ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

צפון איטליה באפריל

פורום טיולי משפחות
    8
    13
    6232
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • wwwgali
      wwwgali נערך לאחרונה על ידי

בתכנון 5 ימים סביב אגם גרדה באפריל עם הילדים.

עוד לא ממש התחלתי לקרוא

התכנון  בגדול : יום 1- טיול בסירמיונה,בורגטו ופארק סיגורטה.

יום 2- גארדלנד

יום 3- מפלי ורונה, אגם טנו וריבה דל גארדה.

יום 4 - ורונה וארוחת אבירים בערב/ או לחילופין ונציה

יום 5- עיירות ורכבל למונטה באלדו.

כל המלצה רעיון. בברכה.

מחפשת המלצה לפארק מים מקורה .

האם כדאי לנסוע עם הילדים ליום בונציה? כמה זמן נסיעה בפועל זה לוקח? ואם כן היכן מומלץ להחנות?

אשמח לקבל קישור לאתר עם השווקים בעיירות, והמלצה לאיזה עיירות מומלץ להיכנס.

המלצות של מסעדות טובות, אאוטלטים, והערות.

בקיצור הכל.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • mottcka
        mottcka נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה באפריל

בוקר טוב 

הענה לגבי ונציה  - כמובן שזה אישי אבל בונציה עם ילדים 5-6 שעות להסתובב ממלא לגמרי.

לגבי החניה חפשו את " תחנת הרכבת בעיר מסטרה" שם מול התחנה ישנה חניה ציבורית (6 יורו לכלול היום) עולים על הרכבת (כל רכבת שנוסעת שמאלה) מגיעה לונציה

עלות הרכבת ....1.2 יורו בחנות ממכר עיתונים לא לשכוח לכרטס לפני העליה!!!!

המלצתי לאחר ירידה בונציה לקחת שמאלה לרובה היהודי ולאחר מכן ככר סאן מרקו ולאחר מכן חזרה לתחנת רכבת דרך רחוב רומא. 

נסיעה לכיוון ונציה דרך האוטוסטרדה 2 +-.

• איריס ס.
          איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה באפריל

לדעתי עם ילדים הכי נוח לחנות בכניסה לוונציה באחד בחניונים . בהרכב של ארבעה אין הרבה חיסכון ברכבת והרבה יותר  נוח עם רכב צמוד . 

הנסיעה מגרדה בערך שעתיים ( אולי קצת פחות על אוטוסטרדה נוחה) . לא הייתי מוותרת על העיר , השייט בתעלות והיונים בכיכר סן מרקו הם חוויה אחרת. נחמד עם ילדים . הקטנה שלי היתה בגיל ארבע וחצי . בונציה מסתובבים הרבה ברגל אז תבחרו יום יפה לעיר. 

• לִי
            לִי נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה באפריל

היי גלי,

פארקי מים

1. picoverde

2. canevaworld – בפארק הסרטים

3. parco acquatico cavour

4. פארק מעיינות חמים - בערב פתוח עד מאוחר (בכפר קולה) - מקורה.

ועוד...

(תבדקי אם יתר הפארקים מקורים)

ימי שווקים בעיירות גארדה (מופיעים אחרי הטבלה)

תיהנו

• סבדיוני
              סבדיוני נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה באפריל

נתחיל בזה שאין על לי התותחית שעוזרת לי בכל טיול.

פארק מים קנווה וורלד הוא לא מקורה {היינו ביולי

] ונראה לי שבתקופה הזו הוא בכלל סגור

• wwwgali

צפון איטליה באפריל

מותקה- תודה. אני מבינה שלא לוותר על ונציה. מה עלויות החניה בעיר?

איריס- רשמתי לי כיכר סן מרקו, ושיט. אמסור דש ליונים. אם יש לך דיבור עם מזג האוויר, סדרי לנו.

לי- אין כמוך.הפארקים נראים נהדר. רק באפריל עוד קר והם פתוחים.indecision

הסיכום שלך מעולה. חוסך לי המון זמן של חיפושים והכנות. כל הכבוד לךno

יש איזה שוק מעודף? בכלל שווה לנסוע לשווקים? יש לך גם סיכום כזה על סלובקיה?

סבדיוני- לי באמת תותחית. נראה לי שאין פארק מים מקורה שווה לחורף. נפצה את הילדים בקיץ.

• R e e F
                  R e e F נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה באפריל

יש לכם זמן קצר מאוד ויש הרבה יותר אטרקציות מחמשת הימים שיש לכם באזור גארדה.

ביום הראשון לא בטוח שצריך את פארק סיגורטה, קראתי על הרבה מאוכזבים שהתאמצו להגיע שילמו המון וקיבלו לבסוף עוד פארק ירוק שנופים יפים ממנו יש בחינם סביב לאגם וצפונה בהרים. אני רק אומר. מה שכן ביום שבו מטיילים בסרמיונה שווה להקדיש איזה שעתיים לפסקיארה דל גארדה.

תשאירי ביום הרביעי את ורונה, היא תמלא לכם יום מלא ולא בטוח שתצטרכו להשלים באותו היום ארוחת אבירים.

תבדקי ימים של ושעות פעילות בפארקים השונים, היות וזה עדין לא קיץ ויש ימים מוגבלים מבחינת שעות.

את היום של מונטה בלאדו אנחנו החלפנו לנסיעה צפונה לטרנטו ובולזאנו. מציע שגם את תכיני תכנית מגרה למקרה שבו הראות לא תאפשר עליה ברכבל או שעליה שכזו תהיה ברכה לבטלה. אצלנו בפסח באוקטובר הייתה ראות אפס ומלכתחילה ויתרנו.

לא לוותר על העיירות המקסימות לחופי האגם כמו סאלו, אך יותר ממנה את לימונה סול גארדה וריבה דל גארדה.

בנוסף לטנו יש עוד אגמונים קטנים ממערב לגארדה, צבעי טורקיז מהפנט, אפילו רק בשביל קאפוצ'יקאפוצ'ינו ובירה בקיוסק.

לבדוק איזה הופעות יש בארנה של ורונה, אולי סתם במזל תהיה הופעה מאגניבה שכדי לקנות לה כרטיסים. תבדקי באתר של vivaticket .

זה על קצה המזלג!

• רחל01
                    רחל01 נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה באפריל

בורגאטו ופארק סיגורטה מקסימים !!! לא הייתי מוותרת. השילוב עם סירמיונה מוצלח מאוד. 

על ורונה ויתרנו גם הפעם. החלטנו שונציה + פאדובה המדהימה ממצים את החלק של הערים בטיול.

אי אפשר לדעתי להשוות בכלל את ונציה לכל עיר אחרת. ונציה זה משהו אחר... ורונה יכולה למלא אולי חצי יום ואולי אפילו יום, אבל זה לא ונציה...

ומצד שני, בטיול של 5 ימים, לא בטוחה שהייתי נוסעת הלוך חזור לונציה.

אם הנחיתה בורונה, אולי הייתי מתחילה את הטיול בונציה, כולל לילה אחד בסביבה, ואת שאר הלילות ליד גארדה (סתם אפשרות למחשבה...).

לגבי פארק מים - פארק מים זו חוויה נחמדה, אבל לא הייתי ״מבזבזת״ על זה חצי יום. יש פארקי מים שווים בארץ, וחבל לשלם כ״כ הרבה על כרטיסי טיסה ומלון ולהיות בפארק מים, ועוד סגור.

• יונית
                      יונית נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה באפריל

לחלוטין ממליצה לא לותר על פארק סיגריוטה (בתנאי שמזג האוויר מאפשר) אין לדעתי שום קשר בינו לבין נופי האגם.

• wwwgali

צפון איטליה באפריל

מיקי- תודה על הטיפים. אני זוכרת את התמונות היפות מהטיול שלך. רק כנראה פספסתי את הקישור לטיול, אשמח להציץ במידה ויש. רשמתי לי את העיירות לחופי האגם, ואת פסקיארה דל גרדה. אתה זוכר שם של אגם מומלץ בדרך לטנו?

רחל- אנחנו מגיעים ממילאנו, לגבי ונציה נקבל החלטה סופית בשטח, אנחנו מתכננים לנסוע יום אחד הלוך וחזור, אבל זה תלוי בנהג,ובכוחות.

פארק מים  זה הדרישה  של הילדים, הם מעדיפים פארק מים על גארדלנד ( איכותי כמו בדפרדאייז שביער השחור), אבל בקיץ ניקח אותם.

יונית- הגן הבוטני סיגריוטה כרגע בתכנון הוא נראה מקסים, מקווה רק שנספיק הכל ושמזג האוויר יהיה לצדינו. יש הסעה בפארק או שמטיילים ברגל?

יש גם המלצות למסעדות טובות באזור גרדה , ונציה?

• איריס ס.
                          איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה באפריל

גלי

בפארק סיגורטה אפשר לשכור מכוניות גולף קטנות. מעולה למשפחות וחוויה נחמדה בפני עצמה. 

• יונית
                            יונית נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה באפריל

וגם אופניים ניתן לשכור.

• R e e F
                              R e e F נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה באפריל

גלי, בעוונותיי לא כתבתי דיווח מסודר על טיול זה. העלתי תמונות לאלבום ולקבוצה בפייסבוק.

כנסי ותראי, כל תמונה נעוצה במיקום מדויק לרבות האגמים הקטנים.

בהמשך אציץ במפה ואתן עוד מקומות ובשמות.

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון