בופה בלאס וגאס
-
בופה בלאס וגאסלמי שמעונין אפשר להזמין מקום דרך אתר OpenTable בלינק הבא
-
בופה בלאס וגאסאיתי איזה קטע... הזמנתי עכשיו שולחן לחודש ספטמבר וקיבלתי אישור....
-
בופה בלאס וגאסאמריקה

-
itai1111ואיך משלמים אחרי קביעת התור ? הרי יש שם תור ארוך. לא שאני עומד בו כי אני נכסנ דרך ה-VIP. אבל לידיעה, תמיד טוב לדעת
-
itai1111ראובן אם אני זוכר נכון יש כניסה נפרדת למי שהזמין מקום אבל הקופה משותפת ל-2 התורים.
הגענו וקיבלו אותנו מייד כשהתפנה מקום אצל הקופאי למרות שהיה תור בכלל לא קצר בחוץ. יותר מזה בגלל שהגענו עם גרופון אז היו צריכים לאשר את השוברים ולחייב אותנו עבור המיסים מה שלקח יותר זמן קופה
נכנסנו ב14:45 כשב15:00 החליפו את המזנונים לארוחת הערב
-
itai1111תודה ! הנה גם אני למדתי מהאשכול הזה משהו חדש
-
itai1111הבופה הכי טוב לדעתי הוא במלון ריו. הוא הכי גדול ועשיר.
רק לא להתבלבל עם הבופה הנוסף של פירות הים שיש שם שהוא יותר קטן.
תשאלו כשתגיעו איפה הבופה הגדול נמצא (אל דאגה גם שם יש פירות ים).
-
בופה בוגאסראובן - איך אפשר לעשות כרטיס VIP? זה אפשרי ?
האם הבופה במלון ריו יקר?
-
itai1111נראה לי קצת יומרני להגיד איפה הבופה הכי טוב אלא אם ניסית את כולם ואז אני לוקח את דברי חזרה. ישנם מקומות הנחשבים טובים הרבה יותר מריו אבל כמובן שהכל פונקציה של מחיר.
יש דירוג הנותן את 10 המקומות הטובים ביותר (בופה) אבל גם הוא לא בדיוק מדעי. אכלנו ב-3 מקומות ברשימה הזאת והם אכן היו טובים אבל אני לא יכול להשוות למקומות בהם לא הייתי.
-
פוריהכרטיס VIP לא מקבלים מהיום למחר, רק אלה שמהמרים סכומים מסוימים (לא שאני מהמר הרבה, אבל לאורך 3-4 חודשים שאני בארה"ב כל שנה הנקודות מצטברות עד ל-VIP). חפשי בגוגל לגבי TOTAL REWARDS REVIEWS או MLIFE REVIEWS.
מסכים שהבופה ב-RIO, ה-CARNIVAL BUFFET, הוא אחד הטובים ולא יקר מדי. באחת הודעות הקודמת שליבשרשור זה ציינתי אתר שבו רשומים מחירי הבופטים בלאס וגאס.
-
פוריהסליחה אתקן את ההודעה שלי.
לדעתי ריאו הוא הבופה הטוב ביותר והעשיר ביותר. אני לא זוכר מחירים, אבל לדעתי רוב הבופאים הם בערך אותו המחיר, בין 15 ל 20 דולר.
-
פוריהאני ממש לא מתכוון להתנצח איתך והבנתי שזאת דעתך. בהחלט ידוע וכתוב שמדובר בבופה טוב.
פשוט שאלתי האם ביקרת בשאר המקומות המומלצים ועל בסיס זה קבעת שזהו הבופה הטוב ביותר. נראה לי שזה חשוב כדי לקבוע דעה נחרצת בעניין מסויים
בכל מקרה - שמח שנהנית
לגבי מחירים - באם מדובר על ארוחת צהריים אז המחיר הוא סביב 25$ ומעלה. ארוחת ערב היא בתוספת של 5-10$. שוב מדובר על ממוצע מחירים במקומות הנחשבים טובים יותר. כמובן ש-Bacchanal Buffet או ה-Wicked Spoon Buffet יקרים הרבה יותר