטרקטיבית יותר. 

• קיפודה

amoma.com

תודה תודה. מרגיע.

נראה לי שאלך עליו כי מציע לי חיסכון של כ600 אירו לעומת בוקינג למשל שרובנו כאן כל כך אוהבים לאהוב..

לגבי cheaptickets אני זוכרת שקראתי עליהם בזמנו אולי בtripadvisor ….אני באמת לא יודעת אם השמרנות הזו של להידבק לבוקינג/אקספדיה וכולי לא בעוכרינו בסופו של דבר. הרי כולנו נשמח לחסוך כסף בסופו של דבר.

אגב, את המלון היקר שהיינו בו בברצלונה(אלמה) הזמנתי מotel.com והכל היה בסדר וגם עליהם מצאתי סיפורי זוועות ברשת.

אשמח לשמוע עוד מבעלי ניסיון, כדי "להתחזק" (או להחלש) בכיוןן שאני מתחילה לתפוש,של כן להזמין דרך אמומה.

• FlyingOut

amoma.com

הערה נוספת:

אם המלון שבו את מעוניינת שייך לקבוצות הייאט, סטארווד או מריוט (על כל רשתותיהן) אז עדיף לך להשתמש במחיר של Amoma כדי לקבל מחיר מוזל עוד יותר במסגרת תוכניות ה-BRG שלהן. ציינתי את שלושת הקבוצות האלו בלבד משום שהתוכניות שלהן נוחות יותר לשימוש ולכן רלוונטיות למי שאין לו ניסיון עם תוכניות BRG.

• R e e F
                R e e F נערך לאחרונה על ידי

amoma.com

התשלום דרך פייפאל מצביע לכאורה על אמינות אבל שימי לב שבפייפאל לא מבטיחים החזר במצב של כשל תמורה למוצרים שהם אינם מוחשיים ובעיקר לכרטיסי טיסה, כרטיסי הופעות, הזמנות לבתי מלון וכו', במיוחד אם מדובר על הזמנה לטווח ארוך.

אולם מיניסיוני עם אתר כרטיסים איטלקי, בכשל תמורה פייפאל עשו את המוטל עליהם וקיבלתי זיכוי של כמעט 90% בגלל הופעה שהמועד שלה השתנה ומבחינתי כאמור היה כשל תמורה.

מה אני הייתי עושה? מזמין, מוודא עם המלון שההזמנה נקלטה וממשיך לעקוב שההזמנה תקינה והכל בסדר.

במידה ויש בעיות עם ההזמנה פונה לפייפאל לקבל ההחזר.

• קיפודה

amoma.com

אוכל לשלם גם בכרטיס אשראי, למה היית משלם בפייפל בכל זאת למרות שכביכול אין החזר כשיש כשל תמורה?

איך בפועל אפשר לעקוב ולוודא שההזמנה תקינה והכל בסדר? לנג'ס למלון פעם בחודש עד יולי=זמן הנסיעה? האם יכול להיות מצב שהמלון קיבל את ההזמנה ופתאום היא מתבטלת?

תודה רבה!

• קיפודה

amoma.com-מעיון קצת יותר מעמיק מצאתי את מה שלהלן
                    1. e) – In the event of a confirmed booking becoming unavailable before the check in date, AMOMA.com will offer a full refund. Where we have prior notice we will contact you by e-mail. However, upon check-in, if the original hotel booked is closed, over booked or has maintenance problems and cannot provide the room(s) booked., you accept that the hotelier is responsible for finding you alternate accommodation of a similar standard and/or for providing you with a refund and there shall be no liability on AMOMA.com to provide you with a refund or alternative accommodation.
                    2.  

מודה ומתוודה שמעולם לא בדקתי בbooking.com, למשל, את קיומו של תנאי כזה ולכן רוצה לומר שאולי הוא קיים בכל האתרים אבל אני פשוט לא ידעתי על כך.

מה שכן, מפחיד אותי שעד הצ'ק אין אני אמורה להיות במתח שאולי יחליפו לי מלון???

ומי שמכיר אותי יודע שאצלי החלפת מלון זה כמעט כמו החלפת יעד...

אפשר הבהרות,בבקשה?

• ?
                      משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

הי קיפודה,

לא קראתי את כל התגובות אז סליחה מראש אם אני חוזרת על משהו שמישהו כבר נכתב.

דרך אחת למזער סיכון היא לפנות למלון ולשאול אותם אם הם עובדים עם האתר/סוכן הזה. לפני זמן לא רב כמעט התפתיתי להזמין דרך Hotelopia, עד שהתעשתתי וקראתי עליהם קצת בטריפ אדוויזור. אחד המוטיבים החוזרים בסיפורים שם היו שמלונות טענו שהפסיקו לעבוד איתם בגלל הבעייתיות שלהם. אני חושבת שאם את מוודאה מראש שהמלון אכן עובד איתם בצורה סדירה הורדת משמעותית את הסיכון.

• FlyingOut

קיפודה,

התנייה שציטטת היא סטנדרטית לחלוטין והיא קיימת בגרסה זו או דומה לה בכל אתר הזמנות שמכבד את עצמו. אין כאן אמירה לגבי הליך אישור ההזמנה של אתר ההזמנות אלא סה״כ הסרת אחריות מהאתר והעברתה אל המלון במצב שבו המלון מסרב לקבל את האורח בעת הצ׳ק-אין. מלונות, כמו חברות תעופה, מבצעים אובר-בוקינג לחדרים שלהם באופן שיגרתי ולכן מדי פעם מלון מוצא את עצמו בסיטואציה הפחות-אידיאלית שבה הוא נאלץ לסרב לאורח (וזה נקרא ״to walk a guest״). 

ברשתות הבינ״ל הגדולות אפילו קיימים נהלים רשמיים שמדריכים את המלון איך לבחור מי מאורחיו יסורב ואיזה פיצוי יינתן למסורבים (גם כאן קיימות ׳מדרגות פיצוי׳). 

לפעמים הסירוב נעשה מטעמים מוצדקים, למשל כאשר המלון סובל מתקלה זמנית ואין ביכולתו להשתמש בכל חדריו. במקרה כזה המלון מחוייב לדאוג לאורחים שאותם הוא לא מסוגל לקבל - ובאחריותו לדאוג להם למלון חלופי, בדרגת אירוח דומה או גבוהה יותר, וכל ההוצאות הנלוות. 

מהתיאוריה אל הפרטיקה: אחרי הקמת ההזמנה באתר Amoma צרי קשר עם המלון ובקשי לקבל את אישורו שההזמנה כשרה ומסודרת. דאגי שכל פרטי ההתקשרות שלך מופיעים בהזמנה ובקשי לקבל אישור ישיר מהמלון אם במקרה יידרשו שינויים כלשהם. אין צורך אמיתי לחזור ולבדוק את ההזמנה הזאת שוב ושוב, אבל אפשר לוודא שלומה כמה ימים לפני ההגעה. באופן כללי גם כדאי לעדכן את המלון מראש על שעת ההגעה.

• R e e F

הייתי משלם בפייפאל מ-2 סיבות עיקריות:

כי אז יש לי כביכול 2 רשתות הגנה, מכיוון שבסופו של דבר פייפאל מחייבים את כרטיס האשראי שלי אז אם אני לא מצליח לקבל החזר מפייפאל, אפנה לחברת האשראי בדרישה לפיצוי מפאת כשל עסקה.

וכפי שציינתי זה שפייפאל לא מבטיחים החזר ברכישות של מוצרים "בלתי מוחשיים" זה לא אומר שהם מתנערים ממך, הם פותחים "קייס" ועובדים עליו ברצינות, תוך הפעלת מלוא משקל הכובד מול ותו ספק במקרה של טענה מוצדקת.

והסיבה השנייה, כל עוד אני יכול שלא לחשוף את פרטי כרטיס האשראי שלי מול ספקים באינטרנט, בתחנת דלק או בכל מקום, אני אשתדל לשמור על הפרטים.

כמו שכתבתי בפוסט אחר לאחרונה, לקוחות לא מרוצים יש כמעט לכולם, כולל לבוקינג. צריך לבדוק עניינית מה מהות התלונות (אם יש בכלל על האתר הזה).

• קיפודה

אחח אין על הפורום הזה. המון תודה על תשובותיכם המלומדות.

ביי בינתיים וסופ"ש סוער בחוץ אך רגוע בלב, שיהיה 

• קיפודה

קצת עידכונים מהשטח:

ובכן, הזמנתי דרכם תוך חשש קל וחשדנות קלה…לא ביטלתי הזמנה מבוקינג על אותו מלון באותם ימים ליתר ביטחון.

באופציה של לשלם עכשיו רק 10% כבר לא היתה  אופציית פייפל (מעצבן קצת אבל מובן למה.ראו הסבר של reef לעיל) את ה90% רוצים שאשלם  סמוך למועד ההגעה למלון, כמה ימים לפני. יש אופצית ביטול שתעלה  40 אירו עד שבועיים לפני.

גם התשלום באשראי עלה  כ50 אירו(!), שילמתי כי כאמור דיל מאד מאד משתלם.

צויין שמדובר בחדרים אחרונים ואכן אחרי ההזמנה שלי המחיר טיפס משמעותית(שמתי לב שלפעמים כותבים שזהו חדר אחרון אך מהר מאד "נולד" לו עוד חדר).

קיבלתי למייל אופציה לאיפוס סיסמה כדי שאוכל להיכנס להזמנה, הכל התנהל כשורה.

בכוונה כתבתי לשירות הלקוחות שלהם שלא ראיתי שצויין שיש ארוחת בוקר, ענו תוך יום(יפה מאד),רציתי פשוט לבדוק אם יש עם מי "לדבר" וכן להדגיש את עניין ארוחת הבוקר(שם היה החיסכון המשמעותי). 

הספקתי לכתוב למלון ולקבל תשובה שיש על שמי שתי הזמנות (כאמור גם מבוקינג וגם מאמומה) . בקרוב אגיד ביי ביי להזמנה מבוקינג.

לדעתי, ולפי תחושת בטן שלי (יודעת שלא מספיק,אבל גם משהו), ניתן להזמין מהם בלב שקט אבל צריך קודם כל לראות שהכל יעבוד אצלנו כמו שצריך וגם שעוד "יעזו" להיות חלוצים בשימוש באתר הזה.

שבת שלום

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                              • R e e F

שלחת לקוח פוטנציאלי לבדיקות Wink

• קיפודה

אז, 

'אמומה, הבוקינג הבא'

laugh

• erez1166
                                    erez1166 נערך לאחרונה על ידי

קיפודה היי

עשיתי גם בדיקה, יש לי הזמנה בבוקינג לשני חדרים בפראג ליוני והיה לי אכן יותר זול אבל רק ב 50 ש״ח לחדר אז החלטתי לעת עתה להישאר נאמן...

רק כשהזמנתי הם העבירו אותי לאתר expedia אז אם הם עומדים מאחורי הקלעים של amoma אז כלל אין חשש

• 1 / 1
                                    • פוסט ראשון
                                      פוסט אחרון