המלצת מלונות
-
שלום, אני טסה לתאילנד ב 5/3 ומשם טיסה לפוקט.
אשמח להמלצה למלונות טובים במחיר סביר.
בנוסף להמלצה למלון בבנגקוק .
עוד שאלה : האם כדאי להזמין לכל השהות או רק לילה הראשון?
תודה מראש
-
המלצת מלונותחשוב לציין מהו מחיר סביר בשבילכם ללילה ?
ומהו הרכב המטיילים ?
יש מלונות שמתאימית לזוגות , משפחות או חבר'ה צעירים
-
המלצת מלונותמלון טוב במחיר סביר זו אמירה מעורפלת מידי,
לא ברור משאלתך מה בדיוק את מחפשת,
יש כאלה שבשבילם גסט האוס או מלון כוכב וחצי עונה על התיאור שלך ויש כאלה שבשבילם מלון 4 כוכבים עונה על התאור שלך,
מניסיון אני אומר לך שלא תמיד דיעה זו או אחרת של ממליצים תקלע לטעם האישי שלך
מה שאני מציע לך בגדול, אם זו פעם ראשונה, זה לא להזמין ליותר מלילה אחד(תמיד ניתן להאריך), ופשוט לגשת למלונות להיכנס ולראות מה את מקבלת
תאילנד אמנם מאוד גדולה, אבל רוב אזורי התיירות ממש לא, טיול קצר יכול להוביל אותך בדיוק אל סוג המלון שמתאים לך, בלי לקנות חתול בשק ולמצוא עצמך שבוע במלון שלא מספק אותך(במקרה הטוב)
-
המלצת מלונותמה התקציב?
בתקופה זו לא מומלץ לסגור לילה אחד אלא תקופה שלמה.
-
המלצת מלונותעד כמה שידוע לי, התקופה הזו בשנה הרבה פחות עמוסה מדצמבר,
אם בדצמבר לא היתה שום בעיה למצוא מלון, אין שום סיבה במרץ להזמין הכל מראש
-
המלצת מלונותתלוי באיזה חלק בדצמבר... אם מדובר על תחילת דצמבר אז אין בעיה, אך אם מדובר על סוף דצמבר אז אכן תהיה בעיה, אם מדובר על השבוע-שבועיים של הסונגקראן (סביב התאריך 13 לאפריל) אכן תהיה בעיה,
אני אישית נתקל מידי שנה באנשים תיירים ישראלים שמטיילים ופשוט זועמים ומאוכזבים על טיפים שגויים מחברים/פורומים/מטיילים אחרים אשר אומרים להם "להגיע ולזרום יהיה בסדר", הטיפ הזה הוא בסדר גמור אך תלוי לאיזה תקופה מייחסים את הטיפ הזה, לא לכל תקופה זה נכון. כמובן שהם לא יישנו ברחוב אך בוא נגיד שהם יקבלו את האופציות האחרונות והפחות מומלצות (מבחינת רמה,מיקום ומחיר), ולמה? בשביל מה? בס"הכ צריך להיות מוכן מראש לדעת באיזה תקופה מגיעים.