אז איזה ספר לקחת להודו?
-
קראתי הרבה, ואני מצטער להעלות את הדיון הזה שוב, אבל לא הבנתי. איזה ספר לקחת להודו? LP RG? מה זה Fodor`s? יש ספרים אחרים? (מעדיף לקחת ספר באנגלית)
מי ישרת אותי הכי טוב? -
אז איזה ספר לקחת להודו?:Reאני מניח שכבר ראית את השרשור שהיה פה לפני חודש בערך בנושא. לכל ספר יש את היתרונות / חסרונות שלו. השיטה הכי טובה - קפוץ לחנות מטיילים, דפדף קצת, תשווה נניח את הביקורת על וורנסי או הטאג מהאל בין הספרים ותראה מה הכי נראה לך. -
אז איזה ספר לקחת להודו?:Reאני מבין שזה קצת דבילי, אבל מה הקריטריונים לשפוט ספר?
זה יהיה טיול ראשון שלי בהודו, הייתי בתאילנד חודש אבל לא נראה לי שזה דומה בכלל. להבדיל מתאילנד שהיה ממש קל הכל, לא ברור לי איך הולך להיות בהודו.
מה לחפש בספר?!
תודה, וסליחה על ההצקות. -
אז איזה ספר לקחת להודו?:Reאני לא מאלה שמטיילים עם ספרים, אפשר להתמצא מצויין כשאתה שם, לשאוב המון מידע ממטיילים, סוכניות נסיעות ועוד.
אבל אם אתה מעדיף שיהיה לך ספר טוב בתיק, קנה את המהדורה האחרונה של הלונלי פלאנט, לדעתי הכי מומלץ. -
אז איזה ספר לקחת להודו?:Reקודם כל השאלה לגמרי לא דבילית, לכל אחד יש את מה שמתאים לו. יש כאלה שצריכים מעין ''דפי זהב'' בשביל הגסטהאוס / מסעדה הנכונים ויש כאלה שרוצים שיהיה איתם מדריך תיירות צמוד עם מפות והסטוריה. אנשים מקבלים כסף בשביל לכתוב ביקורות טובות על ספרים....
תדפדף, תקרא קצת ותקנה מה שנכון לך. אגב, אם אתה מתכנן טיול ארוך בהודו ולא ממהר - שם המחיר הוא חצי בערך (אבל אני ראיתי רק LP, לא ספרים אחרים).
> להבדיל מתאילנד שהיה ממש קל הכל, לא ברור לי איך הולך להיות בהודו.
לטעמי תאילנד אפילו קלה מדי. קצת. כשתגיע להודו תבין.. אבל אל תדאג, אין בחיי היומיום בהודו כמעט אף בעיה שהפתרון שלה עולה יותר מ-20 דולר.
> מה לחפש בספר?!
אפילו שום דבר. אפשר לנסוע גם בלי ספר... אם בא לך, גש לחנות, תדפדף ובחר את זה שהכי כיף לך לקרוא.
> תודה, וסליחה על ההצקות.
נחמד לקרוא לפעמים מישהו שאומר תודה עוד לפני שעוזרים לו
-
שוב תודה!
-
חסמבה ג`ינג`י, מלך הג`ונגלהרשימה היא עוד ארוכה גבר גבר