בנגקוק עזרה
-
מחר בבוקר בראשון בנובמבר יש לי טיסה מקודמיו לבנגקוק בשעה 12בצהרים. אני עם עוד חבר אנחנו בני 18 והשאלה שלנו היא מה לעשות לגבי מלונות? הקדמתי את בנגקוק בשתי לילות ככה שבשלישי לנובמבר עד החמישי יש לי את המלון eastin makkesn. אבל ממחר עד השלישי אני צריך לסגור מלון ואין לי מושג באיזה איזור לקחת ואיזה מלון לקחת אז אשמח להצעתכם חשבתי ללכת לאיסטין מקסן לעוד שתי לילות אבל הבנתי שהוא מלא... אז יש לי שתי שאלות
אם אני מצליח איכשהו להוסיף שתי לילות לאיסטין מקסן אז לעשות את זה?
והשאלה הנוספת זה אם לא אז מה לעשות איזה מלון לקחת ובאיזה איזור?
מבחינת תקציב אנחנו ממוצע כזה של 2200 באט ללילה לחדר אבל כמה שיותר זול אז בכיף
-
בנגקוק עזרהאתם יכולים לקחת מלונות באזור הקוואסן המלונות שם יחסית מאוד זולים.
בנוסף ממליץ לך להיכנס לבוקינג/אגודה/הוטלס תעשה חיפוש למלונות בתאריכים המבוקשים. תקרא את ההמלצות (לרוב המלונות יש המלצות של ישראלים) ותבחר. אתה יכול לבצע באתרים האלה סינונים של מחיר/מיקום...
כרגע אם ניתן לך המלצות זה לא כל כך יעזור, כי יכול להיות שאין מקום במלון, או שהמחירים במלונות ממש גבוהים (בשל הזמנה יום לפני).
-
בנגקוק עזרהאם תצליח למצוא מקום לינה באיסטין מה טוב זה האופציה העדיפה והמנוחה מאשר לעבור כל יומיים מקום לינה אם מלא הייתי ממליץ לחשוב על מקום טוב באיזור סוקומוויט. או כמו שהציעו לפניי בגלל שאתם צעירים לחשוב על לינה באיזור הקוואסאן.
-
בנגקוק עזרהגם אני חושב שהאיזור הטוב ביותר לצעירים זה רחוב הקאו סאן וזה הרחוב שהייתם צריכים להזמין בו את כל הימים בבנגקוק . יש שם היצע כל כך גדול של מגורים במחירים טובים לא רק בקאו סאן עצמו אלא גם ברחובות המקבילים ובסמטאות הצדדיות כך שאין צורך להזמין מראש .
-
בנגקוק עזרהאני במקומך מבטל בכלל את הלילות באיסטין, כי שתגיע לשם תבין כמה המיקום של המלון לא אטרקטיבי ובבנגקוק לפני הכול קודם כל מיקום ! אבל את המלון סביר להניח כבר אי אפשר לבטל ולכן במקומך הייתי מזמין שתי לילות במרכז סוקומוויט. זה האזור התוסס ביותר בבנגקוק בפרט בלילות, ואתם בני 18 לא ?! אז אתם צריכים קצת אקשן בלילות....סוקומוויט זה המקום. (משום מה יש לי הרגשה מוזרה שאתם בסוף תסגרו מלון בקאוסן צמוד לבית חב''ד....)
-
בנגקוק עזרהאביב...
מסכים עם זיקו עדיף לכם מלון בסוקומוויט מאשר איסטן מקאסן...
דרך אגב לא הייתם בקוואסן לפני נכון?...לפי דעתי אתם עדיין צעירים מידי בשביל
פעם ראשונה בקוואסן...

-
בנגקוק עזרהאני לא מסכים שהמלון איסטין מקאסאן ממוקם לא טוב, הוא נמצא מרחק נסיעה קצר מאוד במונית מהסיאם סקוואר איזור הקניונים ויחסית למחירו הוא נותן תמורה נהדרת.
לא חושב שאיזור סוקומוויט מתאים בכלל לבני 18האיזור מתאים יותר לוותיקים מאיתנו שכבר מכירים טוב את באנגקוק ומעדיפים משהו שהוא מחוץ לאיזורים המתויירים השחוקים והרגילים . מבחינת הנוחות לצעירים שמגיעים פעה ראשונה אין ספק שרחוב הקאו סאן הוא האופציה הטובה ביותר ל"נחיתה רכה" והתאקלמות מהירה בבנגקוק .
-
בנגקוק עזרהמצטרף לדעת איציק בנושא האיסטין
הוא נותן תמורה מצויינת למחיר בנוסף ממוקם נוח מאוד במרחק הליכה קצרה לשוק הפאטונם וקניון האלקטרוניקה פנטיפ פלאזה
אביב נסו ליצור קשר עם הסוכן שסגר לכם את האיסטין במידה והוא מלא הסוכן בטוח ימצא לך מלון ברמה זהה ובאיזור שתעדיפו כמובן שמגניב לחוות את הקוואסן אבל בתי המלון בסביבתו יקרים יחסית ולא נותנים תמורה טובה
הייתי מציע לבדוק את הולידיי הין אקספרס במרכז הסיאם המלון יחסית לא יקר וממוקם מעולה
http://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/bangkok/bk krb/hoteldetail
-
בנגקוק עזרהלגבי ההולידיי אין אקספרס,
הוא ממוקם מאד מרכזי. האם יש במקום בעיה של רעש בלילה? לאלה שרוצים לישון כבר ב-12..
-
בנגקוק עזרה....לא תהיה לכם בעיה....
-
בנגקוק עזרהלמיטב ידיעתי אין מועדונים באיזור המלון אלא רק מרכזי קניות גדולים והמלון גם קרוב לתחנת הרכבת העילית
-
בנגקוק עזרהנמצא 2 דק הליכה מהmbk איזור מאוד שקט בלילה (אחרי 22:00 כל הקניונים נסגרים והאיזור דיי מלא) לדעתי אחלה מלון אבל לדעתי בתקופה הזאת והזמנה מהיום למחר יעלה באיזור ה2800 באט לילה