מבודפשט לוינה וחזרה....
-
אם אני קונה באותו היום כרטיס רכבת לוינה מבודפשט כמה זה עולה לי?
אני יודע שזה עולה מראש 13 יורו אבל באותו יום כמה?
ההלוך חזור זה 26 יורו באותו יום?
אני לא רוצה להזמין מראש...חשבתי לחזור בכלל מברטיסלבה אבל לפי מה שאני רואה זה סיבוב קצת יקר בשבילי.הסתבכתי עם התכנון שלי:-( שהיה בודפשט-וינה-ברטיסלבה-בודפשט.ובבו דפשט כבר הייתי ולא ממש מעניין לי שם יותר.
-
מבודפשט לוינה וחזרה....אם יש לך מזל ונשארו כרטיסים מוזלים אז 13€ לוינה ו-26 חלוך וחזור כולל מקום שמור.
אם הזולים אזלו אז 19€ לוינה ו-29 חלוך וחזור לא כולל מקום שמור.
בקופה התשלום בפורינטים הונגריים.
-
תודה ועוד מס שאלותהאם הכרטיס(ההלוך וחזור) פתוח למס ימים או שיש לקבוע תאריך חזרה?
יש כרטיס של נסיעה לוינה חזרה מברטיסלבה?
ובאיזה שעות פתוח המשרד ברחוב אטילה 16 ?
תודה רבה
-
תודה ועוד מס שאלותהאם הכרטיס(ההלוך וחזור) פתוח למס ימים או שיש לקבוע תאריך חזרה?
פתוח ל4 ימים
יש כרטיס של נסיעה לוינה חזרה מברטיסלבה? חזרה?
ובאיזה שעות פתוח המשרד ברחוב אטילה 16 ?
-
תודה ועוד מס שאלותכרטיס המוזל כולל מקום שמור לרכבת מסויימת.
הכרטיס הרגיל פתוח ל-4 ימים.
-
תודה ועוד מס שאלותאיפה קונים כרטיסים לרכבת מוינה לבודפשט וחזור מראש? אתר ?קישור?
מאיזה תחנה יוצאת הרכבת לבודפשט ולהיפך
איך המחיר בהשוואה לאטובוס
-
אם הבנתי נכון...הכרטיס של ה29 יורו הלוך חזור=פתוח ל4 ימים והכרטיס 26 יורו צריך לקבוע תאריך חזרה?
הכוונה שלי היתה להמשיך מברטיסלבה לבודפשט ולא לחזור לוינה.
אבל מברטיסלבה לבודפשט הכל יותר יקר מאשר מוינה,ובשביל קצת פחות מיום טיול שם לא בטוח שזה שווה את הבלגן .
תודה לכולם על התשובות.
-
תודה ועוד מס שאלות
שהרכבת יוצאת מתחנת Keleti בבודפשט רציף 9.כ"כ יוצאת חזור לבודפשט מהתחנה המערבית בוינה Wien Westbahnhof רציף 6 (ועוברת בהלוך וחזור דרך תחנה נוספת בוינה) היעד הסופי הוא מינכן בגרמניה .
מי שלא קונה מקומות שמורים שישים לב- מעל המושבים ישנו כיתוב מואר האם המקום נרכש כמקום שמור.